Author |
Message |
Akhorahil
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Oct 24, 2007 4:12 am |
|
Merhaba arkadaÅ?lar ufak birÅ?ey isteyecektim sizden.Bütün yabancı alıÅ?veriÅ? sitelerini kurcalamama raÄ?men sorunsuz bir Å?ekilde Türkiye'ye yollayacak bir site bulamadım.Amazon.com,weaponmasters.com,swblades.com vs.AÅ?aÄ?ıdaki
gibi fantezi temalı deÄ?il de biraz daha gerçeÄ?e uygun birÅ?ey arıyordum.Ä°zmir içerisinde buna benzer Å?eyler bulabilecegim bir yer biliyorsanız sevinirim
|
|
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Oct 24, 2007 4:51 am |
|
Ya bir Å?ey soracaÄ?ım, böyle Å?eylerin maliyeti nasıl oluyor, ona göre, üniversite de almayı planlıyorum |
|
|
Back to top |
|
|
Akhorahil
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Oct 24, 2007 5:46 am |
|
40-60$ arası deÄ?iÅ?iyor gördügüm sitelerde. |
|
|
Back to top |
|
|
Barzini
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Oct 24, 2007 8:13 am |
|
Ä°zmir'de bir kaç yere ben de sordum, benim aradıÄ?ım ortaçaÄ? longsword türevi sade Å?eyler. ama bulamadım lakin birileri Å?emikler'de japon pazarına yönlendirmiÅ?ti henüz gidip bakmadım ne ile karÅ?ılaÅ?acaÄ?ımı bilmiyorum eÄ?er benden önce gidersen neler olduÄ?unu anlatıver Bunu dıÅ?ında fantastik kılıçlar ve dandik katana imhitasyonları hemen her japon pazarı ve hediyelik eÅ?ya dükkanında mevcut.
Ekleme (edit): Ayrıca internet sitesi olarak; www.blades-uk.com olaÄ?anüstü parçalar mevcut Å?iddetle tavsiye ederim. Onlar da Türkiye'ye göndermiyordu sanırım maalesef |
_________________ -Fac fortia et patere- |
|
Back to top |
|
|
burock
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Oct 24, 2007 3:40 pm |
|
benim bildiÄ?im topicool diye bir site var her türlü eÃ…?ya satan. ama iÃ…?te türkiyeye kargo iÃ…?i, maliyeti patlatıyor. ayrıca sipariÃ…? tutarının 100€ üzerinde olmamasına dikkat etmeniz lazım gümrüÄ?e takılmaması için. bu durum da, çok kiÃ…?i birleÃ…?ip kargoyu kırıÅ?manın önünde engel.
Å?emikler japon pazarını ilk defa duydum. ben de kızlaraasında bikaç biÅ?iy olduunu duymuÅ?tum ama ben de uurayıp bakmadım. türkiye içinde satıÅ? yapan arsaln hediyelik ve tekin hediyelik var ancak onların da stoÄ?u boÅ?
bi de ipucu vereyim. internetten bu tür Å?eyler için arama yaparken kullanmanız gereken anahtar sözcük "battleready". battleready sword gibi... |
_________________ War, war never changes... |
|
Back to top |
|
|
DragonForce
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Oct 24, 2007 9:31 pm |
|
Bazı pazar yada antikacılırda katanalarsatılabiliyor ihmal etmeyiniz |
|
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Oct 25, 2007 5:56 am |
|
Yav bu kılıçların keskinlikleri nasıl oluyor?Meyve soyabilir miyim SaflıÄ?ımı affedin de bunlar cidden keskin mi?Keskinse kullanmak için ruhsat gerekiyor mu(Tamam sonuncusu saçma )Bir de ben nereden ok bulabilirim |
|
|
Back to top |
|
|
Akhorahil
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Oct 26, 2007 3:56 am |
|
Burock'un dedigi battleready ler keskin oluyor ama benim resmini koydugum kılıç keskin degil sadece süs eÅ?yası ama herhalde bilettirilebilir cevaplarınız için teÅ?ekkür ederim hepinize |
|
|
Back to top |
|
|
Illyra
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun Dec 23, 2007 12:39 am |
|
av ticareti ile ilgili malzemeler satılan yerlerde bayaÄ?ı kaliteli ok ve yaylar bulabilirsin bende spor fuarında görmüÅ?tüm, fiyatlarıda bayaÄ?ı uygun. bu arada o taklit kılıçlar hiç keskin olmuyor, bende dandik katana var ama sadece ucu sivri..
bir zamanlar kadıköyde bir hediyelik eÅ?ya dükkanı vardı orada hemen hemen her çeÅ?it harika kılıçlar vardı. Å?mdi kapandı bende bir çift istiyorum ama nerden bulurum hiç bilemiyorum...
edit: süs kılıçları sonradan bilenemiyor çünkü metalleri bilenemeye uygun deÄ?il çok yumuÅ?ak kalır öyle bir iÅ?lem için. ama kılıç kullanmaya yeni baÅ?layacaksanız keskin olmayanını tavsiye ederim. yoksa kendinizi her tarafınız çizik bulabilirsiniz |
|
|
Dreamscape
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 23, 2007 5:09 am |
|
Bende ok arıyordum.Aslında hala arıyorum ama nereden nasıl bulacaÄ?ımı bilmiyorum...
Av eÅ?yası satan yerlerdeki oklar nasıl oluyor???Yani her isteyene satılırmı???EÄ?er satılıyorsa ben hemen alıcam(lazımda ) .... |
_________________ <div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br> |
|
Back to top |
|
|
Illyra
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon Dec 24, 2007 6:26 pm |
|
tabiki satılıo yay için ruhsat yok hemde çok güsel Å?eyler. bende bi tane var ama pek bi dandik :p neyse gerçekten av ticareti yapan yerlere bi bakın olmasza bana pm atın size link veririm o bildiÄ?im yerin sitesini |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 25, 2007 12:38 am |
|
Yay istiyorsanız ben size yapabilirim ya Gerçekten ama, iyi yapabilirim.Yıllardır yapıyorum bir Å?eyler, ama köyde yapıp Ã?anakkale'ye getirmediÄ?im için köyde kıÅ?ın sobaları süslüyor.Ä°sterseniz seneye size iyisinden yaylar getirebilirim.YaptıÄ?ım yaylar:
Boy:1 metre ve biraz üstü
Range :YaklaÅ?ık 100 metredir herhalde
Ama o kadar saÄ?lam ok, nadiren yapabiliyorum.Bir ok yapmıÅ?tım.En iyi okumdu.Rahat 50 60 metreden aÄ?aca saplanabiliyordu.Ama 2. denememde parçalandı.
Ok istiyorsanız kendiniz bulun.Benim yaylarım için minimum ok uzunluÄ?u 70-75 cm oluyor
Ä°steyenlere nasıl yaptıÄ?ımı anlatabilirim |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
Illyra
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Tue Dec 25, 2007 12:48 am |
|
ona bakarsan babamda yapıyordu bana yay ama babamın okları çok daha saÄ?lam oluo sanırım babam parçalanmaması için cila gibi bir Å?eyler yapıyordu. |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 25, 2007 1:05 am |
|
Bende o kadar imkan yok gerçi.Aslında izin vermiyorlar benim yapmama Sen çocuk musun diyorlar .Ä°pi bile kaçak olarak buldum.(ayakkabıcı ipi, en saÄ?lam ip, köÅ?ker ipi olarak geçer )
Bana da babam basitçe ısıtmayı falan öÄ?retti.Ama kendim geliÅ?tirdim yöntemleri.3 kere büktüm bir yayı.Ä°ki kat hızlı atıyor. |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
Illyra
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Tue Dec 25, 2007 1:08 am |
|
benim dediklerim hafif çelikten yapılanlar asıl onların dengesi mükemmel niÅ?an alması filan bencede uÄ?raÅ?ma o tahta Å?eylerle elinde kalır allah korusun gözüne filan sıçrar çekerken
hem o yaylarla orjinal oklarını satıyorlar sanırım 50 cm den büyük onlarda. |
|
|
|
|