Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - AyyaÅ? Porsuk Hanı
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

AyyaÃ…? Porsuk Hanı View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Efla
    Site Admin
    Site Admin

PostPosted: Mon Nov 19, 2007 11:12 am Reply with quoteBack to top

Kenarda yanan Å?öminesi,
    içerideki biriki maceracı tip,
    yemek ve içkinin karÅ?ımından oluÅ?an insana ev hissi verebilecek bir koku,
    Hikaye dinlemeye meraklı insanlar....
    Neredeyse temiz ve parlatılmıÅ? bir tezgah...

AyyaÅ? Posruk Hanı nereden baksanız sıradan bir han gibiydi. Tabii farklı kılan Å?eyler de vardı olmalıydı... Ama ilk bakıÅ?ta göze çarpmadıÄ?ı kesindi. Belki de farklı olan içindeki insanlardı.

Vakit akÅ?amüstüydü. GüneÅ? neredeyse batardı Hancı ve handa çalıÅ?anlar bir yandan biriki ufak sipariÅ?i hazırlamaya diÄ?e yandan da akÅ?amki olası kalabalık için hazırlanma baÅ?lamıÅ?lardı. Zira bugün bir ozanın hana uÄ?rayıp birkaç hikaye anlatacaÄ?ına dair söylentiler vardı. Hana gelmek sadece beklemek demek olsa bile yine de evde oturmaktan daha eÄ?lenceli gibi görünüyordu.

--------------------------------------------------
    Siteyi biraz olsun canlandırmak ve eskiden zevk alarak yaptıÄ?ımız pasif han rplerini yeniden hayata geçirmek için bu baÅ?lıÄ?ı açıyorum. Handa kendinizi rahat hissedin. Kurallara çok takılmada yaratıcılıÄ?ınızı konuÅ?turun. Makul biÅ?ey olduÄ?u sürece karakterin biÅ?eyi yapmıÅ? olması için onay beklemenize gerek yoktur. Zaten pasif rplerin güzel yani hikayeye daha yakın ollmasıdır. BaÅ?lıÄ?ı da Frpworld'ü bir han, bir ev gibi gören herkese adıyorum. Herkese iyi eÄ?lenceler Smile

Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Tue Nov 20, 2007 4:46 am Reply with quoteBack to top

Bir han ne yapıyordu ve neden buradaydı bilmiyordu.. Son hatırladıÄ?ı on kasaba savaÅ?ı ve yok olan bir geçmiÅ?ti. O zaten o geçmiÅ?in yok oluÅ?una tanık olmasını bildiÄ?i için buraya gelmiÅ?ti. Å?imdi ise gördüÄ?ü... bir handı.... GeçmiÅ? günlerdeki gibi. Onkasabanın yakınındaki bir han gibi. İçeriye girmek için kapıyı açtı. Sonra ürkekçe adımını attı. ve kimse yok mu diye seslendi içeriye hayalin daÄ?ılmasından korkarak...

Edmond
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Nov 20, 2007 6:24 am Reply with quoteBack to top

AÅ?k sarhoÅ?u ozan, gülümseyerek geldi.Her zaman sarhoÅ?tu.AÅ?k sarhoÅ?u.Hareketleri hep bir acayipti.Hanı gördüÄ?ünde tam bana göre bir yer diye düÅ?ündü.Aslında dünya üzerindeki her yer ona göreydi.

Kapıdan girerken, biraz ürküyordu.Hep güçsüz olmuÅ?tu, hep ezilmiÅ?ti.Kılıcı deÄ?il neyi severdi.Onunla mutlu olurdu.Hem kimseye zararı da yoktu.

Kapıyı aralarken hep ölümü düÅ?ünüyordu.Ancak içeri girince kafası yerine geldi.İçeriyi incelemeye baÅ?ladı.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    aransayes
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Nov 20, 2007 1:48 pm Reply with quoteBack to top

Odasına izinsiz giren ay ıÅ?ıÄ?ı gözlerine deÄ?diÄ?inde isteksizce uyandı. Birkaç kez gözlerini kırpıÅ?tırdıktan sonra yataÄ?ında doÄ?ruldu ve nerede olduÄ?unu anlamak için etrafına baktı.
    "Hala aynı handayım" diye mırıldandı. Sadece kendisinin duyduÄ?u sesinde hem hüzün hem de garip bir neÅ?e saklıydı. Yüzünü yıkamaya veya kapısını kilitlemeye gerek duymadan odasından çıktı ve aÅ?aÄ?ıya inen merdivenlerden yavaÅ? yavaÅ? inmeye baÅ?ladı. Her basamakta geçmiÅ?inde saklı yüzler gördü. Hiçbirini umursamadan, eskisine göre kısmen tenha olan salonda kendisine ait masaya oturdu.Uzun zamandır güneÅ? batarken kalkıyor ve gece biterken tekrar odasına çekiliyordu. Bir garson ne istediÄ?ini sorduÄ?unda esnemesini bastırmakla meÅ?guldü.
    "Bana sert bir kahve getir. Uykuyu kaçıracak deÄ?il onu öldürecek kadar sert"
    Garson uzaklaÅ?tıktan sonra duvara sırtını dayadı ve kapıdan girenleri uykusuzluktan Å?iÅ?miÅ? gözlerle izlemeye ve gelecek olanları beklemeye baÅ?ladı. Bir ara gözleri masaya kazıdıÄ?ı yazılara takıldı ve hafifçe sırıttı. belkide tüm geçmiÅ?i bu masanın üstüne kazınmıÅ?tı. Hançerini çıkararak masada yeni yaralar açtı.
    "Zarları atma zamanı"

Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
    Back to top View user's profileSend private message
    Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Thu Nov 22, 2007 11:07 pm Reply with quoteBack to top

İçeri üç kiÅ?i girmiÅ?ti. Kimsenin hancı olmadıÄ?ı belliydi. Belki de buranın yerlileri idi onlar. Belki de deÄ?illerdi. Ne olursa olsun... Burasında onun bıraktıÄ?ı diyardan bir parça vardı zaten olmasa....

Selam dedi girenlere acaba diye sordu Sizler buranın yerlisi misiniz? Ve de burası yeni mi açıldı acaba? ? ?

Hakikatli-TormII
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Nov 23, 2007 2:30 am Reply with quoteBack to top

Yorgunluktan tükenmiÅ?ti, susamıÅ?tı. Artık hiçbirÅ?ey yapmak istemiyordu. Bıkkınlıkla düÅ?ünürken Å?u an karÅ?ısında duran hana rastladı. Belki birkaç gün kalabilir ve yeni arkadaÅ?lar edinebilirdi . Hergün akÅ?amüstü güneÅ?inin ısıttıÄ?ı masalardan birinde içkisini yudumlarken saatlerce manzaraya dalıp, hikayler dinleyebilrdi. Evet burası ona göre bir yerdi. Kapıyı araladı, içeri bakınca görüntü içini ısıttı. Bir adam onu selamladı, sıcak bir Å?ekilde karÅ?ılık verdi. Hayal ettiÄ?i gibi bir masa buldu ve oturdu. Tenha sayılırdı han, garsondan bir bira ve yiyecek ne varsa ondan getirmesini istedi. Beklerken sohbet edecek birilerini aramaya baÅ?ladı gözleri...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Nov 23, 2007 2:51 am Reply with quoteBack to top

Ozan gülümseyerek selamı yanıtladı ve selam veren kiÅ?inin yanına gitti, *Ã?zür dilerim efendim ama ben ilk kez geliyorum buraya, sanırım Å?u ana kadar 5 kasabadan kovuldum, 2'sinden gitmek zorunda kaldım, nerenin yerlisi olduÄ?umu da bilmiyorum* dedi.Sonra, *Siz nasılsınız efendim* dedi.Hep gülüyordu, oysa ne kadar acı çekiyordu.

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Sat Nov 24, 2007 10:53 pm Reply with quoteBack to top

Ben iyi sayılırım dedi Peter. Sonra biraz daldı. İçeri giren yeni kiÅ?inin ayak sesleri ile ayıldı. Demek birçok yerden kovuldunuz dedi onunla konuÅ?an adama... O zaman birçok hikayeniz olmalı. Yeni gelen adamın masasına doÄ?ru hareket ederek isterseniz oturalım dedi... Giysinde her nasılsa meÅ?hur on kasaba Å?araplarından birisi kalmıÅ?tı. Ã?ok iyi bir Å?araptı. Orada oturan adamın da duyacaÄ?ı Å?ekilde isterseniz üçümüz Å?arap içip sohbet edelim. Å?arap benim geldiÄ?im kasabaya aittir tadı çok güzeldir. dedi.

Edmond
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Nov 25, 2007 8:15 am Reply with quoteBack to top

"Evet, baya hikayem var, ancak aÅ?k hikayesi, dinlemek ister misin bilmem!" dedi Huor hafif baÅ?ını eÄ?erek."Gerçi aralarında dayak yediÄ?im sahneler az da deÄ?il" dedi hafif gülümseyerek.Sonra kara gözlerini adam doÄ?rultarak, "Ã?ok üzgünüm ki Å?arap sevmem.Kafayı güzelleÅ?tiren içecekler beni aÅ?kımdan ve Å?iirlerimden mahrum bırakıyorlar" dedi ve "Ancak siz buyurun ve yudumlarken biz konuÅ?alım" diye ekledi.Kara kaÅ?ları hep çatıktı ancak buna raÄ?men yumuÅ?ak bir yüzü vardı.

-Freddie Mercury
    WeS_DeX
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Nov 25, 2007 8:20 am Reply with quoteBack to top

Hanın kapısını aralayan yorgun argın adam gördügü manzara karsısında sasırdı.Burası cok güsel bir handı.Bugüne kadar bir cok yer gezmesede gördüÄ?ü en güsel handan bile güseldi.
    Yavasca iceri süzülürken bir kac kisinin konustugunu gördü ve heyecanlandı.Belki bu handa arkadaslar edinebilirdi.Sanki han onu büyülemisti.
    İceri girince "selamlar olsun ey hanın güzide insanları" dedi sesi normal bir tonun hafif fazlasıydı.Konusan adamların yanında ki bir masaya oturarak büyük bir fıcı bira istedi ve kafasıyla yanındaki masada ki adamlara "selam" anlamında bir isaret yaptı.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mail
    Edmond
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Nov 25, 2007 5:40 pm Reply with quoteBack to top

Huor bir anda yanındakilerin kalabalıklaÅ?masına Å?aÅ?ırarak, *Selamlar olsun, yanımıza gel istersen de muhabbetimiz bol olsun* dedi.

Herkesin sert içecek içmesine biraz da Å?aÅ?ırıyordu.Kendisi hiçbir zaman içmezdi.

-Freddie Mercury
    Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Mon Nov 26, 2007 1:17 am Reply with quoteBack to top

HoÅ?geldin dedi Peter yeni gelene... Masada duran üç bardaÄ?a Å?arapları doldurdu. O zaman konuÅ?abiliriz sanırım... Ben bu diyarda yeni sayılırım. Tamamen yeniyim sanırım... Ve düÅ?ünceye daldı. Burası garip bu han örneÄ?in.. Sanki içinde kimse yok. Sonra tekrar düÅ?ünceye daldı. Yok edilen bir kasabanın çocuklarıydım uzun süre sürgündeydim. Sonra benim kasabamın da içinde olduÄ?u ülkenin iÅ?gali ile sonuçlanan bir savaÅ?ta yer aldım. SavaÅ? bittikten sonra neler olduÄ?unu hatırlamıyorum.. Buradayım iÅ?te...

Edmond
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Nov 26, 2007 2:45 am Reply with quoteBack to top

Huor Å?aÅ?kın Å?aÅ?kın dinliyordu.Ä°Å?gal, savaÅ?, kaçmak....Ne acayip kelimelerdi bunlar.Hayatında gördüÄ?ü en büyük iÅ?gal, 18 kiÅ?inin Huor'u kovalamak bahanesiyle karÅ?ı köye girmeleriydi ve gördüÄ?ü en büyük savaÅ? ise köydeki 20 kiÅ?inin diÄ?erlerine dalmasıyla çıkmıÅ?tı.Kaçan yine kendisiydi.

*Ben kendimi bildim bileli yollarda olduÄ?um için sürgün kavramı benim için bir yere sabit kalmaktır.Å?iir'den uzak kalmaktır.* diyerek hafifçe baÅ?ını eÄ?di.

-Freddie Mercury
    WeS_DeX
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Nov 26, 2007 6:24 am Reply with quoteBack to top

"beni masanıza kabul etmekle beni cok sevindirdiniz"dedi genc adam ve büyük boy fıcısını da kaldırarak yeni tanıstıgı insanların masasına indirdi.
    "Bu da size benim bir hediyem olsun.Kabulünüze karsılık."dedi ve sırıttı.
    "sanırım daha demin konusmalarına kulak misifi oldum.Bende kendi gecmisimle ilgili biraz bilgi veriyim.Ben buralara bir gezgin kabilesinden geldim." dedi ve birasından bir yudum alarak devam etti."Barbarlar hergün bize baskın yapmaya basladılar ve kabilemizin cogunu öldürdüler.Ben kurtuldum ve ayaklarım beni buraya getirene kadar yürüdüm.Sanırım bu hanı cok öncelerden beri tanıyormusum gibi hisstettim.Burası bir garip...yani cok güsel bir han"dedi ve hafifce sırıtarak masasında ki arkadaslarının biralarını doldurdu.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mail
    Hakikatli-TormII
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Nov 26, 2007 6:52 am Reply with quoteBack to top

KonuÅ?acak adam çıkmasına ve içki olmasına sevinmiÅ?ti. Adamın doldurduÄ?u bardaklardan birini ki ozan içmeyeceÄ?ini belirtmiÅ?ti, tereddütle aldı. GeçmiÅ?lerinden bahsediyorlardı, onun hatırlamak istemeyeceÄ?i ama asla unutmadıÄ?ı geçmiÅ?i... Bir an suskunluk olunca o konuÅ?maya baÅ?ladı. "Ben çocukluÄ?umu küçük bir köyde geçirdim, ve pek sevilmezdim. Ä°nsanlara genelde hoÅ? olmayan Å?eyler yapardım. Ama bu sanırım beni dıÅ?ladıklaırndan dolayı " biraz daldı gözünün önüne eskiler geliyordu. " Sonra bir Å?ekilde oradan ayrıldım ve kendi maceralarıma baÅ?ladım. Gezdim gördüm ve dünyada sadece tek tip insanlar olmadıÄ?ını gördüm. Ã?ok iyileriyle tanıÅ?tım ve arkadaÅ? oldum, buradaki amacımda bu beyler. Artık gezmeye yoruldum" Biraz çok konuÅ?muÅ? gibi geldi, sustu ve Å?arabını yudumlayarak manzarayı izlemeye devam etti.

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum