Posted:
Sat Sep 22, 2007 3:13 am
...Benim görüÅ?üm Å?udur: Orta aÄ?ırlıkta bir kısa pala.GeniÅ? aÄ?ızlı bir hançer ve kaliteli bir ufak arbalet...Elbette silahların oluklu ve geniÅ? aÄ?ızlı hele çift taraflı olanı en iyisidir...
Sonuçta bir Hırsız veya Suikastçinin iÅ?i,tek ve temiz bir hamleye bakmalıdır.(?)
...Bu arada,bu silahları kullanacak elemanımızın,biraz SavaÅ?çı sınıfını da koklamıÅ? olması yeÄ?dir...Elbette içine ,en azından,toz toprak vs. doldurulmuÅ? ufak torbalar,tehlike anında düÅ?manın gözünü örtüp kaçmak için mükemmel ve de ucuz bir seçenek bana sorarsanız.(...iÄ?neli torba,patlayan torba,çivili torba,yaÄ? torbası ve yanıcı madde torbası VE BileÅ?enleri...Ninja usulü... )
...Hani Å?u FRP'de düz meslek seçiminden çok çifte veya üçlü meslek seçimi meselesi.
...Benim görüÅ?üm Å?udur: Orta aÄ?ırlıkta bir kısa pala.GeniÅ? aÄ?ızlı bir hançer ve kaliteli bir ufak arbalet...Elbette silahların oluklu ve geniÅ? aÄ?ızlı hele çift taraflı olanı en iyisidir...
Sonuçta bir Hırsız veya Suikastçinin iÅ?i,tek ve temiz bir hamleye bakmalıdır.(?)
...Bu arada,bu silahları kullanacak elemanımızın,biraz SavaÅ?çı sınıfını da koklamıÅ? olması yeÄ?dir...Elbette içine ,en azından,toz toprak vs. doldurulmuÅ? ufak torbalar,tehlike anında düÅ?manın gözünü örtüp kaçmak için mükemmel ve de ucuz bir seçenek bana sorarsanız.(...iÄ?neli torba,patlayan torba,çivili torba,yaÄ? torbası ve yanıcı madde torbası VE BileÅ?enleri...Ninja usulü... )
...Hani Å?u FRP'de düz meslek seçiminden çok çifte veya üçlü meslek seçimi meselesi.
çok haklısın aslında, ayrıca bi kaç tane büyülü aygıt (mesela kurulduktan sonra acayip sesler çıkarmaya baÅ?layan fakat sonra direkt sahibinin cebine dönen bi cisim bizim bi arkadaÅ? çok yaratıcıdır o iÅ?lerde) hani patlayan torbadan falan daha faydalı olur die düÅ?ünüyorum, hatta Å?avaÅ?çı sınıfıyla birlikte büraz ilizyoni sanatını koklamıÅ? olsun yada onun içinde bir ilizyon yaratabilen büyülü bir eÅ?ya bile olur (zor ama onları bulmak, öyle pazarda satılmıyo )
aklı , zekası ve gizliligi yeter de artar bile
Katılmamak elde deÄ?il, lakin kaburga arasına sokmak, ciÄ?er parçalamak ve gırtlak kesmek için gereken 3 bıçak; 3-5 fırlatmalık bıçak; küçük bir yay ve bir kısa kılıç silah olarak yeterlidir.
Ekipman mı dedi biri? Hiçbir zaman yeteri kadar hazırlıklı olamazsın ama cebinde Å?ıngırdayan Å?eyler olması hoÅ? deÄ?ildir, dengeyi tutturmak lazım.
_________________ OzanlıÄ?ın dıÅ?ında bir dünya olduÄ?unu hatırladı... o baÅ?ka hayatları ararken okarinasını easki dostu koruyor.
Akılcı olduÄ?unu idda edenlere inanmayın, kaosun düzenin boÅ?luklarını doldurduÄ?unu
Ekipman mı dedi biri? Hiçbir zaman yeteri kadar hazırlıklı olamazsın ama cebinde Å?ıngırdayan Å?eyler olması hoÅ? deÄ?ildir, dengeyi tutturmak lazım.
jarlaxle'dan sonra mı? adam yürüyen mücevher dükkanıydı, tık çıkmıyodu ya, ne kasıntı bi herifti o, nooldu jarlaxle'a sonra entreri'ylemi hala o, yeni kitapları bulamıyorum ne ingilizcesini ne türkçesini
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum