Author |
Message |
Dragon_Knight
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 02, 2007 10:31 am |
|
Bu ara çok canım sıkılıyor. Frpworld den baÅ?ka girecek site yok. Siz zaman geçirmek için hangi sitelere giriyorsunuz? |
_________________ Neden insanlar bu kadar acımasız ? Neden dostum düÃ…?manımdan farksız ? Neden kaybedilince deÄ?erler anlaÃ…?ılır ? Neden güçlü hep duygularla oynaÃ…?ır?
|
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 03, 2007 9:17 pm |
|
Web tabanlı bir oyun olan www.popomundo.com 'a giriyorum.EÄ?er ayrıntıdan hoÅ?lanıyorsanız denemelisiniz fikrindeyim.Bir grup oluÅ?tur konserler ver 1. sıraya tırman hem dünya'yı salla hemde doktor,aÅ?çı,mühendis,muhasebicilik gibi saygın bir mesleÄ?e yer ver hayatında.Sahne performansını yüksek tut konserini atraksiyonlarla doldur.Sonra ver gazı gitsin türünden bir oyun .
Tavsiye ediyorum kesinlikle.Canınız sıkılıyorsa bakın bir.Bir de uzun süre beklemeniz gerekmiyor baÅ?ında.Bakıp bir kaçÅ?ey ayarladıktan sonra devam edebilirsiniz.Oyunun en güzel özelliÄ?i ayrıntı.Gerçek hayatı canlandırmaya çalıÅ?mıÅ?lar bence baÅ?arılı da olmuÅ?lar.Neyse çok konuÅ?tum bile merak ediyorsanız www.popomundo.com |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir |
|
Back to top |
|
|
Dreamscape
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Dec 05, 2007 3:44 am |
|
Ben adam gibi bir frpworlde birde national geographic e giriyorum.
www.nationalgeographic.com
Bazen ilginç fotoÄ?raflar ve ilginç bilgiler oluyor . |
|
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Thu Dec 06, 2007 6:48 am |
|
Ben Giant In the Playground Games'de the Order of the Stick okuyorum... O ne midir...
Hemen izah edeyim; 3.5 edition hakkında yapılmıÅ? ve bazı kurallarıyla dalga geçen bir çizgi roman... Tabii ki ingilizce. Ã?izimleri çok hoÅ?, zaten açıp girdiÄ?inizde görürsünüz.
http://www.giantitp.com/comics/oots0001.html
Haftada bir yeni sayfa eklenmekte... Belki zamanını fazla doldurmaz ama 510 sayfası var Günde bir tane okusan kafi.. Sonra bir günde bitiripte "hani yaa nerde bunun devamıı?!!" deme
Ayrıyetten site içerisinde Erfwood adında baÅ?ka bir çizgiroman daha var ama beni fazla sarmadı... Onun dıÅ?ında site içinde daha deÄ?iÅ?ik Å?eylerde var.. Kendiniz girip bir bakın derim |
|
|
Dragon_Knight
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 06, 2007 9:00 pm |
|
evet arkadaÅ?lar hepsi güzel devam edin
Bu arada linkini verdiÄ?in çizgi romandan biraz okudum ve çok hoÅ?uma gitti. Belkar çok hoÅ?uma gitti |
_________________ Neden insanlar bu kadar acımasız ? Neden dostum düÃ…?manımdan farksız ? Neden kaybedilince deÄ?erler anlaÃ…?ılır ? Neden güçlü hep duygularla oynaÃ…?ır?
|
|
Back to top |
|
|
haldor_goraxe
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 08, 2007 8:53 am |
|
Order of the Sticks çok güzel bi çizgi romandır.
Bende bir aralar, www.addictinggames.com 'a girerdim. Baya eÄ?lenceli oyunlar var. |
_________________ Rakı ve Balık....Ä°Å?te Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin Ã…?uursuzluÄ?u kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio |
|
Back to top |
|
|
Possessed
Site Ã?izeri
|
Posted:
Sat Dec 08, 2007 10:06 am |
|
Ben de www.deviantart.com'da geziniyorum. Bilmeyenlere: sanat sitesidir kendileri. Kendinize bir hesap açıp görsel sanat kapsamındaki her Å?eyinizi koyabilirsiniz galerinize. (fotoÄ?raf, çizim, dijital tasarım vs. / hikayelerinizi de koyabiliyorsunuz) Milletin de galerilerini geziyorsunuz iÅ?te. Yorum yazıyorsunuz, yorum alıyorsunuz, enteresan insanlarla tanıÅ?ıyorsunuz. Merak ediyorsanız girin bakın, süper bir site. Ä°nternete girdiÄ?im zaman o sitedeyim. Sonsuz insan olduÄ?u için galerilere bak bak bitmiyor |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
|
|
haldor_goraxe
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 08, 2007 7:35 pm |
|
[quote="Possessed"]Ben de www.deviantart.com'da geziniyorum. Bilmeyenlere: sanat sitesidir kendileri. Kendinize bir hesap açıp görsel sanat kapsamındaki her Å?eyinizi koyabilirsiniz galerinize. (fotoÄ?raf, çizim, dijital tasarım vs. / hikayelerinizi de koyabiliyorsunuz) Milletin de galerilerini geziyorsunuz iÅ?te. Yorum yazıyorsunuz, yorum alıyorsunuz, enteresan insanlarla tanıÅ?ıyorsunuz. Merak ediyorsanız girin bakın, süper bir site. Ä°nternete girdiÄ?im zaman o sitedeyim. Sonsuz insan olduÄ?u için galerilere bak bak bitmiyor [/quote]
Gerçektende deviantart'ta harika resimler var. Hatta sunumlarda kullanmak için, CharacterSheet resimleri için gerçekten guzel bi site. Bazen saatlerce gezindiÄ?im oluyor.. Possessed senin galerinin linkini verir misin? Seninde resimlerine bakıyım |
_________________ Rakı ve Balık....Ä°Å?te Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin Ã…?uursuzluÄ?u kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio |
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 08, 2007 9:16 pm |
|
www.dotaturkiye.com'a giriyorum.Bilgi almak için |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Last edited by Edmond on Fri May 22, 2009 12:32 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
WeS_DeX
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 08, 2007 11:17 pm |
|
deviantart.com gercekten kaliteli bi site bende cogu zman giriorum.�yeligim yoq ama resimler ve insanların kendi galerileri gercekten bak bak bitmior.Possessed gercekten tam anlamıyla anlatmıs siteyi.Arayıpta bulamayacagınız resim yoq acıkcası. |
|
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun Feb 10, 2008 5:34 am |
|
|
Back to top |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Feb 10, 2008 10:21 pm |
|
www.regamers.com/forum 'a giriyorm iyi bir site forumu, www.wwe.com 'u da severim, www.guresmania.net 'e giriyorum, profilleri falan okuyorum, www.frpwiki.com , wikipedia.com 'dan frp ile ilgili Å?eylere bakıyorum, ironworks 'un sitesine giriyodum ama adresi unuttum, çok iyi bir Icewind Dale 1-2, BG 1-2, Fallout falan içeren bir sitedir. |
|
|
Back to top |
|
|
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Feb 11, 2008 11:06 am |
|
saaatlerdir order of sticks i okuyorum bi akÅ?mda bu kadar eÄ?lendiÄ?imi hatrlamıyorum yani
baÅ?ka site falan öneremiycem ama, zaten o yeter yani. Bende tekrardan o siteyi öneriyo gibi yapmak istiyorum (bluff check.. shit) |
|
|
Back to top |
|
|
entreri2
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Mar 03, 2008 2:24 am |
|
frpworld dısında rpcraft var oldukca hoÅ? bi site ama burada ki canlılık yok maalesf..
Milliyet.com.tr de günlük haberleri okurm bi kac dakikamı alır..
Ve ogame.com.tr de ki oyunu oynarım |
|
|
Back to top |
|
|
Dreamscape
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Mar 03, 2008 6:02 am |
|
entreri2 wrote: |
frpworld dısında rpcraft var oldukca hoÅ? bi site ama burada ki canlılık yok maalesf..
Milliyet.com.tr de günlük haberleri okurm bi kac dakikamı alır..
Ve ogame.com.tr de ki oyunu oynarım |
Ogame hastalıktır... |
_________________ <div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br> |
|
Back to top |
|
|
|
|