Ben fazla tv izlemem. Sadece pazarları cnbc-e de Heroes ve South Park var onları izlerim.
_________________ Neden insanlar bu kadar acımasız ? Neden dostum düÃ…?manımdan farksız ? Neden kaybedilince deÄ?erler anlaÃ…?ılır ? Neden güçlü hep duygularla oynaÃ…?ır?
Posted:
Mon Dec 10, 2007 8:59 pm
cnbc-e baÄ?ımlısıyım... bunun dıÅ?ında eurosport'ta snooker, discovery'de özellikle brainiac programı, national geographic'te inÅ?aat programları, sinek TV ve müzik kanallarını izlerim.
Evet ben bir televizyon manyagıyım
_________________ Rakı ve Balık....Ä°Å?te Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin Ã…?uursuzluÄ?u kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Posted:
Mon Dec 10, 2007 9:00 pm
Cuma ve Cumartesi geceleri stand-up'larını unutmayalım tabi ...
_________________ Rakı ve Balık....Ä°Å?te Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin Ã…?uursuzluÄ?u kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Televizyon yapımlarını televizyondan takip edemiyorum çünkü televizyonum yok. Ayrıca olduÄ?u zaman bile (memlekete gittiÄ?im zaman) pek televizyonla alakalı olmuyorum.
How I Met Your Mother
Big Bang Theory
Bleach
Star Wars Clone Wars (Tv Series)
Takip ediyorum televizyon programlarından. Bir de televizyon izleme imkanım olduÄ?unda genellikle Ya çizgi film kanalaı ya da discovery channel izliyorum. Discoveryde özellikle mühendislikle ilgli belgeseller ve Myth Busters'ı seviyorum gerçekten yaratıcı adamlar ve eÄ?lenceli.
Yerli kanalların izlenmeye deÄ?er birÅ?eyi kalmadı bence film desen reklamsız kesintisiz izlemek istiyor insanlar. Yerli dizileri zaten pek nadir beÄ?eniyorum. Ya pembe dizi havasında ya da bir yabancı dizinin kopyası olarak geliyorlar. Haber bültenleri desen artık tarafsız deÄ?iller.
böyle iÅ?te benim durum...
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
_________________ Kendi doÄ?anı öÄ?ren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman baÅ?layabilir. Kendini reddetmek herÅ?eyi reddetmektir.
Posted:
Tue Apr 07, 2009 9:23 pm
Barzini wrote:
ArkadaÅ?lar televizyon programlarının giderek basitleÅ?tiÄ?ini düÅ?ündüÄ?üm günümüzde, biz FRPWorld üyeleri boÅ? zamanlarımızda neler izleyerek vakit geçiriyoruz?
ArkadaÅ?ımız bu iletiyi 2007'de atmıÅ?, Å?u anda 2009'dayız ve her Å?ey daha da kötüye kaymıÅ? görünüyor. Okan Bayülgen'in çok güzel bir benzetmesi vardı, KingoDisko izleyenler bilir: Ä°nsanın iki temel içgüdüsü vardır; biri yemek yemek diÄ?eri ise üremek. Türk televizyonculuÄ?u da bu kadar temele inip bayaÄ?ılaÅ?tı, Å?u anda televizyonda ya evlenme/arkadaÅ?lık/eÅ? programları ya da yeme/içme programları var Süper bir analiz...
Ben yurtta kalıyorum ve televizyon bizim odada biz uyanık olduÄ?umuz sürece açıktır. Müzik dinleyeceÄ?imiz zaman bile sadece televizyonun sesini kısarız Yalnız benim masamdan televizyon ters yönde kalıyor, bu nedenle televizyonu daha çok radyo gibi dinliyorum. Neyse, öyle ya da böyle televizyonu bir Å?ekilde takip ediyorum iÅ?te. EÄ?er bir Å?ey izleyecek vaktim yoksa kesinlikle cnbc-e, e2 ve TNT kanallarını açmıyorum, eÄ?er açarsam istinasız her diziyi izliyorum. Ne müthiÅ? dizi yapıyor adamlar! Ama özellikle takip ettiÄ?im bir dizi yok, tamamen rastgele izliyorum. Türk dizilerine de herhangi bir önyargım yok, ara sıra izlerim/dinlerim yani. Å?u çok tartıÅ?ılan Yemekteyiz programını ilk baÅ?ladıÄ?ı zamanlar izliyordum; ama sonradan insanların nasıl çirkefleÅ?tiÄ?ini görünce bıraktım. Bir de Ä°zdivaç mıydı Esra Erol'un programı, onu ara sıra açarız televizyonda. Bence Esra Erol müthiÅ? bir sunucu, baÅ?ka program sunsa onu da izleriz. Bir tek her hafta takip ettiÄ?imiz Beyaz Show ve KingoDisko var. Bir aralar Komedi Dükkanı'nı da takip ederdik; ama bitti galiba. Ã?stünkörü anlattım, ayrıntılara girmek isteyen varsa tartıÅ?ırız. Ã?oÄ?u televizyon programını en az bir kere izlemiÅ?imdir/dinlemiÅ?imdir zaten
Ha bir diziden bahsetmek isterim; Fox kanalında Arka Sıradakiler diye bir dizi var, biz bayıldık o diziye. Bir okuldaki serseri tipleri falan konu alıyor, öyküsü çok güzel bence. Birçok Türk dizisine on basar. Onu da izleriz oda arkadaÅ?ımla.
Televizyon dıÅ?ında geniÅ? bir anime arÅ?ivim var, açar açar izlerim
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Posted:
Thu Apr 09, 2009 5:22 am
Heroes
Lost
Battlestar Galactica
UÄ?ur Dündar la star haber
ayrıca tenisi de yakından takip ederim.. Roland Garros da yaklaÅ?ıyor, "Vamos Rafa!" diyoruz
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmıÅ? kılıçlar
DehÃ…?et, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kiÅ?iyi, bir Silm
Posted:
Thu Apr 09, 2009 5:35 am
Bende dizi takip etme alıÅ?kanlıÄ?ı yok malesef. Takip etcem dediÄ?im diziyi ard arda max. 3 hafta izleyebiliyorum. Ä°zlersemde discovery channel izliyom. Ã?zellikle inanılmaz kurtuluÅ? efsanedir.
Ancak sıksık radyo dinlerim ders çalıÅ?ırken fln. 94,9 AÃ?IK RADYO tavsiye ederim. süperdir ancak sadece istanbula yayın yapmakta. Ä°stanbul dıÅ?ı için web sitesinden takip edilebiliyor.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum