Author |
Message |
Lupus Nigra
Kullanıcı
Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
|
Posted:
Wed Sep 12, 2007 1:42 pm |
|
Evet büyücülük kulesi olarak 4. Edition sisteminden neler bekliyorsunuz. Büyü sisteminde ne deÄ?iÅ?meli ne aynı kalmalı sizce?
Å?ahsen benim en büyük beklentim güçlü ve güçsüz büyülerin aynı sürede yapılabiliyor olmasına takmamdan kaynaklanıyor |
_________________ Bir kiÅ?inin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin |
|
Back to top |
|
|
Yener
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Sep 12, 2007 5:34 pm |
|
Muhakkak yapılıÅ? süresine, yapılıÅ? Å?ekline ve belkide etkilerine kadar ıncına cıncıÄ?ına deÄ?iÅ?en büyüler olmuÅ?tur.
Wizard ve sorcerer lar için ; yeni necro büyüleri gelebilir, çünkü pek çok kitapta necro büyüleri eklediler bir yıÄ?ın.
Bide bazı büyülerin seviyelerini deÄ?iÅ?tirirler belki. Hangi seviyeye koyacaklarına bir türlü karar veremedikleri büyüleri en mantıklı seviyelere oturtsunlar artık. Magical Ä°tem yapılıÅ?larındaki ve kitaba yeni büyü eklemek için gerekli olan yok bilmemkaç gold yok bilmem kaç xp gibi saçmalıkları kaldırıp daha düzgün bir sistem getirsinler. Mesela Eberron Setting indeki Artificer class ındaki düzeneÄ?i getirebilirler komple, magical item yapılıÅ?ı için.
BeklediÄ?im çok fazla Å?ey yok açıkçası, yeterki suyunu çıkarmasınlar, gerçi çıkacaÄ?ı kadar çıktı aslında. |
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495] |
|
Back to top |
|
|
AnARcHisT
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Sep 13, 2007 5:49 am |
|
Bence iyice suyunu çıkarmakta kararlılar ama.. Görücez bakalım.. Daha sadece adını duydum ben bilgi sızdıracak varsa dinlielim Yeni bi Å?ey çıkarmak için yeni Å?eyler eklemeleri gerekir.. Yeni ekliyebilecekleri çok fazla biÅ?ey olmadıÄ?ını düÅ?ündüÄ?üm için mutlaka biÅ?eyleri deÄ?iÅ?tireceklerdir.. Bi daha bunları mı akılda tutucaz Å?imdi biz? |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Thu Sep 13, 2007 5:52 am |
|
Açıkçası pek bir büyük deÄ?iÅ?iklik beklemiyorum. Ä°nce ayrıntılara önem vereceklerdir büyük ihtimalle.
Saygılarımla... |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
Yener
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Sep 13, 2007 11:09 pm |
|
|
Back to top |
|
|
Sensei
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Oct 02, 2007 7:31 pm |
|
bence büyücü büyü yapıyorum diyince yapamamalı , bunun %'lik bir casting failed sistemi olmalı!!! |
_________________ Gitarım AÅ?kım... My Guitar My Soul... |
|
Back to top |
|
|
Griever
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 11, 2007 4:35 am |
|
[quote="Sensei"]bence büyücü büyü yapıyorum diyince yapamamalı , bunun %'lik bir casting failed sistemi olmalı!!![/quote]
eÄ?er öyle bir Å?ey olursa kurtarma atıÅ?ı olmamalı,casting baÅ?arılı olursa büyü çat diye oturmalı bence. |
|
|
Back to top |
|
|
haldor_goraxe
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Dec 12, 2007 5:22 am |
|
yalnız Sensei'nin bahsettiÄ?i olay büyücünün kabiliyeti...
Kurtarma atıÅ?ı kiÅ?iye baÄ?lı deÄ?iÅ?ir.. |
_________________ Rakı ve Balık....Ä°Å?te Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin Ã…?uursuzluÄ?u kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio |
|
Back to top |
|
|
Lydronk
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Dec 12, 2007 7:03 am |
|
Ama öyle bi zarın eklenmesi durumunda oyun, zaten fiziksel açıdan hayli zayıf kalmıÅ? zavallı büyücüler adına daha zor olmaz mı? Siz cüce savaÅ?çılar örneÄ?in (hıh ) sadece iki zar atarken, büyücüler standart olarak üç zar atacak ki bu üç zarı düzgün atılması dıÅ?ında büyülerin yapılma süresi falan da var. Gayet zor bi iÅ?. Bi de unutmadan zırh giyilmesi gibi durumlarda da baÅ?arısızlık olasılıÄ?ı var, yetmez mi Ha bu yüzdeler %20yi hadi en fazla 30'u geçmezse olur derim, öbür türlü zor olur gibi geliyo bana? |
|
|
Back to top |
|
|
|
|