Düzgün yapıldıÄ?ı zaman tahtadan falan dinlemiyor, müthiÅ? dengeli olabiliyor.Gerçi az elime bıçak girmedi ama o biraz da benim sakarlıÄ?ım.
Zaten genel olarak ateÅ?le yaptıÄ?ımız için kırılma ve sıçrama gibi olaylar olmuyor.Hem o tahtayı elinde tutmak bile bir zevk Soyması falan harika Hele hele yaÅ? söÄ?ütse, tutup soyuveriyorsun, bıçakla bile uÄ?raÅ?mıyorsun
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Posted:
Tue Dec 25, 2007 5:19 am
Kılıcın tarifi;
Kalın bir sopa bulunur.Sonra soyulur o sopa.Sonra civi bulunur.Sonra biraz daha kücük sopalar bulnur bunlarda soyulur.Alt tarafına takılır.Fakat sopalar kalınsa bıcak pek islemio.O yüzden ben babamda bi tane alet vardı onu kullanıodum
eskiden.
Senin kılıç iÅ?ini biliyorum, onlar çocuk kılıçları Biz biraz daha profesyönelden bahsediyok
Yay meselesine gelince:
1-)Uzun ve hafif kalın, düzgün yapılı bir dal parçası bulunur.Tavsiyem söÄ?üt aÄ?acı.En iyi dallar orda
2-)dal düzgün bir biçimde soyulur ve çıkıntılar temizlenir
3-)Dalımız henüz yaÅ? iken (ki burada çabuk olmak lazım, soyduktan sonra çabuk kuruyor), ısıtılır ve istediÄ?iniz biçim verilir.
4-)DilediÄ?in gibi baÄ?lanılır.
5-)Oklar yaya özgüdür.Her ok her yayda kullanılmaz.Yaya göre ok yapılır.
Nasıl oldu Fazla basit deÄ?il mi Yok öyle 3. Bölüm kazık, adam gibi davranamazsan kırılıyor
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Bende size arbalet türevi anlatmak istiyorum. Drow arbaleti deÄ?il TÃ?rk arbaleti .Eskiden bizim mahallede hortuma kaÄ?ıttan fiÅ?ek yapıp üfleyerek oynarlardı Hatta çok iyi gidiyordu. Ä°lgilenen varsa yapıp gönderebilirim
_________________ Neden insanlar bu kadar acımasız ? Neden dostum düÃ…?manımdan farksız ? Neden kaybedilince deÄ?erler anlaÃ…?ılır ? Neden güçlü hep duygularla oynaÃ…?ır?
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum