Author |
Message |
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Dec 26, 2007 3:06 am |
|
Player handbook alıp oÄ?renmeye baÅ?ladım daha önce deneyimim yok , heykel civarlarında oyunu oynatabilecek bir DM ve oyuncular olursa sevinirim hem deneyimim olsun ve yavastan oynamaya baslıyım |
|
|
Back to top |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jan 09, 2008 1:40 am |
|
oynatıcak ve öÄ?reticek kiÅ?iye gerek yok artık hevesim kalmadı |
|
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Wed Jan 09, 2008 2:11 am |
|
Aman Clicks ne diyorsun yahu, FRPWorld yüzünden hevesini kaçırma... Hep site yöneticileri yüzünden boÅ?ver sen onları... DiÄ?er FRP sitelerine bak derim oralarda kesin bulursun... Bu böyle gitmeyecek zaten site öldü... |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jan 09, 2008 6:01 am |
|
Elessar haklı abicim, ben MSN üzerinden zar programı da buldum, gel biz internet üzerinden oyun çevirelim, ben adam topladım say, hem yaÅ?ıtımız |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
WeS_DeX
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jan 09, 2008 7:08 am |
|
aslında clicks haklı.Sitede pek fazla bir sey kalmadı.Yine de baglandın mı kopmak istemiosun.
Sitede insanlar frp hakkında ne ararsa bulmalı ögrenmeli ama artık bu mümkün olmuor :S |
|
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jan 10, 2008 2:37 am |
|
Gerçekten, o kadar daÄ?ıldı ki site, ben bile eskileri sayılırım artık, çok kötü durumdayız.Sanırım yeni nesil FRP'ci olmacak Ben yayabildiÄ?im kadar yayıyorum, ancak artık FRP diyince akıllarına zaman kaybı, yazarak, düÅ?ünerek oyun mu oluyor sorusu geliyor |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Thu Jan 10, 2008 4:01 am |
|
Evet bende oynarım Å?ahsen msnden bir oyun olursa... |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jan 10, 2008 4:05 am |
|
ben Å?u konuyuda anlamıÅ? deÄ?ilim istanbul izmir ankara olduÄ?unda konuya talep çok oluyor herkes oraya dahamı yakın? Bursa'dan hiç mi yok gibi sorular kafma takılıyor ama benimkide bencillik herkes zamanını ya da iÅ?ini benim oyunuma ayarlayamazki |
|
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jan 10, 2008 4:28 am |
|
Seninki bencillik falan deÄ?il tabi, gayet tabi haftanın bir günü ayırabilir herkes, ama Bursa'da adam gibi kimse yok
Diyorum ya, MSN üzerinden oyunu oynatabilirsin.Bak Elessar, ben, sen, buluruz birkaç kiÅ?i daha, FRP oynayan bir yaÅ?ıtım var, onu da kaybetmeyeyim |
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
slickblade
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 11, 2008 5:29 am |
|
Sitede aktif kiÅ?i azaldı diye FRPden soÄ?umak bana biraz alakasız geldi açıkcası. Sonuçta sitenin amacı FRP ile ilgili bilgileri saÄ?lamak, güncel haberleri vermek ve FRP oynayanların bir araya gelebileceÄ?i bir platform oluÅ?turmak; fazlası deÄ?il.
FRPyi oynayacak bir arkadaÅ? grubu olmayınca oyun zaten birÅ?ey ifade etmez kanımca. FRP arkadaÅ? grubunu deÄ?il, arkadaÅ? grubu FRPyi getirmeli bence. FRP oynamak için bilen birilerini aramaktansa arkadaÅ?larımıza FRP öÄ?retmek daha iÅ?levli olabilir.
MSNden oynamak da oyundan soÄ?umamak bir seçenek tabii ki. Oyun olursa bana da haber verirseniz memnun olurum . |
|
|
Back to top |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 11, 2008 5:38 am |
|
bana zaten öÄ?renebilinecek en rahat yer diye tavsiye ettikleri için hayal kırıklıÄ?ına uÄ?radım yani çok büyük hevesle üye oldum siteye ama ilerde imkanlarda bulabilirim sanıyorum |
|
|
Back to top |
|
|
WeS_DeX
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 11, 2008 7:53 am |
|
eger msn den oynatacak olan birisi varsa bende katılırım...edmond la zaten bi konnusma halindeyiz msn den oynatacak birisi olursa oynayarak ögrenmek en kolayı ve en eglencelisidir diye düsünüorum
saygılar.... |
|
|
Back to top |
|
|
Lazarus
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 12, 2008 9:17 pm |
|
bursa tayfası kendı kabuguna cekıldı veya yasladı cogu dm artık ısınde gucunde veya evlı veya askerde onun ıcın kendı cevrenı olusturmanı tavsıye ederım bıde uü ye gıt arada frp toplulugu acıldı gecen sene onlardan yardım alacaksındır |
|
|
Back to top |
|
|
mathius
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Apr 07, 2008 1:52 am |
|
Ciddi olucaksan öÄ?retebilirim birÅ?eyler,
Ama bunun için yaz vaktine kadar beklemen gerekiyor,
�ok fazla sınavım var,
Ayrıca Oyunlar için Ä°stanbul'a çaÄ?ırmak gibi bir durumum bile olabilir.
Ama Å?imdilik Bursa'da bizimkilere ve sana birÅ?eyler öÄ?retebilirim yavaÅ?tan... |
|
|
Back to top |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Apr 07, 2008 2:24 am |
|
Memnun olurum |