Merhaba arkadaÃ…?lar..
Biraz deÄ?iÅ?ik bir amaçla buradayım. Sizlerden yardım almak istedim.
Benim pek fazla frp oyunlarıyla alakam yoktur, tamam aslında hiç yok.
Bir arkadaÅ?ıma doÄ?um günü için frp kutu oyunu almak istiyorum o çok sever bu tür Å?eyleri. Bu yüzden sizden yardım istiyorum acaba bana önerebileceÄ?iniz bir kutu oyun ismi varmı? Yada bir frp sever olarak belki alternatif bir hediye önerebilirsiniz. Lütfen önerilerinizi bekliyorum.. Zindanlar ve ejderhalar diye bir oyun almayı düÅ?ünüyordum ama kendisinde varmıÅ?.. Å?imdiden teÅ?ekkürler..
Haraketli/ haraketisiz figürler alabilirsin, kitap alabilirsin,(okumayı sevmiyorsa bile, fantastyik kitap olmasından dlayı artık kitap okumak hobisi olur) aklıma gelmeyen birsürü Å?ey var...
Kitap demiÅ?ken, 'UnutulmuÅ? Diyarlar' ve 'Ejderha MızraÄ?ı' piyasada en rahat bulunanlar. Bugün gazeteyi açtıÄ?ında 'Günlük Burç Yorumunda' "Cüzdanınız dolup taÅ?arken, siz paranızı harcamak için birÅ?eyler arayacaksınız" diye yazıyorduysa, Robert Jordan'ın Zaman Ã?arkı serisi var, çok övülür. Onu alabilirsin.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum