CE karakterler heralde bir ilgi uyandırıyor, kafasına eseni yapan hiç birÅ?eyi sorgulamayan, prensipleri bile olmayan bir karakter. DeÄ?iÅ?ik, pek sevmem o tipleri ama chaotic kısmı bence iyi bir kısım yani
Å?ey ben DnD tanrısı oldum desem aÅ?ırı mı FRP delisi gözükürüm bilmiyorum. FRPworld'ün ilk dönemlerinde hırsızların ve gölgelerin tanrısı Mask 'ı oynamıÅ?tı. Mask karakteri bana çok Å?ey öÄ?retti kesinlikle. Kendime özgü tanrı anlayıÅ?ını sonuna kadar yansıtma olanaÄ?ı da buldum... : ) ) )
Ancak Å?imdi olsam Å?akanın ve eÄ?lencenin tanrısı olurdum her halde... : ) ) ) Ya da DnD sisteminin asi tanrısı... : ) ) ) Sistemi yıkmayı kendine amaç edinmiÅ? olan tanrı gibi de olabilir . : ) ) )
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Posted:
Wed Oct 28, 2009 8:53 am
Zaten genelde yapılan tanrıların tamamı Dnd üzerinden yapıldıÄ?ı için çok FRP Delisi gözükmezsin bence.
Bir tanrı olsam, Portfolio'larımın çok fazla kiÅ?iye hitap etmesini saÄ?lardım. AÅ?k çok geniÅ? bir kavramdır, herkesin yaÅ?ayabileceÄ?i bir Å?ey ya da YaÅ?am, herkese hitap ediyor. Yani, dünyadaki yaÅ?ayan herÅ?eye diyebiliriz. Bu gibi...
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum