Author |
Message |
badscene2
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Apr 12, 2008 4:46 am |
|
FRP severler ve fantastik tarzdan hoÅ?lananlar için hoÅ? bir çalıÅ?ma!
Resim yabancı bir çizerin illüstrasyonundan 2 metreye 1,5 metrelik ciddi boyutlarda büyük bir tuale acrylic boya ile yapılmıÅ? bir uyarlamadır.
Alıcı çalıÅ?mayı ister çerçeve yaptırabilir, istersede beyaz tutkal ile duvara sabitledikten sonra üzerinden sulandırılmıÅ? tutkal ile geçerek çalıÅ?mayı bir duvar resmi haline getirebilir.
Boyutları nedeni ile alıcıya tualinden ayrılarak rulo Å?eklinde ulaÅ?tırılacaktır.Ä°lgilenen arkadaÅ?lara sunulur.
|
|
|
Back to top |
|
|
Sacreneous
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Apr 12, 2008 5:29 am |
|
Ne kadara satmayı düÅ?ünüyorsun peki bu çalıÅ?mayı?
İstanbul'da mıydın bu arada? |
|
|
Back to top |
|
|
badscene2
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Apr 12, 2008 5:34 am |
|
Yok Ä°stanbul'da deÄ?ilim Ä°zmir'deyim.Yani resim bu net bir fiyat belirlemedim beÄ?eni meselesi resmi yapan bir kiÅ?iye sorunca Å?imdi "kaç para?" diye objektif bir fiyat veremez bence.Fiyatı herhalde sizin talebiniz belirler ama iyi bir emek ve masraf var tabi resimde ve boyutlarıda duvarda görmek için oldukça tatmin edici.Ne çok abartılı nede çok düÅ?ük olmayacak Å?ekilde mantıklı bir fiyat aralıÄ?ı sunmaya çalıÅ?ırım sizden teklif geldikçe. |
|
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sat Apr 12, 2008 8:02 am |
|
Ã?ok güzel bir çalıÅ?ma gerçekten Almayı canı gönülden isterdim fakat paramın yetmeyeceÄ?ini bildiÄ?imden dolayı hiç bulaÅ?masam daha iyi. Muhtemelen daha fazla verecekler olacaktır.
Ama yinede tebrik ederim çok zorlanmıÅ? olsan gerek. Böyle Å?eylerle uÄ?raÅ?ılması hoÅ?. |
|
|
badscene2
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Apr 12, 2008 5:12 pm |
|
çok teÅ?ekkür ederim saolun. |
|
|
Back to top |
|
|
badscene2
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Apr 13, 2008 9:53 pm |
|
resime 400 ytl lik bir fiyat belirledim.bu fiyat çevresinde pazarlıÄ?a açıktır alıcılara duyrulur.saygılarımla teÅ?ekkürler |
|
|
Back to top |
|
|
badscene2
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 01, 2008 4:18 am |
|
ürünün fiyatı acil ihtiyaç sebebi ile 200ytl ye inmiÅ?tir alıcılara duyrulur. |
|
|
Back to top |
|
|
WeS_DeX
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 01, 2008 6:35 pm |
|
Ahh...
Bu baslıgı sanırım biraz gec gördüm.Gitarımın tellerini manyetiklerini degistirdim ve ayrıca bakımını yaptırdım.Amfi desen 350 ytl tuttu.Kalan param ise 50 ytl den fazla deil odamda bu resmin boyutlarına uyacak bos bir kösem var.
En kısa zamanda para biriktirmeyi düsünüyorum o zaman baglantıya gecme dilegiyle.
Keske daha önceden görmüs olsaydım. |
_________________ Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk) |
|
Back to top |
|
|
|
|