Author |
Message |
Destina
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Feb 05, 2008 7:45 pm |
|
zaman çarkı yeni kitap çıkmıÅ? doÄ?rumu sitelerde tanıtım gördüm ve okuyan var mı nasıl kitap |
|
|
Back to top |
|
|
Slaad
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Apr 07, 2008 2:24 am |
|
yeni kitap dediÄ?in 11.ciltse çıkalı aylarrr oldu.12.CÄ°LT 2009 eylülde çıkıyo.Ä°ple bekliyorum... |
|
|
Back to top |
|
|
Mustiman
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Apr 12, 2008 12:05 am |
|
kesin olarak çıkacak mı bi de kim yazıyor |
|
|
Back to top |
|
|
Slaad
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Apr 13, 2008 3:25 am |
|
evet çıkıyor.Karısı yazıyor.Zaten her kitabının ilk sayfasında kitabı karısına adadıÄ?ını belirtiyordu.Karısına anlatmıÅ? kitabın sonunu. |
|
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Apr 13, 2008 7:02 am |
|
Adam kendi öldü mü de kitabın sonunu karısı yazıyor
Ayrıca belirtmek istiyorum. Ya Å?u içerisinde Rand geçmeyen bölümler çok sıkıcı kitapta ya!! Bazen güzel olduÄ?uda oluyor haklarını yemeyeyim ama genelde sıkıcı.
Ama yine de kesinlikle okumaya deÄ?er bir kitap |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun Apr 13, 2008 9:02 pm |
|
Belki de sonunu yazma iÅ?ini nezaketen karısına bırakmıÅ?tır. Acaba karısı da kitabı kocasına adamıÅ? mı? : ) ) ) |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
Slaad
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Apr 14, 2008 1:50 am |
|
zaman çarkısını nasıl okudunuz anlamadım.Yazar öleli bi kaç ay oldu.zaten kanserdi.
ve benim en çok sevdiÄ?im karakterler erkeklerden Perrin ve kızlardan Moiraine (nalları diktiÄ?inde Nynaeve ) |
|
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Apr 17, 2008 5:51 pm |
|
Ä°Å?te öyle okudum, daha doÄ?rusu okuyorum. Ama yazarına pek ilgi duymamıÅ?tım. KansermiÅ? ha, üzüldüm yahu, onun gibi bitmeyen kitaplar yazan güzide yazar sayısı az gerçekten.
Å?u anda The Path of Daggers'ı okuyorum. Henüz sona çok yaklaÅ?mıÅ? sayılmam.
Erkekelerden en sevdiÄ?im karekter Mat, kadınlardan Lanfear (en son halini bilmiyorum ama yaÅ?arken favorim oydu) ondan sonra da Nynaeve. |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
Slaad
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Apr 18, 2008 1:37 am |
|
hehe moiraine kız demiÅ?im Harriet kitabı 2009 yazında çıkartıyor bi çıksada kurtulsak... |
|
|
Back to top |
|
|
nightshadow
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 26, 2008 8:15 am |
|
Slaad wrote: |
hehe moiraine kız demiÅ?im Harriet kitabı 2009 yazında çıkartıyor bi çıksada kurtulsak... |
Son kitabı karısı yazmıyor.Brandon Sanderson isimli bi yazar tarafından yazılıyor.Kitabın 2009 sonbaharında yayınlanması bekleniyormuÅ?.Yazarın türkçeye çevrilmiÅ? kitabı bulunmamaktadır.Å?imdiye kadar yayınlanmıÅ? kitapları Å?unlardır ;
Elantris
Mistborn: The Final Empire (Book 1 of the Mistborn trilogy)
The Well of Ascension (Book 2 of of the Mistborn trilogy)
Alcatraz Versus The Evil Librarians |
|
|
Back to top |
|
|
feanin
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jun 10, 2008 8:08 am |
|
Serinin yeni çıkan kitabı 0. kitap diye geçiyor ve 1. kitaptan öncesini anlatıyor arkadaÅ?lar, gerçi henüz okuyamadım, ama kitapçım öyle söyledi, Å?uanda 7. kitaba baÅ?ladım ama gerçekten Å?uanda 1.. kitaptan sonra okumayı planlıyorum 0. kitabı |
_________________ "Sadece zayıflar,büyülü eÅ?yalara ihtiyaç duyarlar"
Raistlin Majere |
|
Back to top |
|
|
CaRNeDuR
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jun 11, 2008 6:03 pm |
|
Yazar ne yazık ki çok ender görülen bir çeÅ?it kan kanserinden vefat etti. Zaten kitabının önsözünde "Tabutuma son çivi çakılana kadar yazacaÄ?ım." demiÅ?ti ve öyle de yaptı. Yarım kalan final kitabı yazarın notlarına dayanarak baÅ?ka bir yazar tarafından yazılıyor.
Kitapta ise Mat'in baÅ?ından geçen bölümler bence en iyi kısımlar. Harika bir antikahraman yaratılmıÅ?. Sonra Rand geliyor.
Ã?ıkan kitap ise Moriane ve Lan Mondragoran'ın tanıÅ?malarını yani 1. kitaptan çok öncesini anlatıyor, olayların baÅ?langıcını irdeliyor. Henüz okumadıÄ?ımı da belirteyim. |
Last edited by CaRNeDuR on Wed Jun 11, 2008 6:42 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jun 11, 2008 6:32 pm |
|
12. Kitabı almak için kitapçıya gidip 0. kitabı buldum, 8 YTL ye bulduÄ?um için de kaçırmayıp hemen alıverdim.
Moriane ve Lan'ın tanıÅ?masını anlatıyor. Kitapta Siuan ve Moriane accepted, hehe Ä°kisinin hali içler acısı, allah hiç bir kadını uzun süre novice veya accepted etmesin. Dragon Reborn'ün doÄ?duÄ?u zamanda geçiyor. Okumaya deÄ?er bir kitap.
Ä°lk kitabı aldıÄ?ımda hemen sayfalarını karıÅ?tırıp "Rand, Mat, Tuan" gibi isimleri aradım ve bulamayınca noooluyoz dedim, moralim bozuldu ama yine de okuduÄ?uma sevindim. Bu begginings serisinin 3 kitap olacaÄ?ını duymuÅ?tum bi yerden, acaba gerçeklik payı var mı?
2009 un aÄ?ustos ayında 12. kitap yayınlanır diyolar O zamana kadar nasıl bekleyeceÄ?im ben de bilmiyorum. Az hızlı yazsa ya Å?u adam. 2005 den beri yazılıyor |
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Wed Jun 11, 2008 8:26 pm |
|
Yazar öldüÄ?ü için biraz yavaÅ? yazması doÄ?al olarak karÅ?ılanabilir. oÄ?lu onun ardındna bıraktıÄ?ı notlardan kitabı tamamlamaya çalıÅ?ıyor yani dÄ?er kitapların verdiÄ?i tadı vermeyebilir. |
|
|
Back to top |
|
|
XK
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jun 11, 2008 11:39 pm |
|
ArkadaÅ?lar yanlıÅ? bilgi verip duruyorsunuz.
nightshadow'un dediÄ?i doÄ?ru ve resmi olarak açıklandı.
Kitap Robert Jordan'ın notlarına dayanarak Brandon Sanderson tarafından yazılmakta.
O bitirince Harriet Jordan ve bir baÅ?ka editör tarafından düzeltilecek ve 2009 sonbaharında yayınlanacak.
Yazar kitabın ilk taslaÄ?ında % 22'ye gelmiÅ?. (Kendi sitesinde yazıyor.) |
|
|
Back to top |
|
|
|
|