Author |
Message |
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon Apr 07, 2008 9:05 am |
|
Hey gidi hey, kaç ay olmuÅ? Bak dememiÅ? miydim bulursun diye |
|
|
mathius
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Apr 13, 2008 2:46 am |
|
Evet, beceriksiz bir DM ve onun gününü sadece karakter yapmakla geçiren oyuncuları...
Neyse ben sanırım Arda'yla size yeni bir DM bulup kendimi de oyuna katarım,
Yalnız sanırım karakter olarak fighter deÄ?ilde wizard gibi bir karakter seçmeyi planlıyorum,
Grubunuzun dikkatine; Paladin,Cleric,Ranger...Monk olmak isterdim ama DM imize zor anlar yaÅ?atırız... |
|
|
Back to top |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Apr 14, 2008 2:06 am |
|
DMimiz bize katılsında ne olursak olalım |
|
|
Back to top |
|
|
mathius
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Apr 15, 2008 10:49 pm |
|
Heheh bu Cuma abim geliyor onun bize Dmlik yapacaÄ?ını sanmıyorum...
Ama bizim üstadlarımızı ikna edip güzel bir günde oynamamız iyi olur,
Bu arada oyunumuzu sanırım Starpark Cafeye taÅ?ısak iyi olur.
Mesafen kısalır neyse sanırım bir half-elf sorcererla level1den baÅ?layıp aranızda teryaÄ?lı ekmek olacaÄ?ım Bu arda benim arkadaÅ?ımla da bir irtibata geçebilsek...
Ah yaramaz çocuk onu bir yakalasam zaten nasıl azarlayacaÄ?ım nasıl...
Eh sandıÄ?ım gibi de oldu,
DM Beyimiz olmamayı kabul etti
Eheh, bizde ne yapacaÄ?ız bilmiyoruz neyse,
Bir oyun kurucu aramızdan olursa amacımıza ulaÅ?amayız,
Bize bir gaye verirseniz seviniriz... |
|
|
Back to top |
|
|
Audale
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Apr 17, 2008 11:33 pm |
|
UludaÄ? Ã?niversitesinde frp kulübü kuruldu geçen sene.Bende dahilim bu kulübe ve uluconun(etkinlikler bölümünden ulucon hakkında bilgi edinebilirsiniz) sitesindende anlayabileceÄ?iniz gibi bursada ki oyunculara yetecek kadar dmimiz var.Frp kulübü bu yüzden kuruldu.Bursada ki frpciler bir araya gelsin ve oyun ortamı saÄ?lansın diye.Ben bursayı kazandıÄ?ımda burada kıvranıp durdum oyun diye.Oyun oynanmasını saÄ?ladım ama ben katılamadım.Frp kulübü kurulmasa hiç bulamayacaktımda oyun falan.Bu yüzden lütfen üniversiteden olanlar gelin kulübümüze birlikte çalıÅ?ıp birlikte geliÅ?tirelim frpyi.
Bakın convention düzenliyoruz uludaÄ?da(ki üniversitemizden izin alana kadar canımız çıktı).Siz burada oyun arıyorsunuz ancak kimse gelip convention konusunda bizde varız diye destek çıkmıyor?2 kere minicon düzenledik. Herkesi toplayamasakta 2sinde de 25-30 kiÅ?i topladık.Ben bu miniconlarda hayatımda oynadıÄ?ım en iyi oyunu oynadım. Biliyorum ki diÄ?er oyuncularda benim kadar eÄ?lendiler. UluCon'dan sonra Å?enlikler sırasında bir de define avı düzenleyeceÄ?iz. Ã?niversite öÄ?rencisi olan veya olmayan ulaÅ?abildiÄ?imiz herkesede frpyi en azından birkaç kez oynayıp görmesi için her türlü imkanı tanımak için elimizden geleni yapacaÄ?ız.Ama lütfen sizde bize destek çıkın.Ä°nanın burada tahmin edebileceÄ?inizden çok daha güzel Å?eyler yapılıyor. Neyse artık gerisi size kalmıÅ?... Ulucona katılacaklarla uluconda görüÅ?ürüz. Katılmayacaklarda ne zaman isterlerse bana buradan ulaÅ?abilirler.Size oyun bulmada iyi Å?anslar ve iyi eÄ?lenceler |
|
|
Back to top |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Apr 21, 2008 3:05 am |
|
Ulucon'a katılacak yeterli zamanım olmadıÄ?ı için ses seda çıkartmıyordum. Her günüm yoÄ?un sadece cumartesileri oyun atabilme imkanımız oluyor ama Å?uan da DM eksik o yüzden yaza sarkmıÅ? durumda. DM konusunda yardım edebilirseniz memnun oluruz grubumuzca... |
|
|
Back to top |
|
|
mathius
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Apr 21, 2008 10:13 pm |
|
Benim Cumartesim öÄ?leden sorna boÅ? ve gidiyorum Anıl,
Hatta Pazar günü de öÄ?leden sonram boÅ?aldı Ayrıca Ulucon'da bize DMlik yapacak birini buluruz bence sende uÄ?ra...(Bunu sana ARda'nın iletmesi gerekiyordu ama...) |
Last edited by mathius on Sun May 04, 2008 5:32 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Apr 22, 2008 12:45 am |
|
Benim gidip gelme sorunum olacak ama emin deÄ?ilim denerim Arda mtg öÄ?rettiÄ?inden aklına gelmemiÅ?tir |
|
|
Back to top |
|
|
mathius
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 15, 2008 9:25 pm |
|
Ä°Å?te yine bir deneyimsiz DM klasiÄ?i Bir human sorcerer masa altına elini uzatıp bir halflingle konuÅ?ur gibi yapıp bir elfi charm person edebiliyor (not;unutanlara hatırlatayım elfler slepp,ghoul touch ve charm person gibi basit büyüleri yemez ) |
|
|
Back to top |
|
|
Tersyuz
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 15, 2008 9:41 pm |
|
mathius wrote: |
Ä°Å?te yine bir deneyimsiz DM klasiÄ?i Bir human sorcerer masa altına elini uzatıp bir halflingle konuÅ?ur gibi yapıp bir elfi charm person edebiliyor (not;unutanlara hatırlatayım elfler slepp,ghoul touch ve charm person gibi basit büyüleri yemez ) |
Elfler Sleep türevi büyüleri yemiyorlar doÄ?ru ama charm yemez diye bir Å?ey yok +2 save bonusları var sadece. |
_________________ Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12 |
|
Back to top |
|
|
mathius
Kullanıcı
|
Posted:
Sat May 31, 2008 6:34 am |
|
Yani imkansız olan biÅ?eyi baÅ?ardım yinede...
DüÅ?ünsene yanımdaki halflingle konuÅ?ur gibi yaparken elfin benim büyü yaptıÄ?ımı anlaması lazım büyücü bir tribe onlar, ayrıca bi sürü bonusları fln v hiç hesaplamadı Dmimiz...Direkt yediÄ?ini söyledi... |
|
|
Back to top |
|
|
|
|