Posted:
Wed Apr 23, 2008 4:41 am
Bir arenada olduÄ?unuzu düÅ?ünün karÅ?ınızda kana susmıÅ? bir barbar var ve baltasını size doÄ?ru sallayarak üstünüze geliyor.Hangi büyüleri yaparsınız ?? kendinizi 15 lvl gibi düÅ?ünebilirsiniz...
Posted:
Wed Apr 23, 2008 4:58 am
Yo,
Ã?ok basit. Ã?nce rage'den çıkmasını saÄ?larım.
Calm Emotion, Duam sayesinde barbarı sakinleÅ?tirip, rage özelliÄ?ini yokederim.
Sonra , kılıcımı kuÅ?anırım
_________________ Kendi doÄ?anı öÄ?ren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman baÅ?layabilir. Kendini reddetmek herÅ?eyi reddetmektir.
Posted:
Wed Apr 23, 2008 5:07 am
Edmond wrote:
Fireball
Lightning Bolt
Bunlar tahminen öldürmesi garanti büyüelr.
Daha neler.
Onlarla ancak level 5 civarı bir barbarı öldürebilirsin.
Ben olsam ilk olarak hold person yapardım. Ardından Summon monster VII.
Sonrada ver elini finger of death (çok güçlü deÄ?il ama baldur's gate yüzünden favori büyümdür kendileri) felan filan iÅ?te.
Posted:
Wed Apr 23, 2008 5:29 am
Hold person o leveldaki bir barbara çok yetersiz. Ã?zerinde hiç item olmasa ve featine gitmemiÅ? olsa barbar o seviyede rage'e girmiÅ?ken +12 will save'e sahip. (5 Base +3 morale bonus (rage) +4 indomitable will barbar özelliÄ?i.)
Benim ilk yapacaÄ?ım büyü fly olurdu...
Edit: Hold person büyüsüne her round'ın sonunda tekrardan save atılır.
_________________ Been there. Seen that. Got the scars.
Posted:
Wed Apr 23, 2008 5:57 am
Hmmm, bilgiler için teÅ?ekkürler. Fly benimde aklıma gelmiÅ?ti -hatta daha mantıklı gelmiÅ?ti- ama ne bileyim, ilk hold person geldiÄ?i için onu dediydim
greater shout, maze;) , ethereal jaunt, invisibility, rock to mud-mud to rock, mislead, wall of stone falan filan bu liste bayaa uzar, hiç beklemiyordunuz sanırım bu tip büyüler yazmamı ama level 15 denince bayaa bir malzeme oluÅ?tu gözümün önünde o yüzden. E zaten büyüleri biraz incelerseniz ne demek istediÄ?imi anlarsınız
ama eÄ?er kalıp adam gibi savaÅ?ırım diyorsanız da:
Transformation, bull str, bear endurance, cats grace, enlarge person, reduce person, her türlü curse, stoneskin, hatta bilimum summon büyüleri de çok iÅ?e yarar(edit)
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!...
Last edited by SacoKhan on Wed Apr 23, 2008 6:40 am; edited 1 time in total
Yok abi, adam sana vurmayı beceremezse 3-4 fireball'da hallolur Büyü dedin mi iÅ?e yarasa da yaramasa da Fireball Ama Görünmezlik fena deÄ?il :plotting: :plotting: :plotting:
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Posted:
Wed Apr 23, 2008 6:31 am
iÅ?i fireballa çözmeye çalıÅ?an adama büyücü demem ben o kadar...o zaman 3. leveldan itibaren slotlarını baÅ?ka büyüye harcamaya gerek yok. Bu Å?ey gibi oldu, gölde avlanıyosun misinayla, artık daha büyük balık tutmak istiyorsun, gidiyosun okyanusa orada da misinayla deniyorsun
Posted:
Wed Apr 23, 2008 6:37 am
Edmond wrote:
Yok abi, adam sana vurmayı beceremezse 3-4 fireball'da hallolur Büyü dedin mi iÅ?e yarasa da yaramasa da Fireball Ama Görünmezlik fena deÄ?il :plotting: :plotting: :plotting:
Edmond çok sabit düÅ?ünüyorsun yahu. Adam sana vurmayı beceremezse? Nasıl yani, sen büyücülerin AC ve barbarların ne kadar atak bonus aldıklarını hesapladın mı? Tek hamlede indirir mi indirir, acımaz.
Posted:
Wed Apr 23, 2008 7:31 am
Ha bu arada aklıma gelmiÅ?ken adam bir kere yanına geldikten sonra nasıl bir fireball atmayı düÅ?ünürsünüz orası da ayrı bi muamma...
Posted:
Wed Apr 23, 2008 6:11 pm
Aslında büyü listesi iyice incelenip barbarın canına okumak lazım ama basitçe bi fly ardından bi tane greater invis attıktan sonra barbarın aÅ?aÄ?ıda saçlarını yolarak rage'ini bitirmesini izlerdim. Sonrada biri iki büyüyle döverdim
Bu arada SacoKhan Maze fikri hoÃ…?uma gitti :evillaugh:
Posted:
Wed Apr 23, 2008 6:27 pm
Maze büyüsü Å?ahane bir büyüdür... Fly konusuna gelince de, genel de Dmler arenada uçan Å?eyleri sevmezler, ve onları indirmeyi de çok severler o yüzden uçup ranged silah kullanmayı saymamıÅ?tım...
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum