Ã?eviri hataları bir kitap okurken en dayanamadıÄ?ım Å?eydir..Bu güzel olmuÅ? ama Bir kitap okumuÅ?tum ..AteÅ? Geçitleri..Kitapta aslında 300 Spartalı'nın Ã?yküsü anlatılıyor..Kitabı çeviren arkadaÅ? galiba içinde konan haritaya bile göz atma zahmetinde bulunmamıÅ?..300 Spartalı olmuÅ? 300 Ispartalı ve bu kitabın her yerinde böyle geçiyor..Yıl M.Ã?'de Isparta Konuyu biraz daÄ?ıttım gibi ama çeviri hatası olunca aklıma direk bu geliyor
Posted:
Thu Apr 24, 2008 6:43 am
Ahahaha, artık onu hangi ... neyse :angel: Bu arada sayende eski kullanıcımı gördüm (onunla foruma giremiyorumda) Hemen üzerinde Hey gidi günler hey..
Posted:
Thu Apr 24, 2008 7:40 am
Dimi O EddardStark'ı hatırladım, iyi elemandı hehea ekim ayı civarındaki istabul buluÅ?masına önayak olmuÅ?tu, bide taksimde orklar bize dalarsa diye +3 Defending Dagger getrmiÅ?ti yanında.. aah ah ne günlerdi ..
Yeni buluÅ?ma yapalım Alenthas ya, Etkinliklerde "önayak" iÅ?levi görmeye çalÅ?tım ben biraz, azıcık destek rica edilir :schemes:
aslında ejderha mızraÄ?ının filmi yapılsa dublajı söyle olurdu herhalde fizban'ın tek tanrı olduÄ?unu diÄ?erlerinin sahte tanrı olduklarını ve kara büyü ile insanların akıllarını çeldiklerini söylerler. Sonra Tas Allahım merhamet et bi daha hırsızlık yapmayacam namaz kılıp oruç tutacam der sonra fizban gelir elimi öp, evlat. seni affettim der
(clicks ve edmonda da bahsetmiÃ…?tim bundna ve hoÃ…?uam gitti.)
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum