Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - En sevdiÄ?iniz sınıfı neden seviyorsunuz?
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

En sevdiÄ?iniz sınıfı neden seviyorsunuz? View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Tersyuz
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Jun 04, 2008 6:27 am Reply with quoteBack to top

En sevdiÄ?im karakter tipi imzamda. Evil or Very Mad

Con:26
    Pençe:
    Saldırı, +16/+16
    Hasar, 1d6+12
    Back to top View user's profileSend private message
    Lugtarias
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Wed Jun 04, 2008 7:39 am Reply with quoteBack to top

En sevdiÄ?im sınıf Druid. Sadece frp ile ilintili deÄ?il Druidleri en sevdiÄ?im ırk yapan nedenler. Druidlik tarihine ve yaÅ?amıÅ? Druidlere çok ilgi duyarım ve severim. Ama oyunda da sevdiÄ?im özellikleri bol. Ã?ok güzel rp yapılıyor bence. Ve doÄ?a adamı Razz Sonra büyü yapabilme yetisine sahip olması, bir yandan hayvan yoldaÅ?ı olması bir yandan da azımsanmayacak kadar iyi savaÅ?abilmesi çok hoÅ?uma gidiyor. Ã?zellikle ileriki seviyelerde hayran oluyorum Druidlere...

En sevdiÄ?im ırk ise drowlar! EÄ?ilimlerini göz önünde bulundurmuyorum. Fiziksel özelliklerine hayranım. Kendilerine has bir havaları, yaydıkları bir izlenimleri var. Bir panterden daha çevik, bir iblisten daha kurnaz, bir büyücüden daha hırslı ve karizmatik, kapkara bir drow gibisi olur mu beah ! :clap:

Last edited by Lugtarias on Thu Jun 05, 2008 1:23 am; edited 1 time in total
    Alenthas
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Wed Jun 04, 2008 8:06 am Reply with quoteBack to top

Lugtarias wrote:
    En sevdiÄ?im sınıf Druid. Sadece frp ile ilintili deÄ?il Druidleri en sevdiÄ?im ırk yapan nedenler. Druidlik tarihine ve yaÅ?amıÅ? Druidlere çok ilgi duyarım ve severim. Ama oyunda da sevdiÄ?im özellikleri bol. Ã?ok güzel rp yapılıyor bence. Ve doÄ?a adamı Razz Sonra büyü yapabilme yetisine sahip olması, bir yandan hayvan yoldaÅ?ı olması bir yandan da azımsanmayacak kadar iyi savaÅ?abilmesi çok hoÅ?uma gidiyor. Ã?zellikle ileriki seviyelerde hayran oluyorum Druidlere...

DüÅ?üncelerimi dile getirmiÅ?sin Smile

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Jul 13, 2009 10:39 pm Reply with quoteBack to top

Sorcerer severim ve oynatırım genelde.Gün baÅ?larken hazırlamaya gerek duymadan büyü yapabilmeleri çok avantajlı geliyor bana.Bir de rp yapmayı pp den daha çok sevdiÄ?im için konuÅ?tuÄ?um npc leri etkilemeyi amaçlıyorum.Sorcerer da Cha baseli olduÄ?u için iÅ?ime geliyor.Bu aralar warmage e de sardırdım.Büyülerini yine Cha bonusunu kullanarak yapıyor ayrıca level yükseldikçe heavy armor ı bile failure sız kullanabiliyor.Favori ırkım ise insan.Extra skillimi featimi alır yatarım,gerisini kurcalamam.
    lightflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Jul 15, 2009 3:00 am Reply with quoteBack to top

siyonisist çok iyiymiÅ? ya yakın zamanda oynadım, anladım Very Happy role-play çok zevkli, çok riskli durumlardan kaçmak kolay, oyunun baÅ?ında ortalama, ortaları ve sonunda karÅ?ı konulamaz bir güçleri var. Büyüleri çok hızlı yapıyorlar ayrıca yakın dövüÅ? yeteneklerini bir savaÅ?çı ile aynı yeteneÄ?e getiren büyüleri var ve diÄ?er büyüleri yapmaya devamda edebiliyorsunuz onları yapınca. Büyü ezberleme, kaÄ?ıt bulma derdi yok, her duruma uygun bir büyüleri var, telekinesis (tk demeye alıÅ?ıyorsunuz zamanla Very Happy ) çok yönlü ve çok kullanıÅ?lı bir disiplin, ayrıca bir o kadar da zevkli.
    Dura
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Jul 15, 2009 10:49 pm Reply with quoteBack to top

barbarian bard..

açıklaması zor.. ve açıklayacak da çok enerjim yok ama baÅ?lıÄ?ı görünce yazayım dedim..

yaklaÅ?ık 20 oturumlu bir oyunda oynattıÄ?ım bir karakterdir.. adı bende saklı kalsın.. hala ölmedi.. fakat öyle derinlikli bir karaktere dönüÅ?tü ki tarif etmem çok mükün deÄ?il.. henüz 7-8nci oturumlarda oyundan ayrılmak zorunda kaldıı.. beni aÅ?mıÅ?tı.. resmen ipleri eline almıÅ?tı serseri.. tam manasıyla ben onu deÄ?il, o beni kontrol etmeye baÅ?lamıÅ?tı.. ve ister istemez onu kendi yoluna bırakıp baÅ?ka bir karakterle (fallen paladin) devam etmiÅ?tim aynı oyuna..

baÅ?ka bir örneÄ?ini ne okudum ne de duydum bu güne deÄ?in..

bu güne kadar canlandırdıÄ?ım pek çok saÄ?lam karakterin arasından tek geçerim onu..

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum