Oyuncu ve Dm arıyorum, istanbul'dayım. WOD, D&D oynadım bolca. Genelde Hunter ve Lance senaryoları seviyorum. WOD storyteller'ıyım. (ama oyun oynatmak için fazlasıyla ikna edilmem gerek. Uzun zamandır oynatmıyorum da...) Devam eden bir oyuna katılmak sorun olmaz. Uzun süreli oyunlara istekli arkadaÅ?lara duyurulur.
ben beylikdüzünde oturuyorum. ama frp için her yere gelirim =) Ne sıklıkta olacaÄ?ı grup toplanınca kararlaÅ?tırılır sanırım. bana haftada bir iki uyar.
Posted:
Tue Jun 10, 2008 1:40 am
Judge wrote:
ben beylikdüzünde oturuyorum. ama frp için her yere gelirim =) Ne sıklıkta olacaÄ?ı grup toplanınca kararlaÅ?tırılır sanırım. bana haftada bir iki uyar.
Aha aha Beylikdüzü mü dedin ? Vay canına benden baÅ?ka Beylikdüzü'nde oturanda varmıÅ?.Å?ansımız yaver giderse Hilmi (Yeminer)'den isteriz o bize oynatır tabi arasıra bu baÅ?lıklara da bakıyorsa ve de Å?anslıysak.
Not:Her yere senin ismini sıkıÅ?tırıyorum Yeminer ama kusura bakmıyorsun deÄ?il mi ? Dm dediÄ?in böyle olur (Görgüsüzlük iÅ?te )
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum