Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - T-shirt
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

T-shirt View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Darktimes
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun May 11, 2008 9:01 pm Reply with quoteBack to top

Geçende bilgisayar dergilerinden birini karıÅ?tırırken gözüm bir reklama takıldı.Anasayfanın bir kısmını koymuÅ?lar reklama.Sonra okuduÄ?umda websitesinin t-shirt dizayn etmekle alakalı olduÄ?u gördüm ve bir yere kaydettim daha sonra bakmak üzere.Biraz baktım hoÅ? bir Å?eye benziyor diyip, aklıma çıkması beklenilipte bir türlü çıkamayan daha sonra da baÅ?ka nedenlerden dolayı doÄ?an sorunlar geldi.Olsun yine de siteyi paylayaÅ?ım dedim kendi kendime.. http://www.tish-o.com.tr sitenin ismi bu.Bakalım sizde beÄ?enecek misiniz ? Daeya'nın resim logo seçimlerini gösterdiÄ?i gün aklıma geldi.Bence hala hoÅ? bir çalıÅ?ma ama siz bilirsiniz..Ben çok hevesliydim ama olmadı..( Bu site sadece paylaÅ?ım amaçlı )

Site Ã?izeri

PostPosted: Mon Jun 02, 2008 10:13 am Reply with quoteBack to top

Belki yuz kere acildi bu konu.. Biraz ilerleme var Very Happy Onerdigin site ilgincmis, inceledim de. Gene bu "FRPworld T-shirt" fikri yatar bence, ama ben bu siteden yararlanabilirim. Bir seyler tasarlayip bastirmayi cok dusundum. (az cok cizimle ugrasirim da..) Bu onerdigin kaliteli bir siteye benziyor. Acaba benim tasarladigim resim ne kadar net/kaliteli cikiyor...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jun 06, 2008 8:37 pm Reply with quoteBack to top

Ya zaten bende çoooooktan ümidimi kestim.Ã?okta hevesliydim yazık oldu, yapacak birÅ?ey yok olmuyorsa olmuyor.En azından birilerinin iÅ?ine yaraması hoÅ?.

Site Admin
    Site Admin

PostPosted: Fri Jun 06, 2008 9:20 pm Reply with quoteBack to top

WAlla frpworld t-shirt'ü ben de acayip isterim. Ne güzel olurdu onla dolaÅ?sak conlara felan o t-shirtle gitsek.

Ama böyle iÅ?ler baÅ?langıçta par gerektirdiÄ?i için sakata giriyor. Yani önceden bir yerde birikmiÅ? para olması gerek daha sonra isteyen kiÅ?ilerin basılan t-shirtlerden almasıyla para geri gelebilir. Ama hem böyle bir para yok hem de çok sayıda bastıramayacaÄ?ımız için fiyat çok da uygun olmayabilir. Buna baÄ?lı olarak alan kiÅ?i sayısı da az olabilir. Yani tabiri caizse "elde patlayabilir"

BaÅ?ka bir yol bulunsa ucuza getirilebilse birileri gelse dese ki benim babam t-shirt basıyor zaten ayarlayabilirim biÅ?eyler o zaman neden olmasın Very Happy

Edmond
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jun 06, 2008 9:36 pm Reply with quoteBack to top

Ben T-Shirt muhabbetini ilk kez duyuyorum.

Demek Frpworld t-shirt'i muhabbeti var, aslına bakılırsa, eÄ?er sitedeki aktif olan çoÄ?u kiÅ?i sipariÅ? ederse, kârlı bile çıkarız??

Neticesinde pahalı olmazsa ben alırım

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    Bogus
    Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Sat Jun 07, 2008 6:52 am Reply with quoteBack to top

Tek tek alırsak her türlü 30 YTL gözden çıkarmanız gerekiyor, ben biraz pazar araÅ?tırması yaptım. 18 YTL'ye 200 tane basmamız gerek.

(T-Shirtin resimli ve yazılı olduÄ?unu var saydım.)

Forum Yöneticisi

PostPosted: Sun Jun 08, 2008 2:03 am Reply with quoteBack to top

Å?imdilik tek tek almak daha doÄ?ru olabilir.... 200 ciddi bir rakam sanırım. Ã?nemli olan bir tasarım belirlemek... Belki biz kendimiz bile boyayabiliriz Tshirtleri... Bu arada bu konu aklıma baÅ?ka bir fikir getirdi. Onu da dile getireceÄ?im.. : ) ; ) )

Yener
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Jun 08, 2008 8:19 pm Reply with quoteBack to top

Bogusta bilir daha dün düz siyah bir t-shirt üzerine beÅ?iktaÅ?ta Fotomobil A.Å? de baskı yaptırdım.Toplam maliyeti 21 YTL ye geldi. 6 YTL t-shirt 15 YTL de baskısı. Daha kaliteli baskılarda fiyat 25-30 YTL yi buluyor. Ama bizim bastıracaÄ?ımız genel hatları ile basit biÅ?ey olacaÄ?ından 15 YTL ye patlar diye tahmin ediyorum. Birde Å?unuda belirtmek istiyorum 15 YTL lik baskı pek dayanıklı deÄ?il, dayanıklı biÅ?ey istiyorsanız fiyat 30-35 e çıkar ve her götürdüÄ?ünüz logoyuda dayanıklı baskı moduna getiremiyorlar. Yani iÅ? birazda götürülen logoda bitiyor.

Ama yinede bir kaç ayda bir giyilecek bir t-shirt olsun frpworld logolo diyorsanız 21 YTL gözden çıkarılmalı. Ben bir dahaki hafta bastırmayı düÅ?ünüyorum birtane frpworld logolu, elimde koyu sarı güzel bir t-shirt var arkasına frpworld yazdırmayı düÅ?ünüyorum önde de sitenin Å?uanki logosu olacak 20 YTL ye falan patlar diye tahmin ediyorum. Yaptırdıktan sonra bi fotosunu çekip buraya koyarım isteyen olursada yol gösteririm kendilerine bu t-shirt lerden edinebilmeleri için.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Jun 08, 2008 9:50 pm Reply with quoteBack to top

Yener wrote:
    Bogusta bilir daha dün düz siyah bir t-shirt üzerine beÅ?iktaÅ?ta Fotomobil A.Å? de baskı yaptırdım.Toplam maliyeti 21 YTL ye geldi. 6 YTL t-shirt 15 YTL de baskısı. Daha kaliteli baskılarda fiyat 25-30 YTL yi buluyor. Ama bizim bastıracaÄ?ımız genel hatları ile basit biÅ?ey olacaÄ?ından 15 YTL ye patlar diye tahmin ediyorum. Birde Å?unuda belirtmek istiyorum 15 YTL lik baskı pek dayanıklı deÄ?il, dayanıklı biÅ?ey istiyorsanız fiyat 30-35 e çıkar ve her götürdüÄ?ünüz logoyuda dayanıklı baskı moduna getiremiyorlar. Yani iÅ? birazda götürülen logoda bitiyor.

Ama yinede bir kaç ayda bir giyilecek bir t-shirt olsun frpworld logolo diyorsanız 21 YTL gözden çıkarılmalı. Ben bir dahaki hafta bastırmayı düÅ?ünüyorum birtane frpworld logolu, elimde koyu sarı güzel bir t-shirt var arkasına frpworld yazdırmayı düÅ?ünüyorum önde de sitenin Å?uanki logosu olacak 20 YTL ye falan patlar diye tahmin ediyorum. Yaptırdıktan sonra bi fotosunu çekip buraya koyarım isteyen olursada yol gösteririm kendilerine bu t-shirt lerden edinebilmeleri için.

Bana bayaÄ?ı mantıklı geldi.Hem isteyen istediÄ?ini yaptırır, frpworld logosunun yanında.Sen yaptırıp siteye bir fotoÄ?rafını koyarsan iÅ? daha netleÅ?ir.Resim olayında Daeya (YanlıÅ? mı yazdım bilmiyorum) 'nın çok güzel fikirleri vardı ben çok beÄ?enmiÅ?tim.Resim konusunda o olabilir.Bir de nickname yazılıÅ?ı var tabii.Onu da tek tek yaptıracaÄ?ımızdan sorun olmaz düÅ?üncesindeyim.Umarım güzel bir iÅ? çıkartıyorlardır.

Site Ã?izeri

PostPosted: Tue Jun 10, 2008 1:41 am Reply with quoteBack to top

Darktimes wrote:
    Ya zaten bende çoooooktan ümidimi kestim.Ã?okta hevesliydim yazık oldu, yapacak birÅ?ey yok olmuyorsa olmuyor.En azından birilerinin iÅ?ine yaraması hoÅ?.

Dur dur, daha benim de iÅ?ime yaramadı Razz Ama ateÅ?e atılacak birkaç adama katılırım Very Happy

Å?imdi o senin önerdiÄ?in site baya kaliteli duruyor. Ã?nlüler falan da yaptırıyormuÅ? o siteden. Baskısı sölediklerine göre kaliteli. KumaÅ?la bütünleÅ?tiÄ?i için yıkanabiliyor. Testlerden yüksek puanlar almıÅ?. "Erkek Basic %100 Pamuk" t-Å?örtü 19ytl. Her resim için 7ytl ekleniyor, ön yüze bir büyücü kadın(mesela) eklersek 26ytl, arkaya logoyla ismi yazarsak toplam 33ytl oluyor. Daha ucuz olsun diye deneme olarak sadece ön yüzü baskılı bir t-Å?ört bastıralım isterseniz. O zaman maliyeti 26ytl'lik sadece ön yüzü resimli birer t-Å?örtümüz olacak Smile Ä°smi, logoyu ve büyücüyü bir resme toplar, öne bastırırız. Gene frpworld'e özgü bir t-Å?ört olur.
    Evet, kimler var bu iÃ…?te Very Happy

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jun 10, 2008 1:50 am Reply with quoteBack to top

Possessed wrote:

Å?imdi o senin önerdiÄ?in site baya kaliteli duruyor. Ã?nlüler falan da yaptırıyormuÅ? o siteden. Baskısı sölediklerine göre kaliteli. KumaÅ?la bütünleÅ?tiÄ?i için yıkanabiliyor. Testlerden yüksek puanlar almıÅ?. "Erkek Basic %100 Pamuk" t-Å?örtü 19ytl. Her resim için 7ytl ekleniyor, ön yüze bir büyücü kadın(mesela) eklersek 26ytl, arkaya logoyla ismi yazarsak toplam 33ytl oluyor. Daha ucuz olsun diye deneme olarak sadece ön yüzü baskılı bir t-Å?ört bastıralım isterseniz. O zaman maliyeti 26ytl'lik sadece ön yüzü resimli birer t-Å?örtümüz olacak Smile Ä°smi, logoyu ve büyücüyü bir resme toplar, öne bastırırız. Gene frpworld'e özgü bir t-Å?ört olur.
    Evet, kimler var bu iÃ…?te Very Happy

Ya açıkçası 33 ytl ben veririm eÄ?er hoÅ?uma giderse ve de kaliteli olursa.Ben zaten t-shirtleri alıp benimseme tarafları bir insanımdır.Yani beÄ?endiÄ?im birÅ?eyi 2-3 sene çıkartmam üstümdem.O yüzden oldu mu kaliteli ve düzgün birÅ?ey olsun ki hep giyinebilsin, hatırası da cabası.Diyorum büyücü kadın falan filan Daeya bir ara uÄ?raÅ?mıÅ?tı birilerinin irtibata geçmesi lazım hoÅ? tasarımlar bulmuÅ?tu.SaÄ?olsun bana da gösterdi baya beÄ?endim tabii herkesin fikri önemli.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jun 10, 2008 2:09 am Reply with quoteBack to top

Bende güzel bir Å?ey olursa alırım, ayrıca ben üzerinde aÅ?ırı derecede yazı-Å?ekil vs. olması taraftarı deÄ?ilim, sevmem öyle, kaliteli olsun, tek bir site amblemi olsun, alırım Smile

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    Lugtarias
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Tue Jun 10, 2008 6:38 am Reply with quoteBack to top

Bende alırım arkadaÅ?lar netleÅ?irse. Ã?ok güzel bir fikir. Ortaya atılmasında emeÄ?i geçen herkese teÅ?ekkürler. Her Å?ehirde frpworld t-shirt lü insanlar gezinmeye baÅ?layacak artık nihahahaa :evillaugh: :evillaugh:

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jun 10, 2008 4:54 pm Reply with quoteBack to top

Hepimiz bu durumda Yener'i bekliyoruz yanılmıyorsam.Ya da daha güzel alternatif bir fikri olan varsa buyursun.

Site Ã?izeri

PostPosted: Sat Dec 06, 2008 2:46 am Reply with quoteBack to top

Eskiden konuÅ?ulup çözüme ulaÅ?mamıÅ? konuları günümüzde gene canlandırmayı kendime görev edindim galiba Very Happy
    Bu tiÅ?ört olayı zamanında çok fazla konuÅ?uldu ve katılmak isteyen çok kiÅ?i çıkmasına raÄ?men hep bir noktada tartıÅ?ma bırakıldı. Bakalım bu sefer halledebilecek miyiz, yoksa gene bir noktada duracak mı tartıÅ?ma.

Ä°Å?te bugün boÅ? boÅ? oyalanırken aklıma gelen basit bir tasarım.
    Image

Biraz site bannerı ya da logosu havası oldu bunda. Bir tiÅ?ört olarak nasıl olur bilmiyorum. Photoshopta çizdim bu eskizi, çok rahat üzerinde oynayabilirim. O nedenle istediÄ?iniz eleÅ?triyi yapın, kafanızdaki önerileri de söylemekten çekinmeyin.
    Bunun dıÅ?ındaki fikirlerinizi de duymak isterim. Ben bir tasarım attım ortaya, illa bu olacak demiyorum. Apayrı bir tasarım da deneyebiliriz.
    Bence bunu biraz daha grafiksel veya sade yapabilirim, renk olarak da siyah-kırmızı-beyaz üçlemesi hoÅ? olabilir. (Ya da yanına bir de savaÅ?çı mı eklenebilir?) Sizce? Smile

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum