Arkdafllar biliyorum buraya bu konuyu açmama gerekir git sayfalar� kar�flt�r felan diyeceksiniz ama sayfan?n iflleyiflinden dolay? en aktif olan k?sma koymam gerekiordu ne olur kusuruma bakmay?n. Bende bir frp aray?fl�na girdim D&D bakt?k ama piyasadan kalkt? için mecburi olarak Tr anlt�m oldu�undan dolay� WOW a dönmek zorunda kald?k ve bu meret hakk?nda bir fley bilmedi�imizden dolay? arkdaslar?mla beraber sap gibi kald?k, �öze bildi�imiz kadar oyunu çözebildik ama fluanda oyunun en can al?c? ve en heyecanl? k?sm? olan pvp ce pve dövüfl alan??nda combat sisteminde tak?l?p kald?k, flayet mümkünse e�er wow board game oyunu hakk?nda genifl bir bilgiye sahip bir arkadafl varsa e�er bir buluflma olabilir, msn olabilir. videolu bir anlat?mda olabilir (bulamad�m ama oyunu cözersem ben yap?cam) yada internette ac?klay?c? bilgiler olabilir hertürlü Tr veya �ngilizce bilgiye raz?y?z.
Herkesten bu konuyu buraya acty?g?m için ayr? ayr? özürdilerim.
Not: TR kitab?nda okadar kar?s?k anlat?lm?ski anlamak için resmen wow kültürnü bilmen gerekior cok komplike yazm?s yazan sah?s.
Ama genede hiç olmamas�ndan iyidir.
arkadaslar hepiize simdiden tesekkür ederim sonunda aradımı bulum hatta bi güzellik yapıp linki buraya koyuyorum olurda bir gün benim gibi wow dan mahrum kalmıs bir insan varsa buradan bulabilir ama bu siteye sade wow icin üyye oldum felan sanılmasın tam aksine bende frp yi sevenlerdenim oyuzden sizinle birlikte olmakttan mutluluk duyuyorum herkeze saygılar sevgiler.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum