YazdıÄ?ımın garip geleceÄ?ini tahmin ediyorum. Ama tahminimce ilkokul üçüncü sınıfta annesinin ve öÄ?retmeninin kitap okumayı yasakladıÄ?ı az sayıda insandan biriyim sanırım. Elbette bunun nedenleri var. Biraz aÅ?ırı korumacı bir ailenin çocuÄ?uyum... Bu da beni evde daha çok kitap okumaya itti. Televizyonu da kullanma Å?ansım sınırlıydı sonuçta... Kitap okumuÅ? olmaktan dolayı üzgün müyüm? Hayır deÄ?ilim... Ancak orta okuldan itibaren okuduÄ?um kitap sayısını azalttım. Ã?ünkü o kadar fazla kitap okumak hayata katılmamı ve yapmak istediklerimi yapmamı engelliyordu... : ) ) )
Bana bir çok Å?ey öÄ?reten birçok kitap var. Hepsini bir çırpıda saymak zor. Å?imdi bir anda aklıma gelen, Martı var. Bir de Å?u anda Sofi'nin Dünyası geldi aklıma... Ancak belki daha ileri yaÅ?larda o kadar etkili olmaz ama ortaokul yıllarında benim kafamı epey karıÅ?tırmıÅ?tı. : ) ) ) ) Biraz etrafta felsefeye meraklı kiÅ?ilerle tartıÅ?mak belki iyi olabilir o kitabı... : ) )
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum