Author |
Message |
Lydronk
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jul 24, 2008 7:48 am |
|
Garip ama gerçek:
Bu, geçtiÄ?imiz haftalardaki eston saldırısıyla alakalı mı? Büyük ihtimalle...
Estonian diye bir dil görünce hemen araÅ?tırdım, bir kasabaymıÅ? Ä°ngiltere'de... Ama bilemiyorum..
Bir deneyeyim dedim, bakın tepedeki menü nasıl olsdu:
Abi | Otsi | Kasutajate nimekiri | Kasutajagrupid | Profiil | Sul ei ole uusi sõnumeid | Logi välja [ Lydronk ]
Forum FAQ | Search | Memberlist | Usergroups | Profile | No new messages | Log out [ Lydronk ]
PaylaÃ…?mak istedim |
Last edited by Lydronk on Thu Jul 24, 2008 8:21 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Thu Jul 24, 2008 7:51 am |
|
Russian'da var. Kimsenin Rusça bildiÄ?ini sanmıyorum. Hekırlarla ciddi sorunlarımız var anlaÅ?ılan. |
|
|
Illyra
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Thu Jul 24, 2008 7:57 am |
|
bende baktımda hiçbir anlam veremedim. kokrmaya baÅ?ladım hatta... bu ne ya :S |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jul 24, 2008 8:12 am |
|
Adminler farkedebilir ama bir düÅ?üncem var. Saçma da neyse... Bu estonlar belki iÅ?lerini gördüler. Hani siteye gizliden gizliye bir dil seçeneÄ?i daha eklediler ve kendilerine karÅ?ı çeviriyorlar belkide siteyi. Ama adminler lütfen alınmayın bu sadece bir komplo teorisi |
_________________ Ben gelecek için hiç endiÃ…?e duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
Possessed
Site Ã?izeri
|
Posted:
Thu Jul 24, 2008 10:40 am |
|
Evet ben de fark ettim o durumu. Hadi Rusça neyse de, Estonca ne alaka yahu?!
Estonya'nın resmi dili olan Estonca olmasın yalnız o? Belki Ä°ngiltere'de de öyle bir kasaba vardır ama Rusya ile Letonya arasındaki Estonya'da yaÅ?ayanların ana dili olan Estonca olması daha mantıklı. Tabii Almanca, Fransızca, Ã?ince gibi diller dururken seçenekte Estoncanın olması komik.. Ufacık bir Baltık ülkesi sonuçta
Ama Estonca Ural dil ailesinden gelmekte. Fince ve Macarca ile direkt baÄ?ları var, yani Türkçeyle uzaktan akraba. Otursak kolay öÄ?reniriz belki de (zamanında Türkçeyle baÄ?ı olan dilleri araÅ?tırmıÅ?tım da ordan biliyorum, uydurdum demeyin ) |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Thu Jul 24, 2008 7:34 pm |
|
Estonlardan sonra oluÅ?tuÄ?u varsayım mı gözlem mi arkadaÅ?lar ben dil seçeneklerini hatırlamıyorum.
Olayabi göz atiyim ama sitesel (ulusal) güvenlik meseleleri nedeniyle forumda fazla bilgi vermeyeyim. Sonra siteye zarar verirler mazallah :p |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jul 24, 2008 7:52 pm |
|
Bu durumu biz yine de öÄ?reniriz, site gazetesi bize söyler.Basın özgürdür Di mi Daeya Gerçi Daeya artık girmiyor ya |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Thu Jul 24, 2008 8:05 pm |
|
Burası özgür bir site edmond basın faaliyetlerinde bulunmak istiyorsan yapabilirsin sen de Artık yönetim de basın açıklaması yapar :p |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jul 25, 2008 7:10 am |
|
abi son bi kaç aydır site de tekin Å?eyler olmuyo zaten harlem'in arka sokakları gibin oluyodu oradaki dil baltık ülkesi estonya'ya ait yoksa dünyanın her yerinde bir estonya kasabası var |
|
|
Back to top |
|
|
|
|