Posted:
Fri Jul 25, 2008 7:53 am
lightflarer wrote:
valla usta bi ara biz "fen öÄ?rencisiyiz en iyi biziz" bi laf geçmiÅ? ama Å?unu diyeyim bende fen bölümünde okuyorum açıkçası (hani kendini beÄ?enmiÅ?lik deÄ?il) kusurlarımız olsada toplulukta her zaman önemsenen kiÅ?ileriz ve dikkat et.
Ya vallahi ben de söz ettiÄ?in bölümdeyim fakat bazen öyle bir yere geliyor ki sanki fenciler konuÅ?ma özürlüsü.Yok kardeÅ?im öyle birÅ?ey.Genelde hep fenciler olarak bu damgayı yiyoruz hayır bir konuÅ?ma yapıyorum, herkes "aa" oluyor.Halbuki bende insanım normal bir olgu bu.Ama kanıtlamak zor herhalde
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir
valla usta bi ara biz "fen öÄ?rencisiyiz en iyi biziz" bi laf geçmiÅ? ama Å?unu diyeyim bende fen bölümünde okuyorum açıkçası (hani kendini beÄ?enmiÅ?lik deÄ?il) kusurlarımız olsada toplulukta her zaman önemsenen kiÅ?ileriz ve dikkat et.
Ya vallahi ben de söz ettiÄ?in bölümdeyim fakat bazen öyle bir yere geliyor ki sanki fenciler konuÅ?ma özürlüsü.Yok kardeÅ?im öyle birÅ?ey.Genelde hep fenciler olarak bu damgayı yiyoruz hayır bir konuÅ?ma yapıyorum, herkes "aa" oluyor.Halbuki bende insanım normal bir olgu bu.Ama kanıtlamak zor herhalde
tabii insandan insana deÄ?iÅ?ir onları da hesaba katmak lazım zaten bi arkadaÅ?ın ailesinden biri (özelliklede çocuk ts, tm, yd falan okuyosa) fen okuduÄ?unmu, baÅ?arılı olduÄ?umu yada bir baÅ?kasının öyle olduÄ?unu görünce çocukta baÅ?arısızsa ve ailesinin içinde kalmıÅ?sa çocuÄ?un fen okuması tek kelimeyle aÄ?zını umumi tuvalet olarak kullanıyorlar diyeyim siz anlayın gerisini
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum