DoÄ?ru da bir karakteri farklı yapmak var komple bir class ı farklı yapmak var
Ä°Å?te sen ikisine yapmakta özgürsün, yani doÄ?uÅ?tan Druid de yapabilirsin.Druid'leri kıskançta yapabilirsin.Yani classı da farklı yapabilirsin.Karakteri de.
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Benim de druid olurdu hatta oldu bile gaza gelip 300-400 sayfalik bisi yazdim Kendini tanrisina ve dogaya adamis, kendi ile barisik ancak yine de diger insanlara ozlem ceken ve toplum korkusunu yenmeye calisan bir druid.
Bir baÅ? karakter yaratırken illa 1 tane olmasına gerek yok bence. 2 yada 3 tane de olabilir. Bunu kısıtlayan bir Å?ey var mı? Å?ahsen ben kitabımda 3 tane baÅ? karakter olmasını isterdim. 3 farklı kiÅ?ilik. Ã?çününde sevindiÄ?i ve üzüldüÄ?ü Å?eyler farklı. Ama üçüde bir Å?ekilde birbirlerine baÄ?lı.
Squan Bence Zaman çarkını oku tam olarak bu dediÄ?in olay
SarhoÅ? bir büyücü yapardım sürekli yanlıÅ? Å?eyler söyleyip cübbesini ateÅ?e verirdi. Hiç ayık olmazdı seri boyunca,hatta ilk kitabın baÅ?ında ölürdü
SarhoÅ? bir büyücü yapardım sürekli yanlıÅ? Å?eyler söyleyip cübbesini ateÅ?e verirdi. Hiç ayık olmazdı seri boyunca,hatta ilk kitabın baÅ?ında ölürdü
Ä°yiymiÅ? senin ki, hatta ben de düÅ?man birini yapayım daha sarhoÅ?, yanlıÅ?lıkla diriltsin
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
sonra birlikte içtikleri,tüm hikayenin sadece bir mekanda ve masa baÅ?ında demlenerek geçtiÄ?i bir de kitap yazarız, adı da:'Ne olacak bu Forgetten Realms'ın hali?' olur
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum