Posted:
Sun Aug 17, 2008 7:11 am
Bu sitede benim kullandıgım arka plandan baÅ?ka arkaplanlarda varmıÅ? galiba bende kırmızı kahve regi bi fon var. Profilden girdim ayarlamadım. Bilmiyorum Illyra söledi bana be baska ullanıyom diye. Var mı yok mu ??
Posted:
Sun Aug 17, 2008 7:25 am
Å?imdi bakınca gözükmüyor ama eskiden vardı. ben eskiden seçmiÅ?tim mavi beyaz bendeki adını unuttum. ondan çooook önce çok güzel bir temam vardı ama sonra gitti.
neyse cidden neden tema durumu böyle ki acaba? çok zaman starfell kahve ve kırmızı yazıları okumanın zor olduÄ?undan yakınıp duruyor.
Parlak renklere bakmaktansa bu gibi daha koyu renkler aÄ?ırlıklı bir arka plan gözleriniz için daha iyi diyerek belki sizi bir miktar mutlu edebilirim. Ekranınızda olabildiÄ?ince koyu renklere aÄ?ırlık verin ve word ile çok ilgileniyorsanız belkide benim bir arkadaÅ?ın yaptıÄ?ı gibi siyah üstüne "cyan" cırtlak rengine geçmeniz gözleriniz için daha hayırlı olabilir.
BU tema benim hoÅ?uma gidiyor aslında. Neden deÄ?iÅ?tirmek istiyorsunuz ki?
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
farklı temalar var arkadaÅ?lar. Ama onlar hazır temalar ve siteye uyarlandıkları söylenemez yani hiçbiri bu tema kadar Å?ık durmayacaktır. YÄ°ne de isteyenler için:
Sol taraftan Hesabınız-> site temasını seçin
Kolay gelsin
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum