ArkadaÅ?lar damdan düÅ?me olacak ama, çok fazla mesaj var hepsini okuyamayacaÄ?ım, gelecek tarihlerde yapılması planlanan bir etkinlik var mı acaba? Mümkünse söyleyebilir misiniz? Ya da otur oku hepsini mi diyorsunuz
Yahu görünen son program 17 Mayıs 2007'ye ayarlanmıÅ?
Diyoruz ki:
BURSA BURADA YATIYOR
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Vallahi doÄ?ru, ben zaten göz ucuyla görmüÅ?tüm ama inanmak istemedim
ya millet nasıl aktiviteler içindesiniz bilmiyorum ama hazır yaz havalar 45-50 dereceyken takılalım bir yerlere sonra havalar soÄ?uyacak falan, sizi bilmem ama ben metroyla seyahat ediyorum
hiçbir Å?ey yapmıyorsak lemana gidelim bir iki biÅ?ey içelim (bkz:ortama sonradan gelip kaynaÅ?maya çalıÅ?an insan profili
Ä°stanbul'a taÅ?ınıyorum artık,
Böylece Akın Abimiz'de bize judge lık yapıp usanmaz hem
"Plumeveil" denen o yaratıkların protection from white yüzünden dayak yer söyle de hatırlasınlar...
Ä°stanbul mu! İçimizdekiler teker teker gitmesinde. Ã?niversite sayesinde olduÄ?u bellide zaman tarih verirsen daha fazla bir görüÅ?ürüz ? Bir buluÅ?ma yapalım derim ben ama Edmond yarın ayrılacakmıÅ? akÅ?ama doÄ?ru ayrılırsa gelsin oda bir görelim 22 AÄ?ustos 2008 Cuma günü boÅ? durmayalım ya da o günü takip eden haftasonunda ne dersiniz?
_________________ Ben gelecek için hiç endiÃ…?e duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum