Vakit nasıl da hızla akıp geçiyor deÄ?il mi? Bir sene daha geldi geçti ve bir iCON ile daha karÃ…?ınızdayız. Ä°stanbul Ã?niversitesi Bilim Kurgu ve Fantezi Kulübü (Ä°Ã?BKFK) iftiharla sunar, Ä°stanbul Ã?niversitesi Bilim Kurgu ve Fantezi Ã…?enliÄ?i, nam-ı diÄ?er iCON 2008! 2008'in bu son "convention" etkinliÄ?i ile kulübümüz sizlere yeni dönemin koÃ…?uÃ…?turmacaları baÃ…?lamadan önce Ã…?öyle güzel bir oyun Ã…?enliÄ?i yaÃ…?atmayı amaçlıyor. iCON 2008, diÄ?er iCON'larda olduÄ?u gibi masaüstü ve canlı etkileÃ…?imli rol yapma oyunlarını, geniÃ…? bir konu ve tema yelpazesi eÃ…?liÄ?inde katılımcılara sunmayı amaçlamakta, sadece Ä°stanbul'un deÄ?il, ülkenin dört bir yanından tüm hobi, rol yapma, FRP, fantezi ve bilim kurgu severlerin hem destek, hem katkı hem de katılımlarını dört gözle beklemektedir. iCON 2008, Ä°stanbul Ã?niversitesi Beyazıt Kampusu'nde 18-19 Ekim 2008 tarihlerinde düzenlenecektir. Mekan ile ilgili detaylar yakın bir gelecekte açıklanacak olup, GM Kayıtları baÃ…?lamıÅ?tır, iCON'da oyun oynatmak istiyorsanız http://www.iubkfk.org/icon adresine bakabilirsiniz. iCON 2008 ile ilgili detayları da bu adresten öÄ?renebilir, oyuncu kayıtları baÃ…?ladıÄ?ında buradan kayıt olabilirsiniz. iCON, her seferinde olduÄ?u gibi Ä°stanbul dıÅ?ından gelecek misafirlerine kapılarını açmaktadır, henüz bürokratik konaklama opsiyonları kesinleÃ…?memiÃ…? olsa bile etkinliÄ?imize katılmak isteyen herkese konaklama ve ulaÃ…?ım hususlarında sonuna kadar yardım edilecektir. Gelin, hep birlikte bir rekor kıralım ve Ä°stanbul’da art arda en çok düzenlenen convention olalım birlikte. GeleceÄ?e iCON ile hazırlanın!
_________________ I was once a student in a punk T-Shirt hooked on screwed-up scenarios. That's how I became the esteemed cultural figure that I am today. -Bruce Sterling
[url=http://www.last.fm/user/holydamien/]holy damien loves l
Posted:
Fri Aug 22, 2008 12:25 am
GM olarak deÄ?il de, oyuncu olarak katılmak istiyorum. Geçen yıl Ä°stanbul'da deÄ?ildim, kaçırmıÅ?tım, bu yıl kesin katılmak istiyorum! Hatta birkaç arkadaÅ? katılırız.
Oyuncu baÅ?vuruları baÅ?ladıÄ?ında da buradan haber verirsen sevinirim.
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum