Author |
Message |
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jan 14, 2008 3:33 am |
|
Fox tvde her cumartesi akÅ?amı saat 12.15 11.30 arasında baÅ?layan bir anında doÄ?açlama yapan 3erli 2 grup olan mahÅ?er ve cümbüÅ?ün kapıÅ?malarını izlemek beni oldukça eÄ?lendiriyor izleyenler varsa bizimle paylaÅ?ssınlar nasıl bir program olduÄ?una dair izlemeyenlerde hemen izlemeye baÅ?lasınlar derim |
|
|
Back to top |
|
|
Dreamscape
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jan 15, 2008 5:15 am |
|
Herkes bunu konuÅ?uyor ama ben hiç denk getiremedim bu programı...O saatlerde cnbc-e de bir dizi izliyorum ama bir gün bu programı izlicem merak ettim . |
_________________ <div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br> |
|
Back to top |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jan 15, 2008 5:28 am |
|
ve de sonuna kadar izle gülmen için elinden geleni yapan bir kadro gerçekten üstün yetenekleri var akılları hızlı çalıÅ?ıyor |
|
|
Back to top |
|
|
aransayes
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jan 15, 2008 12:18 pm |
|
bu ara takip ettiÄ?im 2 programdan biri. Biri bu diÄ?eride Komedi Dükkanı. Ä°kiside kaliteli. Saçma sapan Å?eylerden sonra bunlar ilaç gibi geldi bana. |
_________________ Bir tek seni bana çok gördü dünya
Ä°yiler bu savaÅ?ı kaybetmiÅ?
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba... |
|
Back to top |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jan 16, 2008 12:51 am |
|
o söylediÄ?in komedi dükkanı hakkında bilgi verebilrimisin kalite programlara her zaman ihtiyacımız var |
|
|
Back to top |
|
|
aransayes
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jan 16, 2008 1:48 am |
|
Tv 8 de her cuma 21.25 te yayınlanıyor. Tolga Ã?evik (avrupa yakasındaki Sacit) ve Salih Kalyon gibi 2 usta tarafından hazırlanıp sunulan, Sinan Ã?etin imzalı bir tiyatro programı. Anında görüntü Show dan daha çok hoÅ?uma gidiyor. Youtube tan eski bölümleri bulabilirsin. Cuma ya kadar bir ilk izlenim edinmiÅ? olursun böylece |
|
Back to top |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jan 16, 2008 2:04 am |
|
çok teÅ?ekkürler nadir bulunabilen programlar böyle izleyici kitlesi sayesinde reyting kırmaya devam ediyor |
|
|
Back to top |
|
|
aransayes
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jan 16, 2008 2:28 am |
|
reyting kıracaksa böyle kaliteli yapımlar kırsın. |
|
Back to top |
|
|
Barzini
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 25, 2008 2:36 pm |
|
Anında görüntü Å?ovdaki ekibin hapsi tiyatro bölümü öÄ?rencisi bildiÄ?im kadarıyla ve bu programdan önce de aynı Å?eyi yapıyolardı youtube da mahÅ?er-i cümbüÅ? diye aratırsanız tvden önceki bir iki gösterileri var böle Å?eylerin televizyona taÅ?ınması gerçekten çok güzel, insan bazan acaba aptal kutusu olmaktan çıkıyor mu demeden edemiyor. |
_________________ -Fac fortia et patere- |
|
Back to top |
|
|
aransayes
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 26, 2008 6:16 am |
|
Bu program devam ederkende gösterileri devam ediyor. Böyle kaliteli yapımlar olsun, tv gerçek manada eÄ?lenceli bir Å?eye dönüÅ?ür. |
|
Back to top |
|
|
Drakhan
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Aug 25, 2008 10:22 am |
|
Barzini wrote: |
Anında görüntü Å?ovdaki ekibin hapsi tiyatro bölümü öÄ?rencisi bildiÄ?im kadarıyla ve bu programdan önce de aynı Å?eyi yapıyolardı youtube da mahÅ?er-i cümbüÅ? diye aratırsanız tvden önceki bir iki gösterileri var böle Å?eylerin televizyona taÅ?ınması gerçekten çok güzel, insan bazan acaba aptal kutusu olmaktan çıkıyor mu demeden edemiyor. |
Oradaki 2 bayan hariç (isimlerini bilmiyorum) hiç biri oyunculuk bölümü mezunu diiller.Gerisi DTCF kuram mezunlarıdır.Ve doÄ?açlama diil tamamen yazılı metin üzerine yapılan bir gösteridir.Ayrıca bu oluÅ?umun adı tiyatro sporudur ve gerçek bir tiyatro sporu izlemek isterseniz Ankara'da,türkiyenin tek belgeli tiyatro sporu yapan ve üstadlardan oluÅ?an "onlar bunlar" ekibini izlemenizi tavsiye ederim... |
_________________ Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iÄ?renç kılan gerçeÄ?in Ã…?eytani imaları görülebilir... Lovecraft
|
|
Back to top |
|
|
|
|