Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - miras üçlemesi
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

miras üçlemesi View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    zeynikey
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri May 25, 2007 8:36 pm Reply with quoteBack to top

arkadaÅ?lar baktım baktım göremedim ve açıyim bu konuyu dedim kesin aranızda birileri okumuÅ?tur, ilk kitap ERAGON ve ikinci kitap ELDEST
    alageisa adında bir ülkede vakti zamanında ejderha süvarileri varmıÅ? aralarından biri ihanet edip hepsini yok etmiÅ? geriye 3 yumurta ve kendi ejderhası kalmıÅ? birileri yumurtalardan birini çalmıÅ? ve yumurta 100 yıl süvarisini bulsun diye asi grubu varden ile elf ormanı du waldenvarden arasında taÅ?ınmıÅ? kralın adamları yumurtayı almaya çalıÅ?ırken elf kızı arya yumurtayı carvahall adında bir köyün yakınlarına yollar ve bu ERAGON adlı bir çocuÄ?un eline geçer. olay da burada baÅ?lıyor zaten gerisini okuyanlar okumayanlara anlatsın

2. kitapta ise yeni bir süvari geliyor eragon ailesi hakkında daha çok Å?ey öÄ?reniyor ve elf ormanında müthiÅ? bi süprizle karÅ?ılaÅ?ıyor

eragon 15 eldest 20 ytl korsan tezgahlarında ( ki tasvip etmiyorum ) 2sini 15 e veriyorlar. ejderha mızraÄ?ı okuyanlar tenezzül etmeselerde bence eragon güzel bir kitap hatta filmi de çekildi film kitaba hiç benzemiyor ama özgün bir film olarak izlerseniz seversiniz hatta önce filmi izleyin ki kitabı okurken aaa bu da varmıÅ? diyin
    ve her iki kitapta new york times ın bestsellerı oldu çıktıkları sene
    yazar cristopher paolini ise bu kitabı 15 yaÅ?ında yazmaya baÅ?lamıÅ? Å?u anda 24 yaÅ?ında ve 3. kitabın bu yıl içinde çıkmasını bekliyoruz

iyi okumalar

Image

Image
    Back to top View user's profileSend private message
    BLACK HAND
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri May 25, 2007 11:47 pm Reply with quoteBack to top

3ncü kitabın adı Empire vede yeÅ?il renkli bir kapak ve ejderha olacakmıÅ? söylentilere göre gerçi internette bi yerde resminide görmüÅ?tüm hani.Eragon çok güzel bir kitap tabiki etkilenimler bol ama sende 15 yaÅ?ında kaleme alırsan sende o dönemin fantastik romanlarından etkilenerek yazarsın yinede olay örgüsü ejderhaların bu sefer elflerle dost oluÅ?u kurgu ve karakterler saÄ?lam ben açıkçası büyük bir keyifle okudum tavsiye ederim herkese

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun May 27, 2007 2:15 am Reply with quoteBack to top

Bende 2li olarak almıÅ?tım daha ikincyi okuma fırsatı bulamadım ama birncisi güzeldi gayet. Filmde olmayan pek çok Å?ey var ve filme gidip " pöf bu ne bee" falan diyen varsa bile kitabını öyle bulmayacaklardır, kitapta olayları renklendiren pek çok ayrıntı var.

Quote:

eragon 15 eldest 20 ytl korsan tezgahlarında ( ki tasvip etmiyorum ) 2sini 15 e veriyorlar. ejderha mızraÄ?ı okuyanlar tenezzül etmeselerde bence eragon güzel bir kitap hatta filmi de çekildi film kitaba hiç benzemiyor ama özgün bir film olarak izlerseniz seversiniz hatta önce filmi izleyin ki kitabı okurken aaa bu da varmıÅ? diyin

evet filmi izledikten sonra bana "çok" daha iyi geldiÄ?i kesin, LotR da aynı Å?ey olmuÅ?tu kitabı okumadan önce birinicyi okumuÅ?tum (pekçok kiÅ?inin yaptıgı gibi Wink ) , sonra kitap çok hoÅ?uma gitmiÅ?ti.
    Bence gayet güzel bi kitaptı ilki, digerlerininde en azından o kadar güzel olacaÄ?ından eminim, tavsiye edilir. Zaten kitap arayıÅ?ı içindeyseniz hayli hayli yani, gidin alın. Very Happy
    zeynikey
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon May 28, 2007 9:41 pm Reply with quoteBack to top

2. kitabı mutlaka oku çünkü çok sevceÄ?in Å?eyler çıkacak
    Alonso
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jun 22, 2007 9:32 pm Reply with quoteBack to top

muhteÅ?emen bir seri Smile 3. kitap ne zaman çıkacak bilen war mı??
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mail
    CLiCKs
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 13, 2007 4:30 am Reply with quoteBack to top

ben kiÅ?ilerin heveslerinin kırılmaması için her zaman flimi çıkacak bir kitabı önceden okumalarını tavsiye ederim bunun yüzünden flimde hayal kırıklıÄ?ına uÄ?rayıp kitabı okumuyorlar ve okuyucu veya izleyici kitlesi az oluyor:)
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    WeS_DeX
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 13, 2007 11:34 pm Reply with quoteBack to top

Eragon'un kitabını okumadan filmine gidilmemesi lazım diye düsünüorum.Sadece Eragon icin gecerli deÄ?il tabi bu durum.Her hangi bir kitap icin de gecerli.

Bir cok arkadasım Eragon'un filmini isledikten kitabından vazgecti.Peki bu film neden bu kadar kısaltılarak cekildi.Cristopher Paolini'ye sorsak gercekten de böyle bir filmin mi cekilmesini isterdi yoqsa cok daha ayrıntısına kadar mükemmel bir film olmasını mı?

Artık insanlar kitap olsun film olsun veya herhangi birseyden olsun nede olsa kitabı okuyanların kesinlikle gidecegini düsündügü icin bazı seyleri kestirip atıyolar.

Ben zaten Eragon'u izledikten sonra okudugum bir kitabın filmine gitmemeye karar verdim.Hem hayalimde ki Eragon artık filmde ki cocuk hemde benim hayal ettigim diyar filmde ki diyar oldu.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mail
    Selia
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jun 20, 2008 10:40 pm Reply with quoteBack to top

aynen katılıyorum.bu yüzden filmlere karÅ?ıyım.ben ve benim gibiler.Ne de olsa izleyen izliyor boÅ?verrrr gibisinden çekilmiÅ?.Aynı lotr gibi kitapla alakasız olaylar dönüyor.EM nin animasyon u güzel deÄ?ildi.Saygı göstermedikleri açık.Para kazanmak asıl iÅ?.Sinema için pek konu yok.Ne yazıkki diÄ?erlerine de sıra gelecek.Ve onların böylelerin elinde çekecekler.
    Lugtarias
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Sat Jun 21, 2008 8:26 am Reply with quoteBack to top

BLACK HAND wrote:
    3ncü kitabın adı Empire vede yeÅ?il renkli bir kapak ve ejderha olacakmıÅ? söylentilere göre gerçi internette bi yerde resminide görmüÅ?tüm hani.Eragon çok güzel bir kitap tabiki etkilenimler bol ama sende 15 yaÅ?ında kaleme alırsan sende o dönemin fantastik romanlarından etkilenerek yazarsın yinede olay örgüsü ejderhaların bu sefer elflerle dost oluÅ?u kurgu ve karakterler saÄ?lam ben açıkçası büyük bir keyifle okudum tavsiye ederim herkese

Adamım 3.kitabın ismi Brisingr ve kitap kapaÄ?ı da altın sarısı deÄ?il miydi yav ?

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Sep 14, 2008 10:52 pm Reply with quoteBack to top

WeS_DeX wrote:
    Eragon'un kitabını okumadan filmine gidilmemesi lazım diye düsünüorum.Sadece Eragon icin gecerli deÄ?il tabi bu durum.Her hangi bir kitap icin de gecerli.

Bir cok arkadasım Eragon'un filmini isledikten kitabından vazgecti.Peki bu film neden bu kadar kısaltılarak cekildi.Cristopher Paolini'ye sorsak gercekten de böyle bir filmin mi cekilmesini isterdi yoqsa cok daha ayrıntısına kadar mükemmel bir film olmasını mı?

Artık insanlar kitap olsun film olsun veya herhangi birseyden olsun nede olsa kitabı okuyanların kesinlikle gidecegini düsündügü icin bazı seyleri kestirip atıyolar.

Ben zaten Eragon'u izledikten sonra okudugum bir kitabın filmine gitmemeye karar verdim.Hem hayalimde ki Eragon artık filmde ki cocuk hemde benim hayal ettigim diyar filmde ki diyar oldu.

Kesinlikle haklısın.

Ayrıca 3. kitap brisingr(ateÅ?) ve siyah kapaklı.

Image
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum