Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Artık eskisi kadar sık görmüyoruz sitede, özl
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Artık eskisi kadar sık görmüyoruz sitede, özl View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    dwaxer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Oct 28, 2008 6:02 am Reply with quoteBack to top

.
    Tek tek yazalım, tüketmeyelim baÅ?lıÄ?ı hemen. Razz

Devrimk

KardeÅ?lik oyununda DM'liÄ?imizi yapmıÅ?tı. Ne güzeldi maceralar. Bana çok Å?eyler öÄ?retti D&D hakkında. Fakat bir aralar, (tam da KardeÅ?lik oyununda kurtulamayacaÄ?ımız kadar kötü bir duruma düÅ?müÅ?ken ve ben, "devrimk artık yeni bir oyun açar da bu sefer daha dikkatli oynarız" filan derken) özel hayatındaki yoÄ?un iÅ? durumları vs yüzünden daha seyrek uÄ?rar oldu. Å?imdi ise pek göremiyoruz artık ama unutmadık! Razz

.
    Back to top View user's profileSend private message
    Edmond
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Oct 28, 2008 6:23 am Reply with quoteBack to top

Aransayes

Sitemizin nadir geyik krallarındandı.Oysa Å?imdi kendi deyimiyle yaÅ?landı ve galiba artık hiç girmiyor.

Daeya

Sitenin galiba adminlerinden olmasına raÄ?men kayıplarda.WANTED (yalnızca diri kabul edilir Rolling Eyes )

Lord Necros

Siteden kavga ederek ayrılmıÅ?tı, ben görüyor olsam da kendisini, sitede istiyoruz! FRP sitesinde, edebiyat sitesinde ne kavgası!

Lightflarer

Tam siteye yeniden geldiÄ?ini sanarken uzuuun bir sessizlik daha yaÅ?atıyor bize.Neredesin ya?

Of efkarlandım daha sayamacaÄ?ım Very Happy

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Wed Oct 29, 2008 4:05 pm Reply with quoteBack to top

Ben yazsam buraya her halde on onbeÅ? isim olur en azından... Aslında kendimi zorlasam belki otuz hatta elliyi de bulur ama...

Ben birisinden söz edeyim...

Gorath kardeÅ?... Hem Rp içinde hem de dıÅ?ında en sevdiÄ?im kiÅ?ilerden birisi idi gidiÅ?ine sitede artık olmamasına o kadar üzülüyorum ki.. Hele onun gibi bir yazarım benim yazılarımı deÄ?erlendirmesini çok isterdim. Zira kendisi benden çok önce bir yazardı.

dwaxer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Oct 30, 2008 8:28 pm Reply with quoteBack to top

.

Artemis Entreri

Namı diÄ?er Batı! Aslında giriyor arada sırada ama eskisi gibi deÄ?il. Hakmarun oyunumda oynayacaktı ama olmadı. Belki de 4.Edition olmasından ötürü, bilmiyorum. SevdiÄ?imiz arkadaÅ?larımızdan biri daha...

.
    Lugtarias
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Sat Nov 01, 2008 2:22 am Reply with quoteBack to top

Evet kesinlikle Artemis Entreri!

Batı'dan Dökülenler'i okumak ne de büyük zevktir yeni bir Å?iir eklendiÄ?i zaman.

�zlüyoruz Batı'yı..

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Nov 04, 2008 7:29 pm Reply with quoteBack to top

Aslında bende arada uÄ?ruyorum ama uÄ?ramayı tamamen kesnler var;
    Ao vardı cok sevdiÄ?im bir abim.Oda frpworld'un daimi üyelerindendi kayboldu.
    Artemis entreri'nin fantastik Å?iirleri benimyazdıÄ?ım Å?iirlerde cok etkili olmuÅ?tur oda özeletti kendini..
    Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Wed Nov 05, 2008 5:48 am Reply with quoteBack to top

Yaaa iste Artemis bak nasil ozluyorlar seni.... Vallahi kiskandim... Ben de biraz inzivaya cekileyim bakalim beni ne kadar kisi ozleyecek...

Artemis Entreri
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Nov 05, 2008 6:08 am Reply with quoteBack to top

ArkadaÅ?lar çok saÄ?olun söyledikleriniz çok deÄ?erli benim için. Bir gün frpworlde hakettiÄ?i deÄ?eri verip daha fazla zaman geçireceÄ?ime eminim ama Å?u sıralar herÅ?ey çok yoÄ?un, özellikle ben birÅ?eyleri sıkıÅ?tırma ve yoluna sokamama konusunda çok baÅ?arılıyım ne yazık ki. BaÅ?lıkla ilgili birÅ?ey yazmamız gerekirse;

Firble, gözükmemezlik etmesin, Å?imdiden özleriz. (O nasıl bir cümle kurdum!) (Yine yaptım!)

Site Ã?izeri

PostPosted: Wed Nov 05, 2008 6:19 am Reply with quoteBack to top

Edmond wrote:
    Aransayes

Sitemizin nadir geyik krallarındandı.Oysa Å?imdi kendi deyimiyle yaÅ?landı ve galiba artık hiç girmiyor.

Lord Necros

Siteden kavga ederek ayrılmıÅ?tı, ben görüyor olsam da kendisini, sitede istiyoruz! FRP sitesinde, edebiyat sitesinde ne kavgası!

Evet, Aransayes kayboldu, ben de görmüyorum.

En çok Lord Necros'a üzüldüm, adam gibi adamdı. Onu da buralarda görmek isterdim; ama geri dönmeme konusunda çok kesin konuÅ?muÅ?tu. Edmond, hala onu görüyorsan sitedekilerin selamı var dersin. MSNde de görmüyorum artık Sad

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Nov 05, 2008 10:16 pm Reply with quoteBack to top

Possessed, sen de dahilsin listeye yok öyle yaÄ?ma! :schemes: Kaybolup gidenler ayrı mesele ama seyrek olarak kendini gösterenlerin kulaÄ?ını çekiyoruz burada. Razz Tabii çoÄ?u kiÅ?inin meÅ?gul olduÄ?unun, hayat meseleleri arasında boÄ?uÅ?tuÄ?unun da farkındayız ya da tahmin ediyoruz. Sitem etmiyoruz yani sevdiÄ?imizden anıyoruz isimleri. Razz

Illyra ve Darkgnome de giriyorlar ama nerde eski sıklık. Ä°kisi de GM'lik yaptıkları oyunları boÅ?ladılar. Ama eminim iÅ?leri yoÄ?undur vs. Umarım kolaylaÅ?ır hayatınız arkadaÅ?lar.

.
    Lugtarias
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Thu Nov 06, 2008 1:35 am Reply with quoteBack to top

Firble wrote:
    Yaaa iste Artemis bak nasil ozluyorlar seni.... Vallahi kiskandim... Ben de biraz inzivaya cekileyim bakalim beni ne kadar kisi ozleyecek...

TopraÄ?ın Å?arkısını duymaya alıÅ?tık biz. Kesilmesin Å?arkısı Smile Gitmesin ozan!

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Nov 06, 2008 5:01 pm Reply with quoteBack to top

Ben giriyorum siteye ama dediÄ?iniz gibi fazla duramıyorum. Bu gün iÅ?lerim bir azaldı ki o bakımdan rahatladım valla. Ancak Å?anitye de olduÄ?um için hep böyle gideceÄ?ini sanmıyorum. Oyunlara da giremiyorum, bazı paranoyak semptomlarım nedeniyle.

Ã?zlediklerimin bir kısmının nick'ini bile hatırlamıyorum. O kadar çok kiÅ?i geldiki buraya ve birebir sohbetler ettik. Her sohbeti bir daha yaÅ?a deseler yaÅ?arım. Ancak gidenler gider, yenileri gelir. Ben Å?öyle diyebilirim. Eski üyelerle yaptıÄ?ım sohbetleri özlüyorum. Yeni üyelerle yaptıÄ?ım sohbetleri seviyorum.

Ancak sanırım ben bu sitede bir Å?ey yazamıyorum ve daha bilgi sahibi olduÄ?um kural sistemine ve gözümü kapattıÄ?ımda gördüÄ?üm, aÄ?acın kovuÄ?una saklanmıÅ? peri kızları ve ellerinde Å?ekilsiz odunları ile ogrelere özlem duyuyorum.

Kimse alınmasın, ama sanırım ben en fazla kendime özlem duyuyorum. Sad

Edmond
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Nov 07, 2008 12:59 am Reply with quoteBack to top

4 gün içinde beni de özleyeceksiniz Very Happy

Ã?ünkü bilgisayarım yandı ve Pazartesi'ye kadar bilgisayara girmeyeceÄ?im :S
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Fri Nov 07, 2008 12:42 pm Reply with quoteBack to top

O zaman yazalım Edmond... Bilgisayarı yandıÄ?ı için göremiyoruz ve özlüyoruz....

Bir de hükümlüyü ekleyeyim. En eski üyelerden biridir. En derken sitenin ikinci ayında kayıt olmuÅ? olanlardan hani bazılarının tarih öncesi diye nitelendirdiÄ?i dönem...

Kesinlikle siteye çok Å?ey kattı. Bize katıldıÄ?ında lisedeydi. Å?imdi üniversiteden mezun olmuÅ? olabilir.

Possessed
    Site Ã?izeri

PostPosted: Sun Nov 09, 2008 2:39 am Reply with quoteBack to top

dwaxer wrote:
    Possessed, sen de dahilsin listeye yok öyle yaÄ?ma! :schemes: Kaybolup gidenler ayrı mesele ama seyrek olarak kendini gösterenlerin kulaÄ?ını çekiyoruz burada. Razz Tabii çoÄ?u kiÅ?inin meÅ?gul olduÄ?unun, hayat meseleleri arasında boÄ?uÅ?tuÄ?unun da farkındayız ya da tahmin ediyoruz. Sitem etmiyoruz yani sevdiÄ?imizden anıyoruz isimleri. Razz

Tüh, ben de birilerinin eksikliÄ?ini söylersem yırtabileceÄ?imi sanmıÅ?tım Very Happy TeÅ?ekkür ederim ben de hatırlanmıÅ?ım Smile

Haklısın dwaxer, girdiÄ?im zaman Å?öyle bir popüler konulara bakıp çıkıyorum. 1 aydır hiç giremiyorum çünkü internetim yok Sad ArkadaÅ?ımın bilgisayarından ara sıra girip bakıyorum.. En kısa zamanda da bir internet edinmek istiyorum, sanırım haftaya alabileceÄ?im, yurda kablo döÅ?emelerini bekliyorum.

Popüler konularda da ilgimi çeken çok Å?ey göremiyorum, eskiden daha çok konuda aktif olurdum. Noldu acaba, konu açan mı yoksa benim ilgim mi azaldı...

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum