Posted:
Sat Aug 11, 2007 7:36 am
istanbul'da yaÅ?ıyorum. bu Å?ehre baÄ?ımlılardanım.
bu kadar kalabalık ve hayat dolu olması iyi hissettiriyor bana. sur içindeki tüm mekanlarda rahat edebilitem var.
anladım ki istanbul'da (özellikle sur içinde) mutlu hissetmemi saÄ?layan en önemli etken dar sokaklar. hoÅ?uma gidiyor sürekli o akÅ?am üstü havasını taÅ?ımaları. günün en güzel saatidir...
sevgililerimle istanbul'u gezerim hep. hiç öyle kapalı mekanda oturup bir Å?eyler yiyerek geçirmedim günümü. ayak basmadıÄ?ım yeri kalmasın, her karesinde anım olsun...
en sevdiÄ?im mekan da gülhane parkıdır. önceki hayatımda da orada bulunmuÅ?um gibi hissediyorum. havası eskidir oranın. hikaye kokar. o aÄ?açların gördüklerini ben de görebilseydim eÄ?er bu dünyanın en dinine baÄ?lı, en kanaatkar, en bilge ve en mutlu insanı olacaÄ?ıma inanıyorum.
zamanı kaybetme korkusu olan ben için istanbul'dan iyi ilaç olabilir mi? sırf bu korkum yüzünden hep bir taÅ? taÅ?ırım yanımda (simgelediÄ?i Å?eylerden dolayı). istanbul'da hayat normalden hızlı akıyor ama benimle birlikte bu sefer.
hep böyle kalsın... hep geri akmayan nehirde sürükleneyim...
_________________ Keep your eyes open when your feet are stepping on Seven Worlds's soil...
istanbulda yaÅ?ıyorum. ama bu sehri hem cok seviyo hemde nefret ediyorum. belki kliÅ?e olucak braz ama daha kucuk bi kasabada yaÅ?amaki beni daha mutlu edicek sanki. bi yandanda bencillik ediyomuÅ?m gibi geliyo gercekten vazgecemiceem bi baglılıgm var buraya. zaman gostericek artk ilerde cekip gidicekmiym yoksa donup dolasp burayamı gelicem(=
_________________ So many centuries So many Gods We are the prisoners of our own fantasies But now we are marching Against these Gods I'm the wizard, I will change it all...
sevmek ve nefret etmek bana iki tane çarkın arasında sıkıÅ?mıÅ? insanı anımsatıyor. evet hayır gibi ...3ncü ve 4ncü seceçenekler den bahseden yok mu?
ya burda sozkonusu -kendi adıma konusuorum- istanbul oldugu icn zaten genelde insanlar ya cok sever yada nefret eder, notr dusunen insan azdır. en azından benm cevremdeki cogu kiÅ?i icn oyle..
_________________ So many centuries So many Gods We are the prisoners of our own fantasies But now we are marching Against these Gods I'm the wizard, I will change it all...
Posted:
Fri Sep 21, 2007 10:01 pm
Ehek!Sanırım daha önce buraya "Bursalıyım" diye mesaj atmıÅ?tım.Artık en azından iÅ? günlerinde Ä°stanbul'dayım.Yatılı olarak Ä°stanbul Lisesi'nde okuyorum-hatta Ä°stanbul'u tercih etmemin en önemli nedenlerinden biri Gerekli Å?eyler:P.Bu arada bizim okuldan kimse var mı sitede ya?HazırlıÄ?ız eziÄ?iz ama öm atarsanız iyi olur:)...
Posted:
Thu Oct 18, 2007 7:44 pm
Ben babamın mesliÄ?inden dolayı bir çok sehir gezmiÅ? ve bir çogunu sevmiÅ? bir çoÄ?undan da nefret etmiÅ? bir Å?ahızım.
Kendimi ilk bildiÄ?im yer iskenderun/hatay 'dır.CocukluÄ?um gecti orada.Ne yaptıysak orada yaptık arkadaÅ?larımı hala özlerim onları en son gördüÄ?ümde 2002 yılındaydık.Fazla hatırlamıorum ama güzel bir yerdi ve ayrıca çok deli iskender yaptıklarını söleye bilirim
Kayseri de pek bir Å?ey yapmadım okul ev ,okul ev.HatırladıÄ?ım tek sey Gökdelen biçiminde evleri olmasıydı.
Ortaokul yıllarım Vanda gecti.GittiÄ?im bir cok sehire göre kötü soÄ?uk ve kavgacı insanlarla dolu.Fakat özledim oranın o ayazını soÄ?ugunu ve kıÅ?ını.Kayak yapmayı öÄ?rendiÄ?im sehirdi.GittdiÄ?im sehirlere göre cok kötü olmasına ragmen özletio kendisini.
Simdi izmirdeyim.Ä°stediÄ?im her seyi bulabildiÄ?im, otobüsteki insanlarından nefret ettiÄ?im ama onun dısında alsancaktaki sarapcılarına kadar sevdiÄ?im bir sehir.Frp ye dair istediÄ?im her seyide bulabiliorum ayrıca
Posted:
Sat Nov 15, 2008 7:06 am
İstanbul-Bakırköy
Å?imdi ne demek lazım ki Ä°stanbul için evet herÅ?eyi her fiyata bulabilinecek bi yer bu doÄ?ru.Ä°stanbul kalabalık,istanbulda trafik felç bunlarda doÄ?ru.
HerÅ?eye raÄ?men.Bu Å?ehirde boÄ?az var arkadaÅ?. Kafanmı bozuldu atla bi vapura sırf rüzgarda saçlarını savurmak için... Yada canınmı sıkılıdı aklınmı karıÅ?tı, git gülhane parkına bi nefes al daha da olmadı BeyoÄ?luna doÄ?ru vur kendini.
Ä°stanbulda yaÅ?amak mı ? Hayatı hep koÅ?turarak yaÅ?amak demektir. Tabi trafikten kurtulursan. Hiç bi kaygın olmasada mutlaka bi yerlere yetiÅ?mek iççin koÅ?arsın. Vapura,otobüse mutlaka bi yere yetiÅ?melisindir.
Hayatımda normal bi insanın yaÅ?ayabileceÄ?inden çoook fazla sehirde yaÅ?amıÅ? bi insan olarak söylüyorum bu söylediklerimi... Ä°stanbulda yaÅ?amak telaÅ?ın yanında eÄ?lencedir.
Posted:
Sun Nov 16, 2008 5:19 am
Ordu: YemyeÅ?il bir yer, insanları modernizme önem veriyor yani diÄ?er anadolu Å?ehirlerindeki gibi tutucu ve kapalı bir anlayıÅ?a sahip deÄ?iller, aÅ?ırı dindar olmamakla beraber dinine önem gösteriyorlar ki benim en çok beÄ?endiÄ?im özellik bu. Geri kafalı deÄ?iller yani. Gençlere yönelik eÄ?lence imkanı az ama bunlar da ileride geliÅ?ebilir ancak fakat emekliliÄ?imde kesinlikle hayatımın geri kalanını geçirmek istediÄ?im bir yer. Ã?ünkü sessiz sakin ve mutlu bir Å?ehir Ordu.
Kıbrıs: okulumu okuduÄ?um yer. İçki ucuz, onun dıÅ?ında herÅ?ey pahalı. Ã?lkenin belirli Å?ehirlerinde eÄ?lence had safhada. Tek güzel özelliÄ?i bu. Ä°nsanları sakin ve eÄ?lenceli, tipik akdeniz insanı, rahatlar. Fakat bir öÄ?rencinin yaÅ?amasına uygun bir yer deÄ?il her ne kadar üniversite sayısı cidden aÅ?ırı fazla da olsa, gençlerin ekonomik sıkıntılar çektiklerine eminim. Bana göre kıbrıs tatile gitmek için mükemmel bir yer ama yaÅ?amak için bir o kadar zor bir yer.
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!...
Posted:
Sun Nov 16, 2008 9:46 am
SacoKhan wrote:
Kıbrıs: okulumu okuduÄ?um yer. İçki ucuz, onun dıÅ?ında herÅ?ey pahalı. Ã?lkenin belirli Å?ehirlerinde eÄ?lence had safhada. Tek güzel özelliÄ?i bu. Ä°nsanları sakin ve eÄ?lenceli, tipik akdeniz insanı, rahatlar. Fakat bir öÄ?rencinin yaÅ?amasına uygun bir yer deÄ?il her ne kadar üniversite sayısı cidden aÅ?ırı fazla da olsa, gençlerin ekonomik sıkıntılar çektiklerine eminim. Bana göre kıbrıs tatile gitmek için mükemmel bir yer ama yaÅ?amak için bir o kadar zor bir yer.
Aaa, kıbrısta mı okuyorsun? Hangi üniversite?
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum