Author |
Message |
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 18, 2007 5:07 am |
|
cnbc-e de rastladıÄ?ım bir çizgi filmden bahsedeceÄ?im(gülmeyin ve çizgi film diye geçmeyin:)) konusu ve grafikleri açısından yaratıcı olan bir çizgi film yapmıÅ?lar. Ä°lk izledikten sonra havabükmek nasıl bi duygu diye düÅ?ündüm ve bilenler varsa ve paylaÅ?mak isteyenlerin cevaplarını yazmasını istiyorum:) |
|
|
Back to top |
|
|
Mustiman
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 18, 2007 5:18 am |
|
Ã?ç ciltlik bir seri Avatar. Gerçekten güzel de bir seri. BildiÄ?im kadarıyla çizgifilmi de üç sezonluk. Her kitap bir sezon olarak alınmıÅ?. Birkaç kere izledim ve gerek görüntülerle gerekse konuyla kitabı oldukça iyi yansıtıyor. |
|
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 18, 2007 8:04 am |
|
Bu konunun kaçıncı açılıÅ?ıdır frpworld âleminde,bilmiyorum sayamıyorum artık.Oldu da Cnbc-e de kaçırırsan Nickeledeon'da da veriliyor.Hafta için saat 16 ile 18 arasında baÅ?laması lazım.Ama tam saati hatırlamıyorum. |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir |
|
Back to top |
|
|
Thoron
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 18, 2007 6:57 pm |
|
Ã?ok severim hatta bayılırım Mustiman'ında söylediÄ?i gibi 3 sezonluk bir animasyon 3. sezonun yarısına geldik zaten Avatar bitmek üzere... 3. sezon bittiÄ?inde ise daha ileriki bir tarihten baÅ?ka bir hikaye ile devam edeceklermiÅ?.( Pokemon, digimon serileri gibi....) |
|
|
Back to top |
|
|
Mark
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 20, 2007 4:02 am |
|
nickelodeon sürekli 3-4 bölüm verdiktensonra, baÅ?a dönüyor. |
|
|
Back to top |
|
|
WeS_DeX
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 20, 2007 12:51 pm |
|
Türkiyede zaten adam gibi bi anime full anime yayınlayan bi televisyon yoq.Ben basına oturup animelerin bütün gün islerim.Keske alt yazılı olarak bir sürü anime yayınlasalar.Bir kac tane vardı eskiden,Beyblade, Sailor moon, Pokemon vs vs.Simdi sanırım düzgün olarak bi Avatar var.İzlenesi bir anime olarak.
Türkiyeye ilk anime kanalını getirme fırsatım olursa direk getircem |
|
|
Back to top |
|
|
Mark
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Apr 15, 2008 7:22 am |
|
Son sezonu bulamıyorum, izleyen varmı? cnbce de, hafta sonları veriyorlardı. Birde, nickelodeon de eski sezonlar pazar günleri ard arda ama çok erken baÅ?lıyorlar. |
_________________ Kendi doÄ?anı öÄ?ren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman baÅ?layabilir. Kendini reddetmek herÅ?eyi reddetmektir. |
|
Back to top |
|
|
Mark
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Apr 28, 2008 10:54 pm |
|
|
Back to top |
|
|
Slaad
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 08, 2008 11:26 pm |
|
www.avatarchapters.org virüs taraması yaparsın kendin. bütün bölümler var 4.sezonunda dahil. 15 bölüm yayınlandı bile (ingilizce tabiki) hepsini izledim aÄ?zın açık kalıcak eminim |
|
|
Back to top |
|
|
Mark
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 08, 2008 11:46 pm |
|
Açılmıyooo? |
_________________ Kendi doÄ?anı öÄ?ren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman baÅ?layabilir. Kendini reddetmek herÅ?eyi reddetmektir. |
|
Back to top |
|
|
Possessed
Site Ã?izeri
|
Posted:
Mon Jun 02, 2008 10:21 am |
|
Avatar anime degil yalniz... Amerikan yapimi bir cizgi film. Ucundan baktim, guzele benziyor. Ama pek sarmadi. |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon Jun 02, 2008 11:31 am |
|
Tabiki anime deÄ?il ama anime olması için yapılmıÅ? bir çizgi film |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 21, 2008 2:51 am |
|
Final bölümünü izledim ve avatar gerçektende avatarmıÅ? dedim. Ã?ok iyi bitirmiÅ?ler. Ama bitmesine üzüldüm. |
_________________ Ben gelecek için hiç endiÃ…?e duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Fri Nov 21, 2008 7:30 am |
|
Ben de bilgisayardan izledim bir yandan hepsini bir anda izlemek istiyordum bir yandan da hemen bitmesin diye kendimi frenliyordum.
Ã?ok güzel dozda aksiyon ve mizah (hatta romantizm) içerdiÄ?i için çok hoÅ?uma gitti. BittiÄ?ine üzülmüÅ?tüm resmen. Ve Elementler üstünden böyle bi konsepti hakatten takdir ettim. Büyücülerin hareketlerini oluÅ?turmak için birçok dövüÅ? sanatını incelemiÅ?ler sanırım.
Elementlere has davranıÅ?ları kiÅ?ilerde görmek de bence hoÅ? bir durum.
3 sezon kısa olmauÅ? ama belki de uzasaydı bu kadar tat bırakmazdı. |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Fri Nov 21, 2008 10:33 pm |
|
Hikayeyi ancak daha yavaÅ? ele alabilirlerdi sezon sayısını uzatmak için ama o zaman hiçbir çekiciliÄ?i kalmazdı. Her bölümde bir olayın anlatımı ok baÅ?arılı bence. Takdir ettiÄ?im bir yapıt, ne zaman görsem durur izlerim. |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
|
|