Author |
Message |
Sacreneous
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Apr 26, 2008 3:02 am |
|
. |
Last edited by Sacreneous on Sat Aug 07, 2010 8:58 pm; edited 4 times in total |
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Apr 26, 2008 3:35 am |
|
Karizma bir tipmiÃ…?. |
|
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sat Apr 26, 2008 3:54 am |
|
Resimdeki outsider deÄ?il mi? Hangi ırktandı bu? Githyanki miydi ne? |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 02, 2008 6:45 am |
|
resimdeki githyanki psionic slayer diye bi sınıfa gerek yok bence psionic saldırılara karÅ?ı dayanıklılık kazandıracak herhangi bir eÅ?yaya sahip olmak yeter ayrıca kiimsenin illithid'lerle nefret bile etse o kadar uÄ?raÅ?acaÄ?ını sanmıyorum, drowlar bile uÄ?raÅ?mıyor (düÅ?ünün kendi kendilerini yiyen bi ırk) yani o derece. |
|
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Dec 03, 2008 1:40 am |
|
Githyanki ve Githzerai'lerin Illithid'lere karÅ?ı özel bir garezi vardır. Bunlar nesiller boyunca köle olarak illthid'ler tarafından esir edilmiÅ?lerdir. KurtuluÅ?larıda zorlu olmuÅ?tur. Sanırım aynı hikayeye sahip birde deep dwarflar vardı. Onlarda da bu sebeple oluÅ?muÅ? bir psiÅ?ik güç vardı hatırladıÄ?ım kadarıyla.
Sınıf olarak, zaten adına yaraÅ?ır. Illthid'lerin bu sınıfa hiç Å?ansları yok. (Gibi bir Å?ey) |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Wed Dec 03, 2008 1:54 am |
|
Aslında böyle bir karakter oynatmak isterdim, olaÄ?anüstü olabilir. |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Dec 03, 2008 5:57 am |
|
bilmiyorum, illithidler'in aslında sadece kitapta geçen güçlere sahip olmadıÄ?ı yazıyordu bir yerde, yani aynı star wars'taki güç kullanıcıları gibi pull, push, speed falan yapabiliyorlar hatta illithid olmayan psionicler özellikle silah kullanmada da çok üstün seviyelere geliyorlar. Adı üstünde illithid slayer tabii ama illithidlerin herÅ?eyi çok ortada deÄ?il öyle yani. |
|
|
Back to top |
|
|
|
|