Yine will smith, yine güzel bir senaryo, yine güzel bir film. Fragmanını izleyipte bu filme gitmemezlik edemedim. Fantastik bir film yapmıÅ?lar. Her filminde olduÄ?u gibi yine çok beÄ?endim. Kurgusu daha deÄ?iÅ?ik. Hemde çok... Finalinde Å?aÅ?ırabilirsiniz. Daha doÄ?rusu finale doÄ?ru. Bana biraz kısa gelmiÅ? olsada ben yine muhteÅ?em buldum.
_________________ Ben gelecek için hiç endiÃ…?e duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Posted:
Mon Jul 28, 2008 8:41 am
Fragmanını izleyince pek ilgi çekici bulmadım, o nedenle de gitmedim. Halden anlarsınız, öÄ?renciyiz ve sürekli sinemaya para ayıramıyoruz. Bir filme gitmeden önce ince eleyip sık dokumak gerekiyor. Neyse, gitmeye deÄ?er bulmadım; ama ilerde birinden dvd'sini alıp izleyebilirim.
Güzel mi gerçekten? 0_o
Bu arada middle-earth, avatarına bayıldım
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Possessed, ben de aynı hataya düÅ?tüm. Ä°lk fragmanını izledim, pek ilgimi çekmedi, ama filme gittim, gerçekten çok güzeldi, çok hoÅ?, sürpriz cümbüÅ?ü bir film
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum