Author |
Message |
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 07, 2008 11:04 am |
|
Gta Vicy City sevenler içeri. Ne zamn çıktı hala oynuyorum diyen varsa benim gibidir demktir. Geçen alıp ükledim Gta türk cityi cidden komik yapmıÅ?lar oyun temel olark aynı ama kartal Å?ahin brodway felen gomek mümkün. Cidden hasret kalmıÅ?ım ve Å?u nada dahi oynuyorum |
|
|
Back to top |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 07, 2008 7:45 pm |
|
aegron17 wrote: |
Gta Vicy City sevenler içeri. Ne zamn çıktı hala oynuyorum diyen varsa benim gibidir demktir. Geçen alıp ükledim Gta türk cityi cidden komik yapmıÅ?lar oyun temel olark aynı ama kartal Å?ahin brodway felen gomek mümkün. Cidden hasret kalmıÅ?ım ve Å?u nada dahi oynuyorum |
yuh ya, GTA 4 çıktı bir de o çıkana kadar Rockstar, Bully diye bir oyun çıkardı hatta ikiside Å?u an bilgisayar için var, Bully'de çok güzel, okulda GTA iÅ?te bırakın vice city'yi falan.
Vicy deÄ?il vice, dalga geçen falan çıkar diye söyleyeyim sana sinirini bozmasınlar, orada ki vice'da terbiyesiz, kuralsız anlamında |
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 07, 2008 8:03 pm |
|
ya tamam bir yanlıÅ?lık olmuÅ? olsun. Bende GTA4 de var. Ama vice city yine zevk veriyor bana. Ne bileyim yaaaa |
|
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 07, 2008 9:05 pm |
|
GTA çok küçükken oynamıÅ?tım, bir daha da oynamam |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun Dec 07, 2008 9:08 pm |
|
Ya ben o Bully oyununu düÅ?ünmüÅ?tüm! Oyunu daha oynamadım ama 7-8 yıl önce böyle bir oyun olsa diye düÅ?ünmüÅ?tüm. Vay anasını! Birde Å?imdiye kadar GTA'nın oynamadıÄ?ım sadece 3 ve 4 var. 3'ü oynamam imkansız gibi (bulma açısından) hem yenisi çıkmıÅ?ken niye oynayayım ki 4'ü alıp paÅ?a paÅ?a oynarım |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 08, 2008 3:38 am |
|
Bende 4 ü oynuyorum geçen gta türkü buldum olesine oynuyorum iÅ?te kafama gore bana zevkli geldi uzun süre sonra ama gta 4 cidden grafikler on numara.. |
|
|
Back to top |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 08, 2008 4:48 am |
|
Bende 4 ü oynuyorum geçen gta türkü buldum olesine oynuyorum iÅ?te kafama gore bana zevkli geldi uzun süre sonra ama gta 4 cidden grafikler on numara.. |
san andreas kadar kolay bir oynanıÅ?ı yok ama alıÅ?ınca zevkli, gerçi ps3'te yine de zor oynaması ama... |
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 09, 2008 12:21 am |
|
DoÄ?ru söylüyorsun benimde arkdaÅ?ımda ps3 var onda oynamayı denemdim ama pc deki gibi deÄ?il ya:D |
|
|
Back to top |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 09, 2008 12:25 am |
|
DoÄ?ru söylüyorsun benimde arkdaÅ?ımda ps3 var onda oynamayı denemdim ama pc deki gibi deÄ?il ya:D |
zaten o yüzden önce ps3'e sonra pc'ye çıkardılar ve Å?u ana kadar ps'te olan tüm GTA'larda (sadece 3'te olmadı galiba, ondan da emin deÄ?ilim yani) önce ps sonra pc olayını takip etti, açıkçası HD televizyonda bile Ps'de ki San Andreas'ın renkleri çok parlak ve göz yorucu, ayrıca hızlı bir bilgisayar kadar rahat çalıÅ?mıyor, yüklemeler falan daha uzun. Bir de mod bonusu var PC'nin, PS3'ü geçin o mod olayı daha PSP'de bile düzgün yerleÅ?medi (gerçi psp'nin kendi özel gta'ları pc'de ki kadar zevkli ama psp'nin görüntü kalitesi çok güzel zaten, göz yormuyor) Açıkçası GTA 4'ü fazla oynamadım Å?u sıralar çünkü sosyal hayattan uzaklaÅ?tırıyor, sömestr diyordum ama uludaÄ?'ı tercih ederim GTA'ya |
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 09, 2008 12:28 am |
|
DoÄ?ru söylüyorsun. Cidden insanın sosyal yaÅ?amını büyük ölçüde etkiliyor. |