Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - The Lord of the Rings Conquests (Ã?ninceleme)
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

The Lord of the Rings Conquests (Ã?ninceleme) View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    catboy
    Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Tue Dec 09, 2008 9:31 am Reply with quoteBack to top

The Lord of the Rings Conquests

Pandemic Studios’un hazırladıÄ?ı ve EA Games’in daÄ?ıtımcı olacaÄ?ı sıradaki orta dünya oyunumuz bize filmlerdeki heyecan, aksiyon ve macera ruhunu yaÃ…?atmaya kararlı gözüküyor Ã…?imdiden.

Pandemic Studios’un baÃ…?arılı oyunlarından biri olan Star Wars: Battlefront’a benzer özellikler barındırıcak oyunun çıkıÅ? tarihi ise 9 Ocak 2009 olarak belirtildi. Hem pc hem de ps3, xbox360 ve ds konsollarına çıkacak oyunun en belirgin özelliklerinin baÃ…?ında sadece filmden deÄ?il kitaptan da öÄ?elerde barındıracak olması geliyor.

Oyun, Howard Shore’un ortaya çıkarttıÄ?ı filmlerinde duymaktan zihnimize kazınan sevilen müzikleri de içerecek. Ã…?imdi sırayla birkaç özelliÄ?i sıralarsak:

- Oyunda iki ana senaryo olacak iyiler ve kötüler olmak üzere.

- Ä°yi senaryonun bölümleri Å?u Å?ekilde olacak:

• Gorgoroth SavaÃ…?ı: Oyunun nasıl oynanacaÄ?ını anlatan hazırlık bölümü.

• MiÄ?fer Dibi SavaÃ…?ı: Saruman’ın Uruk-Hai ordusuna karÃ…?ı tarihi BoruÃ…?ehri’ni koruyacaÄ?ımız epik bölümlerden biri.

• Isengard: Gandalf’ın Saruman ile kapıÅ?acaÄ?ı herkesin heyecanla oynamak için can atacaÄ?ı bölüm.

• Moria Madenleri: Gandalf ve Balrog’un kapıÅ?masının da yer alacaÄ?ı epik bölümlerden bir tanesi.

• Osgiliath SavaÃ…?ı: Sauron’un ordusuna karÃ…?ı Osgiliath’ı savunacaÄ?ımız bir bölüm.

• Minas Tirith Savunması: Ak Kule’yi savunacaÄ?ımız diÄ?er epik bölümlerinden bir tanesi.

• Pelennor Ã?ayırları SavaÃ…?ı: Rohirrim ordularını kontrol ederek Gondor’a yardım edeceÄ?imiz orta dünya tarihinin en önemli savaÃ…?larından bir tanesi.

• Minas Morgul SavaÃ…?ı: Nazgullerin kontrolünde olan kara kaleyi ele geçirmeye yönelik yapılan nadir saldırı bölümlerinden bir tanesi.

• Kara Kapılar: Ä°yiler ve kötülerin son büyük mücadelesi.

- Kötülerin senaryosunun bölümleri de Å?u Å?ekilde olacak:

• Hüküm DaÄ?ı: Nazgullerden birini kontrol ederek Frodo’yu yüzüÄ?ü atmadan durdurmaya çalıÅ?acaÄ?ımız bir bölüm.

• Osgiliath: Minas Tirith ile Mordor’un arasında yer alan bölgeyi ele geçireceÄ?imiz bir bölüm.

• Minas Tirith: Ak Kule’yi yerle bir edeceÄ?imiz bir bölüm.

• Moria Madenleri: Balrog’u kontrol ederek kalan son insan topluluklarını da yok edeceÄ?imiz en dehÃ…?et bölümlerinden bir tanesi.

• FırtınabaÃ…?ı Tepesi: Nazgulleri kontrol ederek insanlıÄ?ın son umudu olan Aragorn’u öldürmeye çalıÅ?acaÄ?ımız bir bölüm.

• Shire: Hobbitleri ezip geçmek için eÄ?lencesine hazırlanmıÅ? bölümlerden bir tanesi.

• Ayrıkvadi: Sauron’u kontrol ederek son sıcak yuva’yı yok edip Elrond’u öldüreceÄ?imiz bir bölüm.

- Ã?oklu OynanıÅ? (Multiplayer) bölümünde ise oyuncuları Å?unlar bekliyor:

• Bayrak yarıÅ?ı (capture the flag) ve ölümüne kapıÅ?ma (deathmatch) gibi bölümlerin yanı sıra oyunculardan birinin Frodo’yu diÄ?erlerinin de Nazgulleri kontrol edeceÄ?i Yüzük TaÃ…?ıyıcısı (Ringbearer) bölümü de yer alacak.

• 16 kiÃ…?iye kadar da destekliyor olacak.

- Sınıflara geçecek olursak:

• SavaÃ…?çı: Kılıç ve balta kullanarak düÅ?manlarını biçmek isteyen yakın dövüÅ?e meraklı insanların favori sınıfı.

• Okçu: Bir sürü ok tipiyle (alevli, zehir, çoklu ok tipleri gibi) düÅ?manlarınızı yanınıza yaklaÃ…?tırmadan halletmeyi sevenlerin favori sınıfı.

• Gözcü: Görünmeden ilerleyen ve bıçak kullanmada usta bir sınıftır. Ayrıca Molotof kokteyli ile de düÅ?manlarını büyük hasarlar verebilen usta oyuncuların oynayabileceÄ?i, kullanması biraz maharet isteyen bir sınıftır.

• Büyücü: Etrafında büyülü kalkan oluÃ…?turabilir ve hasar vermeye yönelik büyüleri olan bir sınıftır.

• Gardiyan: Ã…?imdilik pek bir açıklama yapılmayan, belki de oyunda yer bile almayacak olan bir sınıftır.

- Oyunda oyuncuların kontrol edebileceÄ?i karakter ise Å?unlar:

• Ä°yi kahramanlar:
    1- Aragorn
    2- Legolas
    3- Gimli
    4- Gandalf
    5- Frodo
    6- Faramir
    7- Theoden
    8- Eowyn
    9- Elrond

• Kötü Kahramanlar:
    1- Sauron
    2- Saruman
    3- Büyücü Kral
    4- Grima Solucandil
    5- Sauron’un AÄ?zı (Kara Kapılar’daki elçi)
    6- Lurtz (Uruk-Hai komutanı)
    7- Nazguller
    8- Balrog
    Image
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's website
    lightflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Dec 09, 2008 10:06 am Reply with quoteBack to top

battlefront zevkliydi ama bilmiyorum bununla ilgili Å?üphelerim var, çünkü çok fazla seçeneÄ?imiz yok karakter ve sınıf olarak, sonuçta battlefront araya giren özel karakterler, araçlar, bombacı, tüfekçi, uzay savaÅ?ları falan tam Unreal Tournament klasında bir oyundu, zaten Jedi Academy ve Republic Commando gibi iki baÅ?arılı oyun üzerine yapıldıÄ?ı için çok rahat bir yapısı vardı. Lotr'un da her filmi için aynı Star Wars gibi oyunu çıktı, oyunlar da güzeldi özellikle Battle for the Middle Earth, Star Wars'un Empire At War'u kadar güzel ama bilmiyorum, battlefront gibi bir oyunla baÅ?a baÅ? gidemez heralde. Ama yine de oynarım o ayrı Smile gerçi çok oyunda oynamıyorum artıkta neyse.
    Back to top View user's profileSend private message
    Efla
    Site Admin
    Site Admin

PostPosted: Wed Dec 10, 2008 12:05 am Reply with quoteBack to top

Image

Grafiklerin baÅ?arılı olacaÄ?ı konusunda artık bir Å?üphemiz kalmıyor. Ä°yi mi kötü mü bilmiyorum ama büyük oyun projelerinde öncelikler grafikelre verilmeye baÅ?ladı. Benim gibi eski oyuncuları rahatsız eden biÅ?ey olsa da sanatsal açıdan müthiÅ? Å?eyler ortaya çıkıyor.

Kitapları okurken hissettiklerimiz. Filmleri izlerken geldiÄ?imiz gazlar... Bu duyguları açıÄ?a burarak oynayabileceÄ?imiz bir oyun gibi görünüyor. catboy'un yazdıÄ?ı bölüm listesine bakarsak genellikle aksiyonu bol kilit yerleri seçmiÅ?ler..

Bilgisayarım çalıÅ?tıracak mı bilemiyorum ama sanırım oyun piyasası oyun konsollarına doÄ?ru gitgide kayıyor. Para kazanmaya baÅ?layınca bir kosol edinmek gerek =)

Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 10, 2008 2:40 am Reply with quoteBack to top

Image

oyun görüntüsü süper ya
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    Alenthas
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Wed Dec 10, 2008 2:56 am Reply with quoteBack to top

Grafikler deÄ?il de hep Å?öyle Battlefront gibi bir oyunu kılıçla oynamak istemiÅ?imdir. Ã?ok merak ediyorum nasıl olucak.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 10, 2008 3:07 am Reply with quoteBack to top

AlenthasLeasess wrote:
    Grafikler deÄ?il de hep Å?öyle Battlefront gibi bir oyunu kılıçla oynamak istemiÅ?imdir. Ã?ok merak ediyorum nasıl olucak.

Sence yukarda görüntü kalitesi iyi deÄ?ilmi yani Very Happy ?
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    Possessed
    Site Ã?izeri

PostPosted: Wed Dec 10, 2008 3:14 am Reply with quoteBack to top

�ncelikle, catboy7402 çok güzel bir inceleme, kutlarım!

Resmi görünce ilk önce filmden alıntı sandım, kesinlikle kaldırmaz benim bilgisayar Very Happy Ä°nternet kafede oynayacaÄ?ız artık.

AlenthasLeasess wrote:

Aynen! Battlefront hastasıydım bir aralar ve orta çaÄ?a uygulamalarını isterdim. Lotr da iÅ? görür ama en çok orta çaÄ? dönemini oynamak isterdim. =/ Oyun yapımcıları, duyun beni! Razz

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 10, 2008 3:18 am Reply with quoteBack to top

Possessed wrote:
    �ncelikle, catboy7402 çok güzel bir inceleme, kutlarım!

Resmi görünce ilk önce filmden alıntı sandım, kesinlikle kaldırmaz benim bilgisayar Very Happy Ä°nternet kafede oynayacaÄ?ız artık.

Aynen ya benim pc ninde bunu kaldıracaÄ?ını pek sanmıyorum kasar herhalde. Bende internet kafede oynuyacaÄ?ım haliyle ama oyun ne zaman çıkıyor yada çıktımı? Very Happy
    Edmond
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 10, 2008 3:21 am Reply with quoteBack to top

Umarım benimki kaldırır, 8600GT artık eski kalmaya baÅ?ladı, keÅ?ke 20$'a kıyıp 8800GTX alsaymıÅ?ım :S Neyse ya, buna da Å?ükür.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 10, 2008 3:24 am Reply with quoteBack to top

Ya aslında herkes aynı Å?eyden Å?ikayyetçi bilgisayarı iyi olan biri yok mu ya Very Happy
    Gerçi benimki 2 senelik kotu sayılmaz ama ne bilgisayarlar çıktı onun ardından.
    Å?imdi laptop almayı düÅ?ünüyorum ek olarak. Sadece masaüstü pc ile olmuyor yani.
    Ayrıca yeni çıkan sony vaio(yanlıÅ? olabilir) laptoplar çoÄ?u oynu masaüstülerden iyi açıyor Very Happy
    lightflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 10, 2008 4:16 am Reply with quoteBack to top

ya zevkli olur elbette ama grafikleri çok kasıp oyunun içeriÄ?iyle uÄ?raÅ?mayadabilirler çünkü EA Å?u sıralar iyice salak salak iÅ?ler yapmaya baÅ?ladı özellikle son NFS oyunları çok kötü, Def Jam: Icon iyiydi son çıkanlar arasında sadece, o da PS3 oyunu, Sonu iyi prim vermiÅ?tir yani. Bu arada adını unuttum ama bir Türk oturup senelerce uÄ?raÅ?arak Jedi Knight: Jedi Academy'ye Knights of the Force diye bir mod çıkarmıÅ?, 3,5 gb, netten indirebiliyoruz ayrıca isteyenler için 30 ytl'ye mi ne özel kutusunda satılıyor, Türkçe dahil 8 dil içeriyor ve tüm filmler ve bazı kitaplardaki önemli savaÅ?ları içeriyor. Force Mod 3'le kardeÅ? proje sonuç olarak aynı fizik motorunu kullanıyorlar ve cidden çok gerçekçi. Ã?zellikle demosundaki Obi-Wan vs. Jango Fett düellosu çok güzel. Bir deneyin derim, setup dosyası 1gb, www.kotf.com sitesinden indirilebiliyor. Sınıf olayı falan da var.
    Back to top View user's profileSend private message
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 11, 2008 6:00 am Reply with quoteBack to top

lightflarer wrote:
    ya zevkli olur elbette ama grafikleri çok kasıp oyunun içeriÄ?iyle uÄ?raÅ?mayadabilirler çünkü EA Å?u sıralar iyice salak salak iÅ?ler yapmaya baÅ?ladı özellikle son NFS oyunları çok kötü, Def Jam: Icon iyiydi son çıkanlar arasında sadece, o da PS3 oyunu, Sonu iyi prim vermiÅ?tir yani.

Haklsın ama EA carbon çok tutmadıÄ?ı için böyle bir giriÅ?imde bulundu. Most Wanted mı carbon mu diye anketler vardı hatta bir ara most wanted %92 almıÅ?tı hatırladıÄ?ım kaadarıyla.
    Ayıbını kapatmak için bir kaç oyunu ard arda piyasaya sürdü.

catboy
    Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Sat Dec 13, 2008 8:00 am Reply with quoteBack to top

Bu görüntüyü sizlerle paylaÅ?ıyorum ki ne kadar müthiÅ? bir oyunun bizi beklediÄ?ini iyice fark edin Smile
    Image
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's website
    Edmond
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Dec 13, 2008 8:05 am Reply with quoteBack to top

Ä°nanmıyorum Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Bu oyunu oynamak için Nasa'ya gitmemiz gerekecek! Gerekirse giderim ama sorun deÄ?il Very Happy

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    Alenthas
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Sun Dec 14, 2008 1:01 am Reply with quoteBack to top

Grafikleri o kadar da muhteÅ?em deÄ?il ama bilgisayarımı zorlayacaÄ?ı belli oluyor Very Happy Acaba yeni bir monitör almak yerine 1gblık ekran kartı mı alsam ne :plotting:

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum