Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Oynatılması En Kolay Class
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Oynatılması En Kolay Class View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    pyros
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jan 09, 2004 11:21 am Reply with quoteBack to top

nerde abi nerde o araÅ?tırmacı ruh

amcam allah la bunu sattım Å?imdi (atıorum) 1000 gp'e (ki kazık yemiÅ?tir hıyar!) kendime ne biçim silahlar, zırhlar alırım die de sevinmiÅ?tir herhalde

aslında 4 levela gelmiÅ?in dur bi sabret iki üç level daha anlıycan belki ne olduunu kendiliÄ?inden
    Back to top View user's profileSend private message
    Raistlin
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Thu Feb 05, 2004 8:48 am Reply with quoteBack to top

AraÅ?tırmadan eÅ?yaları kullanmaya çalıÅ?an büyücülere bayılıyorum...
    Bir de eÅ?ya lanetliyse bütün gün dalga geçebilirim o büyücüyle Mr. Green

Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Fri Mar 26, 2004 12:27 am Reply with quoteBack to top

Ana buarada ozan yok protesto ediyorum. Tamam oynatılması en kolay class olmayabilir ama zevklidir tabii diÄ?er oyuncular bir iÅ?e yaramadıÄ?ınızı idda edebilir ama olsun onların cahilliÄ?i.

zalhonan
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Sep 02, 2008 12:13 am Reply with quoteBack to top

ilk oynamaya en elveriÅ?lisi fighter sanırım..rp'si rahat ..paladin,monk veya druidinkisi gibi kısıtlayıcı deÄ?il..rogue ile ranger rp açısından daha rahat gibi gözükse de skill kullanımına hakim olmak gerektiÄ?ini düÅ?ünüyorum..cleric,wizard falan için de biraz büyülere hakim olmak gerekiyor..o yüzden en uygun yine fighter

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Sep 02, 2008 8:26 am Reply with quoteBack to top

Å?avaÅ?çı yeni baÅ?layanlar için en iyi sınıftır çünkü yapıcak fazla biÅ?i yoktur ve 3rd edition'dan ihtibaren hide, track gibi featler alabildiÄ?i için çok kolay oynanır, zaten savaÅ?çıya ya zırhı döÅ?eyip bide aÄ?ır bir silah verirsin toplu katliam yapan bir tank olur yada daha bi çevik yaparsın, hatta çift kılıç verirsin birde tatar yayıyla büyücü kabusu olur ki genelde oyuna ilk baÅ?layanlar en çok büyücülerin yaptıÄ?ı alana etki eden yada zihne etki eden büyülerden sorun çekiyorlar, ki savaÅ?çılar gerek bulduÄ?u eÅ?yalarla gerekte artan levella büyüye karÅ?ı iyi bir oranda dayanıklılık kazanabiliyorlar.
    RedDawn
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 17, 2008 7:30 am Reply with quoteBack to top

Ben durumu katliam olarak deÄ?il de role play olarak ele aldım ve Å?u sonuca vardım; fighter'ın oyunda ön plana çıkabilmesi için gerçekten iyi bir role play'e ihtiyacı vardır, yoksa arka planda kalmaya mahkumdur, dolayısıyla fighter bana hep zor gelmiÅ?tir. Kolayı düÅ?ünürsek, bana Paladin Rp'si hep makul gelmiÅ?tir. KüçümsediÄ?imi sanmayın fakat, sürekli doÄ?rudan yana olun, kötülere meydan okuyun, arkada kimseyi bırakmayın, tanrıların kutsal ıÅ?ıÄ?ı yolunuzu aydınlatsın.vs Å?eklindeki bir rp'nin yeni baÅ?layan biri tarafından kavranabileceÄ?ini düÅ?ünüyorum...(tabi sizi diÄ?er Paladinler'den ayıracak bir rp oluÅ?turmanız yaratıcılıÄ?ınıza baÄ?lı...)
    Darkgnome
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 19, 2008 6:50 pm Reply with quoteBack to top

RedDawn wrote:
    Ben durumu katliam olarak deÄ?il de role play olarak ele aldım ve Å?u sonuca vardım; fighter'ın oyunda ön plana çıkabilmesi için gerçekten iyi bir role play'e ihtiyacı vardır, yoksa arka planda kalmaya mahkumdur, dolayısıyla fighter bana hep zor gelmiÅ?tir. Kolayı düÅ?ünürsek, bana Paladin Rp'si hep makul gelmiÅ?tir. KüçümsediÄ?imi sanmayın fakat, sürekli doÄ?rudan yana olun, kötülere meydan okuyun, arkada kimseyi bırakmayın, tanrıların kutsal ıÅ?ıÄ?ı yolunuzu aydınlatsın.vs Å?eklindeki bir rp'nin yeni baÅ?layan biri tarafından kavranabileceÄ?ini düÅ?ünüyorum...(tabi sizi diÄ?er Paladinler'den ayıracak bir rp oluÅ?turmanız yaratıcılıÄ?ınıza baÄ?lı...)

Oyuncunun olgunluÄ?una göre deÄ?iÅ?iyor bana göre. Paladin yeni baÅ?lamıÅ? yaÅ?o küçük biri için oldukça zordur. Kısıtlamalar içinde çözümler bulmak hayat tecrÄ?besi kısıtlı insanlara zor gelir. Yeni baÅ?layıp, paladin olan ve üstüne her gördüÄ?üne sataÅ?an, küçük yaÅ?taki oyuncular gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Ayrıca paladinin kendi sözünü dinletebilme gerekliliÄ?i oyuncuyu çok zorlamakta. Akıllı bir hırsızın olduÄ?u oyunda arkadaÅ?larından destek almayan bir paladin çok zor durumlara düÅ?ebilir.

Yeni baÅ?layanlara en uygunu kısıtlamalar karÅ?ılıÄ?ında bazı beceriler almıÅ? bir savaÅ?çı olabilir. Kısıtlama olarak söyleyebileceÄ?im tek gözlü olmak, dilsiz olmak, sadık olmak... Daha da açık olmak gerekirse geçmiÅ?i ve kiÅ?iliÄ?i iyi düÅ?ünülmüÅ? bir karakteri oynamak en rahatıdır bence.

Büyücüler
    Zorlukları: Büyü ezberleme, seçme, malzeme gereksinimi,
    Kolaylıkları: Her duruma göre deÄ?iÅ?ik bir taktik izlemedeki kolaylıkları

Serseriler
    Zorlukları: Zamanı gelene kadar yararsız olmaları, zamanı geçince de yararsız olmaları, mecburen baÅ? belası olmaları, oyuncuların güvensizliÄ?i
    Kolaylıkları: Ã?zgürlükleri, hareket çeÅ?itlilikleri, taktiksel üstünlükleri

DövüÅ?çüler
    Zorlukları: Düz mantıktan ilerlemeleri, aklına geleni uygulamak için bin derecen su getirme zorunlulukları
    Kolaylıkları: Bütün grupça sevilmeleri, iyi ekipmanla güzel iÅ?ler çıkartmanın zevki

Ruhbanlar
    Zorlulları: Kısıtlamaları, kendilerinden çok çey beklenmesi ve bu sebeple yeri geldimi grubun göz bebeÄ?i, yeri geldimi de tankı olmaları, sürekli mürid toplamaya yönelik yapılacak vaazlar
    Kolaylıkları: Gereklilikleri, sevilmeleri, savaÅ?sal taktik üstünlükleri

Ozanlar
    Zorlukları: Ciddi anlamda rolünün zor olması ve rolünde insanların beklentlerinin yüksekliÄ?i. Kendilerine asla tam bir yer edinememeleri.
    Kolaylıkları: En çok yönlü karakter olduklarından her durumdan sıyrılmasını en iyi bilen karakter olma potansiyelleri

Bu tip ana zorluları var. KiÅ?i kendisini hangisinde daha iyi görüyorsa o yöndeki bir sınıfta daha iyi olacaktır. En zor sınıf ise oynamayı istemediÄ?in sınıftır. Paladin oynamk istemeyen bir karaktere ruhban yerine paladin oynaması için baskı yapılmamalıdır. DıÅ?tan ikiside çok benzemesine raÄ?men aslında çok farklı karakterlerdir.

RedDawn
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Dec 28, 2008 5:25 am Reply with quoteBack to top

"Oyuncunun olgunluÄ?una göre deÄ?iÅ?iyor bana göre. Paladin yeni baÅ?lamıÅ? yaÅ?o küçük biri için oldukça zordur. Kısıtlamalar içinde çözümler bulmak hayat tecrÄ?besi kısıtlı insanlara zor gelir. Yeni baÅ?layıp, paladin olan ve üstüne her gördüÄ?üne sataÅ?an, küçük yaÅ?taki oyuncular gerçekten can sıkıcı olabiliyor"

DoÄ?ru söyledin... Sturm Brightblade, huzur içinde yatsınVery Happy
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Dec 28, 2008 7:13 pm Reply with quoteBack to top

Bence ilk baÅ?layanlar için en iyisi ''savaÅ?cı'' çünkü diÄ?erlerine göre oynatılması daha basit bazı durumlar hariç..

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum