Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Cleric
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Cleric View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Dec 21, 2008 8:43 pm Reply with quoteBack to top

Sizce Cleric iyi mi ne gibi faydaları var ve genellikle arkda duran bir ırk mı destek amaçlı mı yani sadece?

dwaxer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Dec 21, 2008 8:55 pm Reply with quoteBack to top

Cleric çok iyi bir classtır. Yaralanan arkadaÅ?larını iyileÅ?tirebilmenin zevkini yaÅ?adıÄ?ı gibi; kutsal büyüler yapabilir ve üstelik zırh giyerek savaÅ?abilir. Tek Å?art fantastik diyarlarda çok sayıda olan tanrılardan birinin adını takip etmektir. Takip ettiÄ?i ilahın kutsal sembolünü havaya kaldırıp kutsal enerji yayarak undeadleri yakabilir vs... Aslında yukarda saydıÄ?ım ve saymadıÄ?ım baÅ?ka sebeplerden ötürü, bakıyorum da cleric en güçlü class herhâlde.

.
    Back to top View user's profileSend private message
    Efla
    Site Admin
    Site Admin

PostPosted: Sun Dec 21, 2008 9:02 pm Reply with quoteBack to top

En güçlüsü mü bilmem ama fazla seçeneÄ?e sahip olduÄ?u doÄ?ru 3rd 3.5 için konuÅ?uyorum. Yüksek seviye bi clerice yeterince zaman verilse savaÅ?tan önce üzerine büyüleri saydırır sonrakendi seviyesindeki bir adamı yumrukla döve döve öldürebilir.

Bi grubun normalde ok zorlanacaÄ?ı baÅ?aramayacaÄ?ı Å?eyleri biriki büyü takviyesiyle kolaylaÅ?tırabilir.

Ä°yileÅ?time dediÄ?in zaten en önemli özelliklerden biribir bakıyorsun ölüyorsun bir bakıyorsun dipdirisin sonra. Adam bile diriltiyor yani=)

Ama benim en sevdiÄ?im cleric rpleri büyülerine son çare baÅ?vurandır. Yani genellikle bilge oldukları için öngörüyle durumu analiz edebilirlerse ne ala. Yoksa büyücü gibi oynandıÄ?ında pek de hazzetmiyorum ona Å?unu attım buna bunu attım. SıkıÅ?tıÄ?ı zamanlarda tanrısının gücünü çaÄ?ırabilmek bunun için de ona dua etmek gibi birÅ?ey olarak deÄ?erlendrilmeli.

Mesela biz site rplerinde eskiden clericlerin birÅ?ey yapmak istediÄ?i zaman tanrısına uygun bir dua yazmasını beklerdik. EÄ?er duanın sözleri gerçekten güzel olursa büyünün etkisini bile kuvvetlendirebiliyordu.

Starfell
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Dec 21, 2008 9:33 pm Reply with quoteBack to top

Bir arkadaÅ?ım cleric oynamak allaha Å?irk koÅ?mak gibi demiÅ?ti ve Cleric oynamıyordu.Galiba (Å?irk=Bir Å?eyi Allah'la bir tutmak)

Ben bilmem ne kadar doÄ?rudur deÄ?ildir ama bizde çekindik galiba o zaman. Henüz daha cleric oynamıÅ?lıÄ?ım yok.
    Edmond
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Dec 21, 2008 9:47 pm Reply with quoteBack to top

Starfell wrote:
    Bir arkadaÅ?ım cleric oynamak allaha Å?irk koÅ?mak gibi demiÅ?ti ve Cleric oynamıyordu.Galiba (Å?irk=Bir Å?eyi Allah'la bir tutmak)

Ben bilmem ne kadar doÄ?rudur deÄ?ildir ama bizde çekindik galiba o zaman. Henüz daha cleric oynamıÅ?lıÄ?ım yok.

Bu nasıl bir sebeptir Surprised Surprised Surprised Surprised FRP oynarken iÅ?in içine neden din karıÅ?tırılır ki? Zaten oyunda bilmem kaç tane tanrı var, o oyunu oynamak da Å?irk???Lütfen ama yahu, ayıp.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    Starfell
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Dec 21, 2008 10:53 pm Reply with quoteBack to top

hacı benim için hiç bi sebeb yok. Sadece söyleyim dedim. Ben mistik classları sevmem zaten çok fazla detay vardır. Ben barbar olurum savaÅ?çı olurum ben oyunun zevkini burdan alıyorum. Ama adamın kendine göre bi sebebi varmıÅ? demekki. Bu uzun bi tartıÅ?ma konusu ve bu konuda konuÅ?maya istekli deÄ?ilim.
    lightflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Dec 22, 2008 12:09 am Reply with quoteBack to top

cleric güçlü bir sınıf, her takıma da lazım ama ben oynamak için fighter/mage'i tercih ederim, mistik büyüler yapıtÄ?ı için erken seviyelerde de agresif büyüleri oluyor ayrıca fighter'in silah kullanma yeteneklerinin hepsi neredeyse geçiyor, sadece zırh kullanamıyorsun ama çok güçlü robelar var zaten, bulması zor ama Smile (robe of vecna mesela, her dnd senaryosunda vardır Smile )
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Dec 22, 2008 12:58 am Reply with quoteBack to top

OkuduÄ?um kadarıylada cidden kapsamlı bir sınıf bir daha ki Dnd 4 ed. de cleric olmayı düÅ?ünüyorum. Millete arkadan takviye heal vermek ve büyülerden yararlanmak undead leri yakmak felan güzel gözüküyor. Ã?ılgınca ve eÄ?lenceli olabilir.

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum