Author |
Message |
Possessed
Site Ã?izeri
|
Posted:
Fri Jan 30, 2009 4:13 am |
|
xD akÅ?am akÅ?am iyi güldürdünüz ya...
Ehem, neyse. Hatırlarsanız ben zamanında belirtmiÅ?tim, müzikle uÄ?raÅ?an arkadaÅ?ların çalıÅ?malarını da siteye koymayı önermiÅ?tim. Böyle ortak çalıÅ?malarınızı da desteklerim!
Umarım gelecekte müzik de sitemizin ürünleri arasında yer alır. Sanat sadece edebiyat ve resimden oluÅ?muyor, müzik de önemli bir kol. Sanırım bir ilk de oluruz |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 30, 2009 5:54 pm |
|
bizim grup daÄ?ılmadan önce bir sürü Å?arkı yazmıÅ?tık biz aslında bulursam koyucam onları ama bulamadım baÅ?kaları kullansın hiç deÄ?ilse |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun Feb 01, 2009 6:03 am |
|
Vallahi Starfell sen beste yap ben sana daha çok Å?arkı sözü yazarım.... : ) ) )
O yazdıÄ?ım sadece bir örnekti. Dikkatli okunursa sözler Å?arkı olmadan okunacak bir Å?iir kadar söylenecek her Å?eyi söylemiyor... MüziÄ?e bir miktar yer bıraktım Å?iirde... |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
Starfell
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Feb 01, 2009 8:30 am |
|
firble ben çok amatör uÄ?raÅ?ıyorum bu iÅ?le. Benim bi grubum var cover yapıyoruz daha çok. Bendeniz ise bir gitarist olarak görev almaktayım grupta.Ben solist deÄ?ilim. Sesim hiç iyi deÄ?ildir.
ama beklerim bestelerini firble bakarsın internetten ün kazanırım senin sayende senide unutmam ünlü olursam
Bu arada mikrofon bulabilrsem Å?arkıyı koymayı düÅ?ünüyorum forma ama Å?uanda bilgisayar ortamına geçiremiyorum malesef |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun Feb 01, 2009 8:40 am |
|
Å?imdi biraz büyük konuÅ?acaÄ?ım demek isterdim ama mecburen yazacaÄ?ım diyeceÄ?im...
Aslında herkesin sesi iyidir. Sesi kötü zannedenler bence seslerinin yakıÅ?tıÄ?ı Å?arkıyı bulamamıÅ? olanlardır.
Sanatın profesyonel yapılanı öteden beri tepki duyduÄ?um bir Å?ey.... Birileri çıkıp da sen yapamadıÄ?ın için öyle düÅ?ünüyorsun diyebilir. Ancak kendimi açıkçası profesyonel sanatla uÄ?raÅ?an biri olarak gördüÄ?ümde de rahatsız oluyorum. Her halde hayat beni öyle bir köÅ?eye atsaydı sanatı sadece bir para kaynaÄ?ı olarak görme tehlikesinden elimden geldiÄ?ince kaçmaya çalıÅ?ırdım.
Sonuçta kardeÅ?... Benim Å?iirimi Å?arkılaÅ?tırırsan ben her zaman onur duyarım... |
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
Starfell
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Feb 01, 2009 10:17 pm |
|
Firble o zaman patlat bi söz daha bakalım neler yapabilcez sanat için sanat yapalım |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Tue Feb 03, 2009 3:50 am |
|
Sarki sozu yazmak biraz daha deneyimsiz oldugum bir konu o nedenle ozellikle ilk baslarda basarisiz olabilirim.
Tamam dostum
Kabul
Seninleyim bu gece
Unutacagim gecmisi
Inanacagim
Beraber kurdugumuz hayale
Mutluyduk bir zamanlar
Birlikteydik bir zamanlar
Her sey yine oyle olacak
Yalniz bir gece....
Yeteri kadar bosluk birakabildim mi bilmiyorum... Ornek vermek icin yazilinca konudan cok uslup onem kazaniyor. Ancak simdi sozleri guzel yazmaya calisinca bilmiyorum yeterince dengeli oldu mu? |
|
|
Back to top |
|
|
Starfell
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Feb 03, 2009 4:17 am |
|
Abi Å?imdilik Å?öyle bi okudum süper olmuÅ? tam benim sevdiÄ?im tarzda birÅ?eyler olmuÅ?. Eline saÄ?lık. Bi bakalım ben ne yapabileceÄ?im bu güzellikteki sözlere. Umarım yazık etmem |
|
|
Back to top |
|
|
Starfell
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Feb 03, 2009 4:19 am |
|
elirtmeden geçmeyeyim özellikle ilk dörtlük çok yerinde olmuÅ? :clap: |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Wed Feb 04, 2009 3:23 pm |
|
SaÄ?ol kardeÅ?... Å?arkı sözü deyince benim referansım Sezen Aksudur öncelikle... Halk ozanlarını bir yana bırakıyorum elbette.
Ã?yle sözler yazıyor ki Sezen Aksu, sözün de müziÄ?in de kendi baÅ?larına anlamları yok ama söz ile müzik birleÅ?ince birçok modern Å?arkıdan çok daha etkileyici ve vurucu oluyorlar... |
|
|
Back to top |
|
|
|
|