Author |
Message |
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon Jan 12, 2009 3:36 am |
|
Karanlık tarafa gel Efla, kurabiyelerimiz var :schemes: |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Thu Jan 15, 2009 3:35 am |
|
The Sun is rising...!
Efla, yeni avatarın hakkında bir Å?eyler eklemek istiyorum.ben bir balrogu bile o avatarına tercih ederim, o derece bana soÄ?uk göründü. Ben gaddar, yürekleri yakan ve acımasız tavırlarıyla herkesi dize getirebilecek bir avatar istiyorum! |
|
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jan 15, 2009 3:47 am |
|
Ben sadece bir gnom'um. Karanlıkla ilgili hiç bir ilgim yok...
Ne ne dark'ı? "Darkgnome" felan deÄ?il aslında o "Farkgnome". Yani "fark"lı olduÄ?um anlaÅ?ılsın diye yazmıÅ?tım ama elim sürçmüÅ?.
...ayrıca ben tezimi geri çekiyorum. Efla'nın admin karizması yeter. ALTadminken bile böyle konular açmaya kimse cürret edemezdi, Å?imdi sanırım birisinin zihni sürçtü de açtı bu konuyu. Efla bana pala bıyıklı bir teleta... pardon cengaveri hatırlatıyor. Eflak beyliÄ?i felan,... balk adının içinde bey felan var, yani... çok yaÅ?a Efla... |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Thu Jan 15, 2009 6:53 am |
|
Evet özellikle altadmin olduÄ?u zamanlar bomba |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
Starfell
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jan 18, 2009 6:23 am |
|
Ben anlamam alt admin fln demokratik toplum istiyoruz Tmm susuyum bari ama benim önerdiÄ?im avatar gayet hoÅ?uma gitti ya ben mi koysam acaba onu avatarıma |
|
|
Back to top |
|
|
WizardOfQuarks
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Feb 03, 2009 10:30 pm |
|
Bence Efla çok güzel bir isim. Eflatunu çaÄ?rıÅ?tırması da ayrı bir hava katıyor ki filozof olanı da renk olanı da süper. Ama Darth Efla önerisi bence deÄ?erlendirilebilir.
Avatarda da diÅ?iliÄ?i çaÄ?rıÅ?tıran bir Å?ey yok bana göre. Gerçi ben biraz geriden takip ettiÄ?im için o zaman da bu mu vardı bilemiyorum. |
_________________ "�n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein |
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Feb 04, 2009 3:24 am |
|
WizardOfQuarks wrote: |
Bence Efla çok güzel bir isim. Eflatunu çaÄ?rıÅ?tırması da ayrı bir hava katıyor ki filozof olanı da renk olanı da süper. Ama Darth Efla önerisi bence deÄ?erlendirilebilir.
Avatarda da diÅ?iliÄ?i çaÄ?rıÅ?tıran bir Å?ey yok bana göre. Gerçi ben biraz geriden takip ettiÄ?im için o zaman da bu mu vardı bilemiyorum. |
Å?u anki avatarı Lich yerine geçtiÄ?inden tabiî ki diÅ?ilik yerine liderliÄ?i çaÄ?rıÅ?tıyor O zaman bu yoktu O yüzden üyeler kendilerine güvenip admine kafa tutabiliyorlardı Artık yok öyle bir Å?ey |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Feb 04, 2009 5:42 am |
|
Tek tek bütün yazıları okurken gözüme Edmond'un lafına Efla'nın tepkisi çarptı
Efla wrote: |
Edmond bu arada ne olursan ol nedir yaw. |
Bence bu cümleyi Edmond'un aÄ?zından alarak yılın en iyi cümlesi dalında oylamalıyız
Ve ayrıca ben derim ki isime carta curta takılmayın, ha Efla olmuÅ? ha Hasan, Hüseyin, Zülküf |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir |
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Fri Jan 07, 2011 7:50 am |
|
catboy wrote: |
Efla gerçekten de hiç bir artniyetim yok, ama bence yeni avatarın bu olmalı
|
Neyse ki Matriks Dede avatarın ile bu tartıÅ?malar tatlıya baÄ?lanmıÅ?tı, vay be ne günlerdi ama... |
|
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Fri Jan 07, 2011 8:07 am |
|
Bu baÅ?lıÄ?ı nereden dirilttiniz yau. Ã?stüme gelmeyin
İsmim güzel bi kere benim tamam mı :p |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 08, 2011 3:25 am |
|
Matrix dedeye hâla arada bir bakar, gülerim Bunun için Darkgnome'a ( oydu deÄ?il mi ) teÅ?ekkür etmek lazım tabii.Avatar harbiden yakıyor ama |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir |
|
Back to top |
|
|
|
|