Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Yeni oyun isteÄ?i
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Yeni oyun isteÄ?i View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Edmond
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Dec 22, 2008 6:33 am Reply with quoteBack to top

Aegron wrote:

AnlaÅ?ılan en iyi bilenlerden biri Edmond. Belki o böyle bir yer açıp bize tanıtabilir. Ne dersiniz?

Abicim ne yaptın ya Very Happy Ben hayatta yazarak anlatamam, Allah'ın izniylen oraya gelirsem sana anlatırım ama, biliyorsun yazarak anlatmam da sorun var benim Very Happy BilmediÄ?imden deÄ?il.Ha Devrimk çok iyiydi bu konuda fakat o da yok uzun zamandır ayrı mesele.

Ben onun oynuna SkyRider olarak girecektim güya, ama almamıÅ?tı Very Happy Muhaha, oyunda kendime ait bir Giant Eagle'm olacaktı, ama Devrim abi izin vermedi Very Happy Her Å?eyini öÄ?renmiÅ?tim o sınıfın, kaç ft yüksekten uçmamdan, neler yapabileceÄ?ime kadar.

Sınıfın bir özelliÄ?i vardı.Ã?ok sevdiÄ?im.Charge yapmaya + bilmem kaç veriyordu, eÄ?er bir Fighter isen ve Spear kullanmakta uzman isen, ölümcül olaibliyordun.Ama tabiî elf olma zorunluluÄ?u vardı.Harikaydı ama ya.Ã?stelik sen Charge yaparken kuÅ?un da charge yapmıÅ? sayılıyordu.Eh, bir Giant Eagle'n Charge'ı hiç fena olmasa gerek.

DevrimK'nın izin vermeme sebebi ise oyunun kapalı mekanda geçecek olmasaydı, hak vermek lazım Very Happy

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    dwaxer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Dec 22, 2008 6:40 am Reply with quoteBack to top

Yener wrote:
    Genç kardeÅ?lerim bu kadar kasmanıza gerek yok ben GURPS oynatsamda dnd oynatsamda size kitabı yalayıp yutun yoksa oynamayın demeyeceÄ?im zaten sadece rp nizi yapın benim için yeterlidir Wink

hatta karakter hazırlama meÅ?akatinden de kurtaracaÄ?ım sizi sadece karakter öz geçmiÅ?inizi hazırlamanız yeterli olur benim için. tüm özellikler ıvır zıvır ben ayarlayacaÄ?ım onları zaten. forum rpsinde bu kadar kasmaya gerek yok sonuçta bu oyunu yüzyüze oynamadıÄ?ımızdan sizin tasvir kabiliyetiniz karakter betimlemeleriniz benim için ön planda olacak. combatlardaki atraksiyonlarmıÅ? vs ...vs onları bana bırakın içiniz rahat olsun, büyüler skiller, feat ler falan filan gibi Å?eyleri beraber hazırlarız o sorun deÄ?il.

Å?u durumda ne oynayacaÄ?ımızı bi kesin kararlaÅ?tıralım ona göre ayarlamaya baÅ?larız karakterlerimizi. Bu arada GM nin tavsiyesi nedir diye sorarsanız bana gönlüm GURPS tan yana derim ama yinede çoÄ?unluÄ?a uyacaÄ?ım Smile

Å?imdi görünüÅ?te oyuncu sayısını tamamladık aslında

Aegron
    dwaxer
    Edmond
    Starfell
    Quarion
    AlenthasLeasess

hımm hatta 4 ü bile geçti Smile

neyse sorun deÄ?il oynarız bu kadroyla. ne oynayacaÄ?ımızı bi kesinleÅ?tirelim baÅ?larız hazırlıklara
    .

Daha önce de belirttiÄ?im gibi benim için farketmez, hatta DM'in gönlünden geçen olsun, oyuncular için daha hayırlı olur diye düÅ?ünüyorum. Mr. Green

.
    Back to top View user's profileSend private message
    Quarion
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Dec 22, 2008 6:43 am Reply with quoteBack to top

Bence kimsenin bilmediÄ?i için(?)GURPS oynayalım öÄ?reniriz. Ben 3.5 olursa oynamam yaf. Ã?Ä?renmeden oynamak istemem Rolling Eyes
    Possessed
    Site Ã?izeri

PostPosted: Mon Dec 22, 2008 7:26 am Reply with quoteBack to top

Oo, konuÅ?ma baya ilerlemiÅ?. GURPS derseniz orda bir durun bakalım derim. Ã?ok merak ettiÄ?im; ama hiç oynama fırsatımın olmadıÄ?ı bir sistem. Nasıl olduÄ?unu görmek adına oynamak isterim açıkçası. Ama daha önce de belirttim, hiç forum üstü oynamadım, sadece birkaç oyunu okuyarak takip ettim. EÄ?er DM bu tecrübesiz oyuncuyu kabul ederse neden olmasın! Smile

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Dec 22, 2008 7:39 am Reply with quoteBack to top

Bende sizi izlerim, artık.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Dec 22, 2008 7:06 pm Reply with quoteBack to top

dwaxer wrote:

DM'in gönlünden geçen olsun, oyuncular için daha hayırlı olur diye düÅ?ünüyorum. Mr. Green

.

Bende böyle düÅ?ünüyorum. DM ne diyosa o abi Very HappyVery Happy
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Dec 22, 2008 7:25 pm Reply with quoteBack to top

Edmond senin buryaa gelmen yaz olur ya. Benim bir Å?ekilde öÄ?renmem lazım kesin olarak. Evet senin yazılı olarak bazı Å?eyleri ifade edemeyebilirsin(Å?iir aÅ?k hariç onlar uzmanlık alanın) ama en azından msnde konusma havasıbnda anlatırsan sevinirim.

Starfell
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 24, 2008 5:12 am Reply with quoteBack to top

eee ne zaman baÅ?lıyoruz GURPS a ??
    Starfell
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jan 06, 2009 7:29 am Reply with quoteBack to top

Patates oldu galiba oyun ?
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Feb 05, 2009 8:57 am Reply with quoteBack to top

Aynen ya GURPS iÅ?i yattı gibi gelmeye baÅ?ladı ama Androner baÅ?lıyacak dedi bir kere kesin baÅ?latır.

Ahhh... İstanbulda olsam Andronerin oyunlarına katılmayı cidden isterdim Very Happy
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum