Author |
Message |
Hellblazer
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Mar 06, 2009 7:32 am |
|
Selamlar ilk önce kendimi tanıtmakla baÅ?layım topic olayına... sitede önceden Par-Salian diye kayıtlı bir kullanıcıydım bilenler bilir ancient dediÄ?imiz tayfa özellikle... ( eski account'da forumlara girememe ve bunun gibi bir nevi problemler yaÅ?adıÄ?ım için baÅ?ka bir account açmak zorunda kaldım )
Adım ve soyadım Serdar Demirgil olup yarıÅ?macı arkadaÅ?lara baÅ?arılar dilerim... tabi böyle birÅ?ey yok neyse... Belli bir süredir askerde olduÄ?umdan dolayı sivil ortamdan ve Frp ortamından uzaklamıÅ? bulunmaktaydım... neyse geldim buradayım di mi hehe =) ?
Dönmemden yaklaÅ?ık bir 10 gün geçmiÅ? bulunmakta ve artık yeni bir epic journey'e baÅ?lamak istiyorum ve bunun için bir kaç istekli arkadaÅ? arıyorum...
Å?imdi yavaÅ?, yavaÅ? setting ve story hakkında bilgi verelim dimi bu kadar introduction yeter kendi hakkımda...
Evren olarak Warcraft evreninde birÅ?eyler yapmak istiyorum... tarihi olarak da yeni WoW'da geçen tarihin kaldıÄ?ı yerden devam niteliÄ?inde birÅ?ey yapmak istiyorum çok gerilerden baÅ?lamıyacaÄ?ım ve setting olarak Gurps ya da D20 kullanmayı düÅ?ünüyorum...
Story
Ä°nsalık ırkının Kralı Varian Wrynn hafızasını yitirdiÄ?i karanlık düÅ?lerinden kurtulmuÅ? ve tekrardan Stormwind krallıÄ?ına geri dönüÅ? yapıp tahtın baÅ?ına geçmiÅ?tir... bununla birlikte eski çocuk kralımızın (Anduin Wrynn) baÅ? yardımcısı olan Bolvar Fordragon'u Northrend'e Icecrown Citadel'in batısında ki kapılarına Wrath Gate'e adeta bir sürgün yada halkın ve asillerin bazı kısmının deÄ?iÅ?iyle ölüm görevine göndermiÅ?tir... 7th Legion'ı yanına alan Bolvar Fordragon Northrend doÄ?ru yola çıkmıÅ?tır... Bu duruma yeniden oluÅ?uma giren Order Of The Silverhand'in Lordu Tirion Fordring hoÅ?nutla bakmamıÅ? olup bu derece önemli bir Highlord olan Bovlar Fordragon'un baÅ?ına gelen komployu araÅ?tırmak için bir grup oluÅ?turmuÅ?tur....
Oyun içindeki Class'lar (WoW içinde ki classları biraz DnD'ye uyarladım)
Paladin = Paladin
Priest = Cleric
Mage = Wizard
Rogue = Rogue
Hunter = Ranger
Warrior = Fighter
Warlock, Shaman ve Druid'leri koymayacaÄ?ım class olarak oyun içinde görebilceksiniz belki evet ama bu class'lar daha çok secret society olduÄ?u için bulunması çok zor diyebiliriz...
Dip Not: Gelelim yazının sonlarına... evet Å?imdi oynamak isteyen arkadaÅ?ları bekliyorum oyuncu sayısı 4 olup seçilebilecek class'lar yukardadır... oyun zamanı oyuncular arasında belirlenmeye müsait olup kaleye mum dikicek arkadaÅ?ları Tom_Ryan19@hotmail.com adresinde msn'e bekliyorum...
Hadi kalın saÄ?lıcakla...
Edit: Belli bir anlaÅ?mazlık olduÄ?undan dolayı tamamen kendimin yaptıÄ?ı bir hatayı anlıyarak postu editliyorum...
Oyun masaüstünde olup, Å?ehir olarak Ä°stanbul'dadır.
|
Last edited by Hellblazer on Fri Mar 06, 2009 8:02 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Mar 06, 2009 7:50 am |
|
EÄ?er wow da geçiyorsa ben varım. Grups daha önce baÅ?lıaycaktık ama Å?imdi baÅ?layabiliriz ama benim pek bilgim yok dogrusu neyse sizin takdirinize kalmıÅ? ben varım...... |
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Mar 06, 2009 7:59 am |
|
MasaüstüymüÅ? cidden pardon bursaa da oturduÄ?u m için katılamıyacaÄ?ım |
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
|
|
Back to top |
|
|
Artemis Entreri
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Mar 06, 2009 9:19 am |
|
Å?ehir olarak Ä°stanbulsa, oynancak mekan+yer biraz daha açıklayıcı olmalı diye düÅ?ünüyorum.
Saygılar Par Salian, seni tekrar görmek güzel. |
_________________ Been there. Seen that. Got the scars. |
|
Back to top |
|
|
Hellblazer
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Mar 06, 2009 8:28 pm |
|
Artemis Entreri wrote: |
Å?ehir olarak Ä°stanbulsa, oynancak mekan+yer biraz daha açıklayıcı olmalı diye düÅ?ünüyorum.
Saygılar Par Salian, seni tekrar görmek güzel. |
Kendim zart diye bir yer söyleyip oyuncuları domine etmek istemedim... oynayacak arkadaÅ?lar çıktıÄ?ında oturulur, konuÅ?ulur... |
|
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sat Mar 07, 2009 7:20 am |
|
Varım, kesinlikle varım! Peki spell, abilities vb. özellikler GURPS, D&D ya da hangi settingle oynatacaksan onunkini mi kullanacaksın yoksa WoW'dakileri mi kullanacaksın? WoW ise kaçıncı seviyeden baÅ?lanıyor? Irk konusunda belirli bir kısıtlama var mı yoksa tüm ırkları seçebilir miyiz?
edit: senaryo daha çok combat üzerinde mi duruyor yoksa RP mi? |
|
|
Hellblazer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Mar 07, 2009 8:40 am |
|
Ä°Å?te istekli bir oyuncu güzel...
valla konu olarak Warcraft sistem olarak d20 kullanıcam spell ve skill tabanı olarakda DnD karar verdim bu konuya daha uyumlu oluyor...
ırk konusunda bir kısıtlama yok... zaten wow'da ki ırkların hepsi uyarlanabilir düzeyde bir tek Dranei'ler dıÅ?ında onlarda çok sıçarlı bir pozisyonda benim için Dragonborn olarak yapıcam diyecem iyice yalan olacak o yüzden hiç bulaÅ?mıyorum... bir kısıtlama olursa dranei ırkında olur herhalde amcaların nelerden geldi belli deÄ?il... en olmadı satyr yaparım oha 2 dakka Dranei satry yaptık neyse...
Human = Human
Nightelf = Elf
Dwarf = Dwarf
Gnome = Gnome
pek bir deÄ?iÅ?iklik yok Dranei dıÅ?ında iÅ?te bakalım onada bir çaÄ?re bulucamda hayırlısı...Rp bazlı olarak düÅ?ünüyorum ama bu bana deÄ?il oyuncaların oynayıÅ? tarzına baÄ?lı olur tabi... oyun içinde ne yapılırsa ona göre sonuçlar ortaya çıkar di mi o yüzden Å?imdilik birÅ?ey demiyorum =) |
|
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sat Mar 07, 2009 10:42 am |
|
RP bazlı olması benim iÅ?ime gelir açıkcası. Entrikalı falan... ırk meselesini aslında horde karakterler var mı diye sormuÅ?tum (gerçi saçma bir soru olmuÅ? o yönden bakınca, zaten hikaye alliance'ı baz alıyor! ). Draenei yerine dragonborn ya da satyr eklemek yerine hiç bir Å?ey koymasan daha iyi olur. Kimsenin "ben illa ki draenei oynayacaÄ?ım" diyeceÄ?ini sanmıyorum.
WoW bazlı olursa paladin, D&D olursa sorcerer ya da GURPS olursa rogue/swashbuckler olmayı planlıyordum ama sanırım paladinde kalacaÄ?ım ya da belki rogue...ya da...neyse daha çok zamanım olacak düÅ?ünmek için...
Tam anlayamadım da, sanırım oyun stormwind'de baÅ?layıp northrend'de devam edecek?
edit: d20 derken, 3.5 mi yoksa 4.0 mı kullanacaksın? (uzun sürelik yokluÄ?undan yola çıkarak 3.5 olduÄ?unu düÅ?ünüyorum.) |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun Mar 15, 2009 10:24 am |
|
Yattı mı bu iÅ? yav? |
|
|
|