Posted:
Sun Mar 08, 2009 7:55 am
Monte Cristo - Alexandre Dumas
intikam soÄ?uk yenen bir yemektir..
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmıÅ? kılıçlar
DehÃ…?et, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kiÅ?iyi, bir Silm
Son derece katılıyorum! Ã?mrümde okuduÄ?um en mükemmel kitap! (Adımın Edmond olmasının sebebi) Hayatımı deÄ?iÅ?tiren TEK kitap.
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Posted:
Sun Mar 08, 2009 8:21 am
Edmond wrote:
Lord_Feanor wrote:
Monte Cristo - Alexandre Dumas
intikam soÄ?uk yenen bir yemektir..
Son derece katılıyorum! Ã?mrümde okuduÄ?um en mükemmel kitap! (Adımın Edmond olmasının sebebi) Hayatımı deÄ?iÅ?tiren TEK kitap.
geyiÄ?i dönmüÅ?tü önceden.. kitap hakkındaki duygularını da aynen paylaÅ?ıyorum
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmıÅ? kılıçlar
DehÃ…?et, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kiÅ?iyi, bir Silm
Yüzüklerin Efendisi birçok insan gibi benim için de fantastik edebiyatın zirvesi. Dolayısıyla etkileyicilik olarak da.
H.P.Lovecraft - Charles Dexter Ward Olayı ise gerek dili, gerekse yarattıÄ?ı tekinsiz atmosferle en çok etkilendiÄ?im korku romanı olmuÅ?tur.
Patrick Süskind - Koku bugüne kadar okuduÄ?um en etkileyici sona sahipti.
Bir örnek de bizden: Ahmet Hamdi Tanpınar - Saatleri Ayarlama Enstitüsü. Dilindeki müthiÅ? ironi, canlı karakterleri vs. birçok edebi lezzeti dolayısıyla baÅ?ucu kitabıdır benim için.
kesinlikle en sevdiÄ?im ve bıkmadan devamlı okuyabildiÄ?im seri kara büyücü dizisidir
çok akıcı bir seri her gün bir kitabını bitirmiÅ?tim ne yazıkki sadece 6 kitaptan oluÅ?uyor
onun dıÅ?ında lotr,dl,fr... var ama bunları herkes biliyor ben duyulmamıÅ? ve güzel serileri tavsiye etmekten daha mutlu oluyorum YeÅ?il süvari adında bir dizinin ilk kitabını okudumm ve çok beÄ?endim bunu da çok seviyorum ne yazık ki 2. ve 3. kitaplar henüz çevrilemedii daha çok bekliceksem orjinal almak zorunda kalıcam neyse....
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum