Author |
Message |
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Mar 14, 2009 9:31 pm |
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Mar 14, 2009 9:33 pm |
|
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun Mar 15, 2009 2:12 am |
|
Great axe'da çift el kullanma bonusun geliyor hasara, bence daha mantıklı |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
Rhogar
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jun 19, 2009 4:03 am |
|
Great Axe bencede daha iyi.. |
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jun 19, 2009 4:32 am |
|
Evet çok onceden atmıÅ?tım Å?imdi düÅ?ünüyorum da soru biraz saçmaymıÅ? ya ikiside birbirinde çook farklı biri hayvan gibi damage vurmak için diÄ?eri daha çok defander için... |
|
|
Back to top |
|
|
Rhogar
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jun 19, 2009 3:37 pm |
|
Bana kalsa GreatAxe yi alırım onüme geleni biçerim.. |
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jun 30, 2009 9:20 am |
|
Biç adlın tabi swordmage de hayvan gibi vurmanın zevkini her kaçan için d6 yok baskasına saldırarnın yanına ısınlanıp melee atacklar felan... |
|
|
Back to top |
|
|
Walter
Yönetici
|
Posted:
Wed Aug 12, 2009 9:21 pm |
|
Great Axe barbar için yapılmıÅ? bir silahtır bana göre ötekisi ise daha çok zırhlı piyadenin tercihidir veya Å?ovalyelerin... |
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur. |
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Aug 12, 2009 9:23 pm |
|
Direk barbar olarak ele almamak lazım bir defender olan fighter da great axe ile muhteÅ?em Å?eyler yapabilir. |
|
|
Back to top |
|
|
Walter
Yönetici
|
Posted:
Wed Aug 12, 2009 9:29 pm |
|
Great axe saldırı silahıdır, bir savunmacıya uygun deÄ?ildir. Graet axe varsa sende genelde silaha yüklenirsin öteki türlü ise kalakan ve zırh iÅ?lev görür. Yani great axe'i full plateli bir adamın elinde öldürücü olabilir ama bir barbarın elindeki kadar etkili olamaz benim dediÄ?im bu
Rage ile birlikte weapon focus + great cleave ile biçer döver görevi görür kendisi ortalıÄ?ı daÄ?ıtır. |
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur. |
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Aug 12, 2009 10:30 pm |
|
4E'de weapon focus çok mu iÅ?levsel ki great axe'in yanına birde bu koyuldu?
Bu arada Great Axe en iyi Avenger'ın elinde olur bence. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Aug 12, 2009 10:36 pm |
|
Fighteri direk savunmacı oalrak ele almak bastan bir yanlıÅ?tır ki great axe ile fighter oynayanlar bilir tek hamlede daha çok hasar vermek isteyenler için en iyi silahtır. |
|
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Aug 13, 2009 2:21 am |
|
weapon focus'un olayı nedir. Gerçekten öÄ?renmek için sordum. Alaylı bir yaklaÅ?ım deÄ?il. weapon focus alınca bazı baÅ?ka becerilere de yol mu açılıyor? weapon focus alınca daha çok hasar da mı veriliyor. Seviye atladıkça weapon focus geliÅ?iyor mu?
Avenger olaını ise yarım bırakmıÅ?ım. Avenger zaten zırh ve kalkan kullanmadıÄ?ından çift elli silahları kullanmada oldukça iyi. Ayrıca tur içinde tek seferde olmasa dahi büyük ihtimalle daha çok saldırı yapabileceÄ?i özellikleri var.
Bu çift elli silahlar sanki sadece +1 hasar vermeyi saÄ?lıyorsu bu arada sanırım. Yoksa 3.5E gibi str artısının 1.5 katını mı vuruyorlar? |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Aug 13, 2009 4:16 am |
|
Evet Darkgnome 4th de Weapon Focus +1 fazladan hasar vermeni saglıyor bu 11 levelde +2, 21 levelde ise +3 oluyor.
Avenger a gelince.. Avenger bir striker oldugu için onun için önemli olan bir turda en fazla hasarı verebilmek ve bunu saglamanın en iyi yolu iyi bir silah seçimi ki bu da direk Avenger oynayanları Great Axe ye itiyor.Tabi bu yine de kullanan kiÅ?iye kalmıÅ? Great Sword alıp vurma Å?ansımı yüksek tutmak isteyedebilir.
Avenger hem saglam vurması hemde uzaktaki yaratıklara ve alan oalrak saldırması yönünden benim her zaman ilgimi çekmiÅ?tir. Controller ve Striker karıÅ?ımı bir class olmuÅ?.. |
|
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Aug 13, 2009 4:32 am |
|
saol.
Peki great axe Å?u durumda daha iyi gibi sanırım. D&D'nin mantıÄ?ında karÅ?ındakini olabildiÄ?ince çabuk indirip olabildiÄ?ince az saldırı yemek vardır. Ama 4E'de bu ssitemde deÄ?iÅ?im oldu ise bilemeyeceÄ?im.
Greataxete Str artısı nasıl etkiliyor peki. (STrx1,5)'mu yoksa (strx1)'mi. EÄ?er strx1,5 yok ise o zamna kalkanın getirisi olan fazladan büyülü eÅ?ya olayını da unutmamak gerek. Hem kılıçtan hem de kalkandan gelen büyüler var ki, gördüÄ?üm kadarıyla neredeyse tüm büyülü eÅ?yalarda günlük kullanılabilen bir büyü var. +1 günlük kullnılan büyü çok can yakabilir ve araktere çeÅ?itliliÄ?i daha fazla getirebilir. |
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
|
|