Author |
Message |
Rufiotrk
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Feb 12, 2009 9:51 am |
|
Evet... YanlıÅ? duymadınız. Wolverine'in geçmiÅ?ine ait tüm gizem açıÄ?a çıkıyor. Bu altı sayılık serinin ilki tamamen Türkçe ve ücretsiz olarak yine www.yarattik.com/rufio adresinde. Herkesi bekliyoruz.
Ä°yi okumalar. |
|
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sat Feb 14, 2009 3:53 am |
|
Zaten yok muydu bu hikaye? |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
Starfell
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 14, 2009 4:47 am |
|
Ya ben girdim bu siteye nedir anlamadım pdf yi mi satıyorsunuz ? Satıyorsanız ben fiyat fln göremedim? ha satmıyorsanız nerden indiriliyor linkte göremedim bi kaç sayfa vardı sadece ? |
|
|
Back to top |
|
|
devrimk
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 14, 2009 5:05 am |
|
Starfell wrote: |
Ya ben girdim bu siteye nedir anlamadım pdf yi mi satıyorsunuz ? Satıyorsanız ben fiyat fln göremedim? ha satmıyorsanız nerden indiriliyor linkte göremedim bi kaç sayfa vardı sadece ? |
"Read More" tuÅ?una basınca açılıyor küçük halde jpg dosyaları. |
|
|
Back to top |
|
|
Possessed
Site Ã?izeri
|
Posted:
Sat Feb 14, 2009 9:27 am |
|
Gene çok iyi bir çeviri Rufio. Ama keÅ?ke baÅ?ka bir yazı tipi kullansaymıÅ?ın, bu çok iyi deÄ?ilmiÅ?... Neyse, çok önemli bir ayrıntı deÄ?il. Okunabiliyor, o yeter.
Ã?izgi romana gelirsek... Wolverine en sevdiÄ?im (ki çoÄ?u X-menci için de öyledir) karakterlerden biridir ve kendisinin geçmiÅ?i ilgimi çeker; ama bu da çok geriye gitmemiÅ? mi Bu kadar gerisini bu kadar detaylı öÄ?renmesem de olabilir. Bir yerde kısa bir özet de geçse olur benim için.
Rufio, umarım devam edersiniz çevirmeye. Gözümüz çizgi roman görüyor İnsanın ana dilinde çizgi roman okuması ayrı tat. |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
|
|
Rufiotrk
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Feb 24, 2009 3:32 am |
|
ArkadaÅ?lar destekleriniz için çok teÅ?ekkürler.
Wolverine II. sayı "İç Ã?ocuk" yayında. www.yarattik.com/rufio adresinden ulaÅ?abilirsiniz.
Herkese iyi okumalar. |
|
|
Back to top |
|
|
Possessed
Site Ã?izeri
|
Posted:
Tue Feb 24, 2009 8:53 am |
|
Ah! Pat diye bitiverdi!
Vay canına, bu sayı iyiymiÅ? Ä°lk bölüm giriÅ? olduÄ?u için biraz sıkılmıÅ?tım; ama ikinci sayı kesinlikle okumaya deÄ?er. Ä°Å?ler ilginçleÅ?iyor!
Rufio, siteni sık kullanılanlara ekledim Güzel, kaliteli, düzgün ve aktif bir siten var. O giriÅ?leri de sen mi yazıyorsun? Ã?ok iyi... Kutlarım seni. |
|
Back to top |
|
|
Rufiotrk
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Feb 24, 2009 9:55 am |
|
Possessed wrote: |
Ah! Pat diye bitiverdi!
Vay canına, bu sayı iyiymiÅ? Ä°lk bölüm giriÅ? olduÄ?u için biraz sıkılmıÅ?tım; ama ikinci sayı kesinlikle okumaya deÄ?er. Ä°Å?ler ilginçleÅ?iyor!
Rufio, siteni sık kullanılanlara ekledim Güzel, kaliteli, düzgün ve aktif bir siten var. O giriÅ?leri de sen mi yazıyorsun? Ã?ok iyi... Kutlarım seni. |
Ã?ok teÅ?ekkür ederim Possessed. Ben de senin Deviantart'taki harika çizimlerini sık kullanılanlarıma ekledim. GösterdiÄ?in ilgi için ayrıca teÅ?ekkür ederim.
Evet giriÅ? yazılarını ben hazırlıyorum. Bu biraz sayı üzerine Editör'ün Notları gibi bir Å?ey oluyor ve bunu yapmaktan gerçekten müthiÅ? bir zevk alıyorum. Belki de bunu yapmayıp okuru hemen çizgi romanla baÅ? baÅ?a bırakmam gerekir, ne dersin?
Ama izninle Å?unu söylememe izin ver: Wolverine Origin çok özel altı sayı kabul. Hatta son sayısı olan altıncı sayısı Amerika'da yayınlandıÄ?ı ay 334.000 sattı. Ama Å?unu soruyorum, burada "Fantazi Edebiyatı" seven var mı? Ya da "DragonLance" ya da "Forgotten Realms" seven?!
Å?u ana kadar coÅ?ku veren muhteÅ?em Å?eyler okuduÄ?unuzu düÅ?ünüyorsunuz deÄ?il mi? Bir Raistlin'i Elminster'la kapıÅ?tırmayı kaç kez aklınızdan geçirdiniz örneÄ?in??? O zaman sıkı durun... Siz daha hiçbir Å?ey okumadınız çünkü size fantazinin kökenini getiriyorum, hem de Marvel'dan:
THOR MİTOLOJİ YILLIKLARIı'nı!!! |
|
|
Back to top |
|
|
Possessed
Site Ã?izeri
|
Posted:
Thu Mar 26, 2009 12:50 am |
|
Rufiotrk wrote: |
Ã?ok teÅ?ekkür ederim Possessed. Ben de senin Deviantart'taki harika çizimlerini sık kullanılanlarıma ekledim. GösterdiÄ?in ilgi için ayrıca teÅ?ekkür ederim. |
Ã?ncelikle bu baÅ?lıÄ?ı bulamıyordum, sonunda buldum. O nedenle geç yanıtlıyorum kusura bakma. Ã?nemli deÄ?il, asıl ben teÅ?ekkür ederim. Gerçi uzun zamandır Deviantart'ı da güncellemiyorum...
Wolverine Origin projesinin yarım kalmasına üzüldüm, tam da heyecanlı bir noktada bitmiÅ?ti. Neyse, Türkçe basılıp satılacaÄ?ını duymak ayrı bir sevinç bizim için |
|
Back to top |
|
|
|
|