Author |
Message |
Darklord
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Mar 27, 2009 1:01 am |
|
ArkdaÅ?lar en son msj 15 martta atılmıÅ? olmaz böyle hadi forumumuza renk neÅ?e gelsin +++
bi de soru soram dedim
ArkadaÅ?lar bir büyücü için en iyi prestige class nedir ingilizce yoktur türkçe olarak nedenini ve özelliÄ?in söylerseniz sevinirim :clap: :clap: :clap: |
|
|
Back to top |
|
|
Possessed
Site Ã?izeri
|
Posted:
Fri Mar 27, 2009 7:36 am |
|
15 Marttan sonra da çok mesaj atılmıÅ? gözüküyor bende, ki ben de attım yani eminim. Sanırım senin tarih ayarın bozuk olabilir. |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
|
|
Darklord
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Mar 28, 2009 1:05 am |
|
Å?öyle söylim büyücülük kulesinde cvp yok yeni post yok biz büyücüler ne yapıcaz bu kule olmassa |
|
|
Back to top |
|
|
Possessed
Site Ã?izeri
|
Posted:
Sat Mar 28, 2009 9:02 am |
|
Ha, Büyücülük Kulesi bölümü desene yahu. Ben de forumun genelini kastettin sandım. Zamanında forumun tamamında bile durgunluÄ?a Å?ahit olduÄ?um için... Neyse, artık daha iyiyiz, umarım ileride daha da iyi olacaÄ?ız...
Soruna gelince... Ben hiç büyücü oynatmadıÄ?ım için bilemeyeceÄ?im; ama büyücüler için de çok havalı prestij sınıfları var |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sat Mar 28, 2009 9:26 pm |
|
Ben de üzülüyorum herhangi bir cevap atılmamasına, sanırım sınıflarla eskisi gibi ilgilenenler yok. Ã?nceden üyeler sitelerdeki karakterlerini içlerine sindirirlerdi ve herÅ?eyini eÄ?risi doÄ?rusunu tartıÅ?mayı çok severlerdi. Umarım ileride tekrar böyle olucaz
Soruna gelince Archmage diyebilirim ben. Sebebi de büyücülük anlamında, artık büyüye kendi yorumunu getirebiliyor olmandır. Yani verdiÄ?i özellikler yaratıcılıkta sınır tanımamanı saÄ?lıyor. Yani High Arcana... |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
Darklord
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Mar 28, 2009 11:01 pm |
|
karakterimi hazırladım bile bu it herif Tanrı olmak istiyo )cyric kulakların çınlasın(iÅ?te kural tanızam ktöü yada nötr kötü belli deÄ?ilde prestige classlar kaldı bitek arcmage önerirmsiniz bu na |
|
|
Back to top |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Mar 29, 2009 4:38 am |
|
ben soruya cevap veriyim: conjurer. Ã?ünkü divinity gibi rahiplerin ve druidlerin yapabildiÄ?i ve parÅ?omenlerinin kolay bulunduÄ?u büyüleri ezberlemiyorlar (ayrıca yüksek knowledge'ı olan kiÅ?iler tanımlama gibi Å?eyleri hiçbir Å?ey yapmadan yapabiliyorlar) bonus büyüleri var ve bonus ezberleme hazneleri var. DiÄ?er tüm büyüleri kullanıyorlar ve iblis çaÄ?ırmalarda daha az sürede daha az hazırlıkla aynı güvenlikte çaÄ?ırabiliyor. |
|
|
Back to top |
|
|
Darklord
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Mar 29, 2009 9:21 pm |
|
çok teÅ?ekkürler ama büyü okulunda uzmanlaÅ?massan yani universal olursan diÄ?erleri için 5 lvle kdar bvüyü yapıcaksın gibi bi olay var onun üstesinden nasıl gelcez |
|
|
Back to top |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Mar 30, 2009 8:09 am |
|
Darklord wrote: |
çok teÅ?ekkürler ama büyü okulunda uzmanlaÅ?massan yani universal olursan diÄ?erleri için 5 lvle kdar bvüyü yapıcaksın gibi bi olay var onun üstesinden nasıl gelcez |
onun için psionic/fighterla oynuyorum zaten |
|
|
Back to top |
|
|
Darklord
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Mar 30, 2009 8:32 am |
|
psionic nedir bende oyuncunun el ktabı var onda öyle bir klass yokda |
|
|
Back to top |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Mar 30, 2009 9:32 pm |
|
Darklord wrote: |
psionic nedir bende oyuncunun el ktabı var onda öyle bir klass yokda |
kesin kitapçıÄ?a göre oynamıyorum ben genelde oynarsam FR sınıflarıyla oynuyorum. Psionic var orda, fighter'lada multi-class olabiliyor. Normalde yok sanırsam ona bakmadım çok. |
|
|
Back to top |
|
|
Darklord
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Mar 30, 2009 10:36 pm |
|
Forgetten realms dedinde üst kattaki dm miz delirir unutulmuÅ? diyarlar için ondan bilgi alırım saolun
beyler bana bu oyunda bazı önemli sorularım var pisiko_dogo@hotmail.com ekleyebilirmisiniz |
|
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Apr 04, 2009 12:31 am |
|
Burdan sorsan da biz de üÄ?renseydik daha iyi olmaz mıydı yahu? |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
Darklord
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Apr 04, 2009 9:54 pm |
|
tabiki mesala druid ler ansıldır |