Herkese selam,
ArkadaÅ?lar süprize hazır olun, sizlere fantazi edebiyatını tanrılarını sunuyoruz: Ä°skandinav mitolojisinin en önemli karakteri Thor'un Gökgürültüsü Ã?aÄ?aları çizgi romanı tamamen Türkçe ve ücretsiz. Tek yapmanız gereken www.fanzinci.com adresini ziyaret etmek.
Herkese iyi okumalar.
Posted:
Thu Mar 26, 2009 1:02 am
Merhaba, uzun bir aradan sonra senden haber almak güzel. fanzinci.com sitesi de sana mı ait yoksa bir arkadaÅ? linki mi? Yoksa siz bir grup musunuz? Homo X sitesi galiba sadece X-men için... Neyin ne olduÄ?unu biraz açarsan sevinirim.
Bu arada Thor - Age of Thunder'ı bir çırpıda okudum. Ben Thor çizgi romanının böyle olduÄ?unu bilmiyordum. Amerikalılar batırmıÅ?tır diye düÅ?ünüp ilgilenmemiÅ?tim Thor'la, ama müthiÅ? bir iÅ? çıkarmıÅ?lar. Ã?izimler de anlatım da süper. Biraz efsane dili yakalamaya çalıÅ?mıÅ?lar, hoÅ? olmuÅ?. Ã?izimler de çok daha güzel diÄ?er çizgi romanlara kıyasla. Ã?ok gerçekçi Amerikan çizim stilini pek sevmem, estetiÄ?i bozduÄ?una inanırım. Thor öyle deÄ?il, ben beÄ?endim. Ã?ykü de efsanevi, ben daha sıradan sanıyordum. Ã?nyargılıydım biraz anlayacaÄ?ın. Ä°Å?te önyargıyı yıkıp bakmak lazım, her Å?ey düÅ?ündüÄ?ün gibi çıkmıyor.
2. sayıyı bekliyorum
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Uzunca süren bir aradan sonra tekrar merhaba ey FRP World okurları,
Nihayet Kadim Asgard Ã?çlemesi'nin ikinci kitabı "Thor: Kan HükümranlıÄ?ı"yla karÅ?ınızdayız. Tek yapmanız gereken her zamanki gibi[url] www.fanzinci.com[/url] adresini ziyaret etmek.
Herkese Ã…?imdiden iyi okumalar...[/url]
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum