Beyler ben tam bir katil karakter açmak istiyorum tek isteÄ?i kan tek zevki kan ama parada kazınacak iÅ?te
nasıl bi adam olur iÅ?te
ırkım silahlarım marifetlerin sizce neler olmalı ne önerirsiniz
+ asasin prestige classın alan bir düzen baz olucam neler öneririsniz bana
bu karakterin + ları - leri nelerdir
çok saolun
Beyler ben tam bir katil karakter açmak istiyorum tek isteÄ?i kan tek zevki kan ama parada kazınacak iÅ?te
nasıl bi adam olur iÅ?te
ırkım silahlarım marifetlerin sizce neler olmalı ne önerirsiniz
+ asasin prestige classın alan bir düzen baz olucam neler öneririsniz bana
bu karakterin + ları - leri nelerdir
çok saolun
Abi öncelikle çevik ve zeki bir karakter olsun yeter Bir Rogue olursun.Yönelimi Evil seçersin.Tedbir elden diyerek de biraz karizmatik
Gereken skiller bunlar, zaten Hide ve Move Silently skilleri olmayan adamı kapıdan içeri almıyorlar.Silah olarak bir Hand Crossbow taÅ?ımalı bence, yakın durumlarda ise bir kılıç ( en kısasından) ve her zaman gerekecek bir Dagger.
Assassin sınıf olarak büyü yapabilen bir sınıf, ve bu büyüleri Int bazlı.
Posted:
Wed Apr 08, 2009 9:44 pm
Evet link vardı galiba
Ben en son Eric diye bir assa karakter yapmıÅ?tım. Kendisi elf ti gayet hoÅ? olmuÅ?tu oynaması. Hem elf olduÄ?unda epe alıyosun eline hasar acısındanda daha iyi bence tabiki crossbow Å?art.
Zaten kafana göre assa olamazsın bunun için bazı gereksinimler var Edmond üÅ?enmemiÅ? yazmıÅ?.Ancak edmond ın yazdıkları minimum gereksinimler.Fazla skill göz çıkartmaz
çok teÅ?ekkür ederim çok hızlı cvp oldu
Å?imdi ırk olarak ne önerirsiniz
+ ben Å?ey düÅ?ünüyorum asassini açabilicek kadar roque oda 7 galiba 10 asassin gerisi fighter çok iyi oldu gibi geldi sizin öneriniz nedir bu arada crosbow yerine fırlatma bıçaÄ?ı çok daha iyi olmazmı yer açısından her yerine koyarsın.
tabi siz büyüklerim daha iyi bilirsiniz baÅ?ka yorumu olan
çok teÅ?ekkür ederim çok hızlı cvp oldu
Å?imdi ırk olarak ne önerirsiniz
+ ben Å?ey düÅ?ünüyorum asassini açabilicek kadar roque oda 7 galiba 10 asassin gerisi fighter çok iyi oldu gibi geldi sizin öneriniz nedir bu arada crosbow yerine fırlatma bıçaÄ?ı çok daha iyi olmazmı yer açısından her yerine koyarsın.
tabi siz büyüklerim daha iyi bilirsiniz baÅ?ka yorumu olan
Hand Crossbow'u da al, bıçaÄ?ı da al, ama öncelikli olarak elinde Crossbow tut.Ã?ünkü Crossbow çevik birisi için daha iyi, yanlıÅ?sam düzeltin ama fırlatma bıçakları STR üzerine kurulu, bu da bir Assassin'de pek bulunmaz.
Ama FÄ°GHTER fikrini kafandan at bence.Onun yerine Duelist diye bir sınıf var, hem Fighter kadar canı var, hem güçlü (Base Attack Bonus'u fazla) hem de saldırıları Rapier üzerine kurulu ve DEX vuruyor.Almak için gereken skiller Rogue sınıfında zaten var. Yani sınıf Rogue tabanlı bile diyebiliriz.Assassin olmak için 5 Rogue olmak gerek, ondan sonra assassin alabiliyorsun.Assassin olarak 10 sınıf almana gerek var mı bilmiyorum, eÄ?er 10 sınıf alacaksan Epic Assassin olarak devam et, yok almayacaksan 5 Assassin alıp Duelist olarak devam edebilirsin.
çok teÅ?ekkür ederim ama epic asassin nasıl bir Å?ey pek anlamadım epic kavramı olan ütü güçlü anlamında deÄ?ilmidir
Posted:
Thu Apr 09, 2009 5:00 am
ütü güçlü derken ne demek istediÄ?ini pek anlamadım ama...
Epic demek efsane demek. Yani bi seviyeden sonra namın yayılır fln. Sonra tanrılıÄ?a kadar gidersin. Yeterki Dm yürü ya kulum desin
Zaten 10 lvl assa olmak senin tahmin ettiÄ?Ä?in kadar kolay olmayacaktır. Ã?nce giriÅ? seviyesi için planlar kur kafanda oyun bi noktadan sonra tıkanır kimse oynamaz o zaman üzülürsün. Ulan daha demi god olcaktık be diye...
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum