Posted:
Mon Apr 13, 2009 3:40 am
Possessed wrote:
Windu Windu Windu.. Ne guclu jedi'dır.. Ben Mace Windu Ustamızı seciyorum, hele bir de benim gibi Star Wars - Clone Wars animasyonunu izlediyseniz Windu Ustamıza hayranlıgınız artmıstır. Lord_Feanor'un dedigi gibi ailecek severek izleriz Mace Abimizi
Ama beni jedi medi alakadar etmez, ben sith taraftarıyım, bu olsun su olsun adamlar daha duzgun geliyor bana, tabii burası tartısma yeri degil.
vay be iki yıl olmuÅ? nerdeyse..
bu mesajı possessed in yazdıÄ?ını unutmuÅ?um.. son iki haftada farkettim adamı
bu arada qui-gon da iyi jedi ydı, yazık oldu
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmıÅ? kılıçlar
DehÃ…?et, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kiÅ?iyi, bir Silm
Posted:
Mon Apr 13, 2009 6:37 am
Ben de öyle bir Å?ey yazdıÄ?ımı unutmuÅ?um, ilk baÅ?lıÄ?ı görünce acaba ankette kimi iÅ?aretledim diye düÅ?ündüm GörüÅ?lerim aynen geçerlidir bugün de.
---
Ben sitede bazı zamanlar çok aktif olup sonra bir süre elimi ayaÄ?ımı çekiyorum. Bu gelgitlerimden dolayı bazı kullanıcıların aklında kalmıyor olabilirim Daha iyi iÅ?te, sürekli beni görüp benden bıkmazsınız
Ben de biri avatarını deÄ?iÅ?tirince tanıyamıyorum bir süre, demek önce avatarlara bakıyorum. Hmm psikolojide bir anlamı var mı acep
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Mace Windu. Her ne kadar Anakin Skywalker favorim olsa da, Galen Marek en sevdiÄ?im force-user olsa da, Mace Windu'nun yeri farklı. Hiç Palpatine'ni yendi falan geyiklerine girmiyorum çünkü esas senaryo da Palpatine'in o savaÅ?ı sırf Anakin'in taraf seçmesini saÄ?lmaka için ve düzenden ayrılmasını saÄ?lamak için Anakin'e gerçekleri anlattıÄ?ını söylüyor. O yüzden Mace Windu ve diÄ?er jediler oraya geliyor. Zaten orada ki düelloda adam diÄ?er jedilar'ı biçiyor resmen ve Windu'ya biraz bilerek birazda hafife aldıÄ?ı için yeniliyor. Kesinlikle bir Yoda ya da Palpatine olmayabilir fakat sırf Juyo'yu tamamlayıp Vaapad'ı yaratan ve onu kontrolünde tutabilen tek kiÅ?i olması bile yeterli. Ayrıca agresif ve artistlikten uzak tarzı da hoÅ?uma gitmiyor deÄ?il.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum