dexter (asla kaçırmam) onun dıÅ?ında rastlarsam doÄ?al ve tarihi belgeseller, ama history channel çok taraflı bakıyor olaylara resmen propoganda yapıyor yakın tarihte o yüzden o kanalı pek önermem. Braniac, Myth Busters falan güzel programlar...
Dexter'ı bende izliyorum. Galiba bitti (sezon finali de olabilir.) Dexter'ın saatinde Breaking Bad (galiba böyle yazılıyordu ) var. Ä°lk yayınlandıÄ?ında izleyememiÅ?tim Å?imdi izlemeye baÅ?ladım. Ã?ok hoÅ?uma gitti.
_________________ Neden insanlar bu kadar acımasız ? Neden dostum düÃ…?manımdan farksız ? Neden kaybedilince deÄ?erler anlaÃ…?ılır ? Neden güçlü hep duygularla oynaÃ…?ır?
Posted:
Sat Apr 11, 2009 8:16 pm
Dexter'a bir türlü denk gelemedim. Reklamından merak edip internette araÅ?tırmıÅ?tım çok ilginç geldi konusu; ama gel gör ki televizyonda hiç rastlayamadım. Bir de Pushing Daisies dizisini merak ediyorum, onu da hiç izlemedim.
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Posted:
Tue Apr 21, 2009 5:24 am
Ultimate Survival
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmıÅ? kılıçlar
DehÃ…?et, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kiÅ?iyi, bir Silm
dexter e2'de, günleri e2'nin sitesinde yazıyor ama daha 3. sezon yeni bitti o yüzden ara verildi Å?u an, yakında çıkacak sanırsam. Eski sezonları bulup izleyin bence ama her yaz dexter'ın tüm bölümlerini gece yarısı veriyorlar, gece sahilden dönüp izlemek iyi olabiliyor
Prison Break de bitti, Final break isimli tv filmiyle zirvede bitirdiler. Lost, Supernatural, Heroes da sezon finallerini verdiler. Ã…?imdi ben ne izlecem?
Happy Tree Friends Ä°zleyip psikolojimi bozuyorum:d
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum