Author |
Message |
yerdemli
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Feb 24, 2009 6:04 am |
|
Ejderha MızraÄ?ı'nın en ünlü kardeÅ?leri Raistlin ve Caramon Majere'in diÄ?er bir macerasını ele alan Majere KardeÅ?ler, Laika yayınlarından çıktı. |
|
|
Back to top |
|
|
Greyspirit
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Apr 29, 2009 3:09 am |
|
Laika sanırım Arkabahçe'yi(Ankira'da olabilir) satın aldı. Ravenloft dahil tüm serileri tekrar çıkarıyorlar yeni kapakları ile. |
|
|
Back to top |
|
|
Starfell
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Apr 29, 2009 6:36 am |
|
Laika'yı yeni duydum dicem ama korkuyorum. SaÄ?lam mı bari adamlar. Arkabahçe gibi uff olmasın onlarada üzülürüm walla |
|
|
Back to top |
|
|
Lugtarias
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Wed Apr 29, 2009 8:19 am |
|
Gerçekten iÅ?lerini iyi yapıyorlar. SaÄ?lamlar diyebilirim iç rahatlıÄ?ıyla. Yarım kalan serilerinde çevirilerine baÅ?landı bildiÄ?im kadarıyla. Yaza doÄ?ru Ã?rümcek Kraliçe'nin SavaÅ?ı 3. kitap ile devam edecek mesela, kısa süre sonra 4. kitap... Orc King'te çıkıyor yaza doÄ?ru. Ara sıra web sayfasına girmenizi öneririm. Kendilerine Å?ükran duyuyorum Å?ahsen böyle bir yayınevi oldukları için. |
_________________ Ve sonbahar gelmeden topraÄ?a düÅ?tü yeÅ?il renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte. |
|
Back to top |
|
|
Mark
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Apr 29, 2009 8:12 pm |
|
Å?u anda bakırköy deki, 'Beyaz Adam'da laika ve arkabahçe yayınları %30 indirimli. Ama internette %40 indirim var -idefix'de. Duyurmak istedim. |
_________________ Kendi doÄ?anı öÄ?ren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman baÅ?layabilir. Kendini reddetmek herÅ?eyi reddetmektir. |
|
Back to top |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Apr 29, 2009 9:21 pm |
|
Lugtarias wrote: |
Gerçekten iÅ?lerini iyi yapıyorlar. SaÄ?lamlar diyebilirim iç rahatlıÄ?ıyla. Yarım kalan serilerinde çevirilerine baÅ?landı bildiÄ?im kadarıyla. Yaza doÄ?ru Ã?rümcek Kraliçe'nin SavaÅ?ı 3. kitap ile devam edecek mesela, kısa süre sonra 4. kitap... Orc King'te çıkıyor yaza doÄ?ru. Ara sıra web sayfasına girmenizi öneririm. Kendilerine Å?ükran duyuyorum Å?ahsen böyle bir yayınevi oldukları için. |
evet en çok o iki kitabı okumak istiyorum. ingilizce olarak okudum ama türkçe olunca sonuç olarak ana dilim yani daha bir zevkli oluyor okuması. Aslında bir de World of Darkness serisine baÅ?lasalar keÅ?ke ama sanırsam kültür bakanlıÄ?ından yasaklı o seri? |
|
|
Back to top |
|
|
Greyspirit
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Apr 29, 2009 9:23 pm |
|
lightflarer wrote: |
evet en çok o iki kitabı okumak istiyorum. ingilizce olarak okudum ama türkçe olunca sonuç olarak ana dilim yani daha bir zevkli oluyor okuması. Aslında bir de World of Darkness serisine baÅ?lasalar keÅ?ke ama sanırsam kültür bakanlıÄ?ından yasaklı o seri? |
yasaklı mı nasıl yani? |
|
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Apr 30, 2009 12:59 am |
|
Greyspirit wrote: |
yasaklı mı nasıl yani? |
Ben de ilk kez duydum yasaÄ?ı, ama doÄ?ru olabilir, benzeri bir Å?eyi daha önce Agora'da tartıÅ?mıÅ?tık, ama bu muydu hatırlamıyorum.Sanırım Å?u FRP oynayan kızın intihar etmesinden sonra olmuÅ?tu. |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
darkwizard
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 05, 2009 3:51 am |
|
Ejderha MızraÄ?ı ndan sadece ilk 7 kitabı okudum.Majere KardeÅ?ler i okurken çok kopukluk olur mu acaba yaa |
|
|
Back to top |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 05, 2009 7:22 pm |
|
Edmond wrote: |
Greyspirit wrote: |
yasaklı mı nasıl yani? |
Ben de ilk kez duydum yasaÄ?ı, ama doÄ?ru olabilir, benzeri bir Å?eyi daha önce Agora'da tartıÅ?mıÅ?tık, ama bu muydu hatırlamıyorum.Sanırım Å?u FRP oynayan kızın intihar etmesinden sonra olmuÅ?tu. |
satanist öÄ?eler içermesinden dolayı yasaklanmıÅ?tı. Ä°Å?te Kabil'in ilk katil olması, içinde Ä°ncil ve diÄ?er kutsal kitapların Camarilla ve Anarchs tarafından reddedilmesi ve küfür niteliÄ?inde sözler kullanılması, kıyamet senaryosu falan onlardan dolayı.. Biliyorsunuz T.C. Kültür BakanlıÄ?ını sonuçta, boÅ? iÅ?lerin adamları orada toplanıyor. Ateist veya diÄ?er inançların karÅ?ıtı Å?eylerin hepsi onay alıyor Bakanlıktan ama bunlar alamıyor iÅ?te. Ravenloft'u da bir ara yasaklamayı düÅ?ünmüÅ?lerdi de sanırım iÅ?in arkasında White Wolf gibi daha düÅ?ük bütçeli bir grup yerine koskoca bir firma olan Wizards of the Coast'u bulunca vazgeçtiler. Tabii ciddi bir rüÅ?vette dönmüÅ? olabilir bilemiyeceÄ?im. |
|
|
Back to top |
|
|
|
|